reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dzisiaj i wczoraj jakąś taka obolała... Brzuch ciągnie, pachwiny, itd... Niby nie mocno, ale trochę nieprzyjemnie, więc chyba muszę to przeleżeć...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mnie dzisiaj też biodra ciągną ale dzisiaj wypoczywam nic nie robie☺️

reklama
Powiedzcie mi, takie bóle w dole brzucha, w pachwinie, ciągnące trochę do biodra są normalne, czy powinnam zacząć się martwić?
Takie trochę jakbym miała mocno pełny pęcherz i nie poszła do wc...
Skurczy nie mam, brzuch nie jest twardy...
Od dawna nic mnie nie bolało, więc trochę się martwię.... [emoji15] [emoji33]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Powiedzcie mi, takie bóle w dole brzucha, w pachwinie, ciągnące trochę do biodra są normalne, czy powinnam zacząć się martwić?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja moge powiedzieć jakie dla mnie bóle nie są normalne bo źle mi się kojarzą chociaż każda z nas jest inna bóle brzucha jak na @ u mnie to były skurcze, bóle pleców ale tak na dole u mnie to były bóle krzyżowe, bóle bioder ale takie ciągnące na dół jak by dziecko chciało wyjsc. Teraz jeszcze mnie martwi ból blizny, i spojenie łonowe jak by za mocno to też bym alarmowala

Klaudia co się dzieje, że chcesz na IP jechać..?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dwa dni mnie brzuch pobolewal jak na miesiaczke, a dzisiaj w nocy nie wiedziałam jak spać. I leżę tak do teraz jak się położyłam krzywo. Czuje taki skurcz , ból . Na samym dole, jak jajnik . Zachodzi mi na lewe biodro, kręgosłup , kość ogonowa( gdzieś te miejsca ) wzięłam nospe ale nic nie daje. Do tego 3dni nie czułam nawet jednego najmniejszego ruchu. A bóle mam od tej sytuacji z bólem głowy i zaburzeniem widzenia.

0d1yrjjgtd95fou3.png
To mamy podobnie.. a kiedy masz wizytę kolejna ? Ja już trzy tygodnie nie byłam u lekarza. :(

Położyłam się na boku, wzięłam magnez, i trochę mi lepiej...
Mam nadzieję, że po prostu Hania skopała mnie po pęcherzu (lokalizacja w miarę taka, jak się rano obudziłam i miałam bardzo pełny pęcherz, to czułam mniej więcej w tym samym miejscu....)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dwa dni mnie brzuch pobolewal jak na miesiaczke, a dzisiaj w nocy nie wiedziałam jak spać. I leżę tak do teraz jak się położyłam krzywo. Czuje taki skurcz , ból . Na samym dole, jak jajnik . Zachodzi mi na lewe biodro, kręgosłup , kość ogonowa( gdzieś te miejsca ) wzięłam nospe ale nic nie daje. Do tego 3dni nie czułam nawet jednego najmniejszego ruchu. A bóle mam od tej sytuacji z bólem głowy i zaburzeniem widzenia.
No tak, to zdecydowanie lepiej jechać, będziesz przynajmniej spokojniejsza...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Położyłam się na boku, wzięłam magnez, i trochę mi lepiej...
Mam nadzieję, że po prostu Hania skopała mnie po pęcherzu (lokalizacja w miarę taka, jak się rano obudziłam i miałam bardzo pełny pęcherz, to czułam mniej więcej w tym samym miejscu....)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mnie mała wczoraj bardzo po pęcherzu kopała aż bolało potem zmieniła lokalizację i o 24 jak wstałam to kopała z boku

Do góry