reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry!

Może któraś ma zamiar kupić jeansy ciążowe w HM? Myśle ze ten rabat te je obejmuje :)

Ja zraz lecę do mojego fryzjera- zaprosił mnie na jakiś event, układanie włosów, makijaż + zdjęcia... 2 pierwsze bardzo chętnie, ciekawe jak wyjdzie to ostatnie ;) także dzisiaj nie martwię się myciem głowy rano i makijazem :) widzę ze w nocy było kilka nie śpiących... ja tez pół nocy się turlalam... [emoji53]

1520149126-46dfa47789777aef-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie pije mięte, mam nadzieję, że pomoże a jak nie to mąż poleci po węgiel :(
Ja ostatnio miałam jelitowke ale wlasnie sama biegunka w zeszłym tygodniu dlatego bardzo wspolczuje:( ale mnie dopiero zatrzymał loperamid jest w grupie lekow b dla ciezarnych w 2 i 3 trymestrze. Ja akurat wzielam 4 tabletki ale mówiła, gin że do 8 bo gorsza ta biegunka bo powoduje skurcze brzucha i odwodnienie

Hej :) ja dziś męża w domku też nie mam ;/ przyjedzie dopiero wieczorem , u mnie dziś rano -21 i teraz w dodatku nie na światła ;/ ciekawe kiedy włącza ,myślę że to chwilowe

reklama
Ja już oznajmiłam mojemu M że w nowej sypialni absolutnie nie chce tv
.. W salonie czemu nie ale w sypialni nie ma mowy :) nie lubię zasypiać przy tv

p19u3e3k7kl7nce7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A ja uwielbiam [emoji16][emoji16] zawsze ustawiam by się sam wyłączył za godzinę a ja w trakcie oglądania odplywam [emoji16] szczególnie gdy mój w pracy na nocki czy na drugie zmiany

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry