reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Powiedzcie mi, takie bóle w dole brzucha, w pachwinie, ciągnące trochę do biodra są normalne, czy powinnam zacząć się martwić?
Takie trochę jakbym miała mocno pełny pęcherz i nie poszła do wc...
Skurczy nie mam, brzuch nie jest twardy...
Od dawna nic mnie nie bolało, więc trochę się martwię.... [emoji15] [emoji33]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga mam to od 4 dni. Momentami ciężko mi było zgiąć nogi, szczególnie prawą. Kłuje mnie też krocze i pewnie jutro pójdę do mojej lekarki żeby sprawdziła czy nic się tam nie dzieje. Dziś zaczynam 23 tydzień i w aplikacji mi pisze że teraz coś takiego można odczuwać. Ale dla pewności pewnie podejdę.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Aga mam to od 4 dni. Momentami ciężko mi było zgiąć nogi, szczególnie prawą. Kłuje mnie też krocze i pewnie jutro pójdę do mojej lekarki żeby sprawdziła czy nic się tam nie dzieje. Dziś zaczynam 23 tydzień i w aplikacji mi pisze że teraz coś takiego można odczuwać. Ale dla pewności pewnie podejdę.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama - pewnie faktycznie to normalne... Ale we wtorek mam wizytę, więc zapytam gina...

23tc zaczynam pojutrze

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry