reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A...to jakies zupelnie inne opcje. Prwnie co miasto to inaczej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dokladnie. A moje miasto jest nieduże ponad 50tys mieszkańców, mamy burmistrza.

reklama
U nad jest też opcja ze rodzic daje swoje jedzenie - śniadanie, zupa, II danie, podwieczorek :) także w razie gdyby nie było jakiejś opcji to zawsze rodzic może sam przygotować :) u nas mamy chłopca który ma dietę wegańską więc takiej już z cateringu nie mamy

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
O, i taka opcja by mi najbardziej odpowiadała :D
Zwłaszcza, że podejrzewam, że będę miała małego alergika... (O ma alergie na mydła, proszki, itd, ja na większość kosmetyków, i np podpaski, gluraminian sodu,...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja i tak bym z takim maleństwem nie spała więc raczej by się sam nie dopadł [emoji14] ale będę musiała w takim razie zobaczyć czy będzie leciało czy nie i wtedy zakładać najwyżej [emoji14] a nie karmiłas równomiernie obiema ?
Karmiłam na przemian, albo dwie po kolei, ale mleko lubi napływać do obydwu piersi, jak dziecko ssie.

O, i taka opcja by mi najbardziej odpowiadała :D
Zwłaszcza, że podejrzewam, że będę miała małego alergika... (O ma alergie na mydła, proszki, itd, ja na większość kosmetyków, i np podpaski, gluraminian sodu,...)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zawsze można spróbować się dogadać z dyrekcją :)

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ehhh pół zęba mi odlecialo w sumie to jeszcze się trzyma ale już mega rusza podczas jedzenia:(ten co ostatnio mi się ukruszyl i był naprawiany:(( ehh dzięki Bogu jeszcze dziś dentystka mnie przyjmie na 16 20 boję się jak cholera :((

Ehhh pół zęba mi odlecialo w sumie to jeszcze się trzyma ale już mega rusza podczas jedzenia:(ten co ostatnio mi się ukruszyl i był naprawiany:(( ehh dzięki Bogu jeszcze dziś dentystka mnie przyjmie na 16 20 boję się jak cholera :((
Mi tak się stało ale po ciazy..a mój tak mnie wyśmiał hehe..wstreciuch
Nic się nie martw,naprawi zęba ;-)

reklama
Witajcie dziewczyny!
Cieżko was nadrobić, ale to nic nowego w sumie :p
Tez chce na zakupy po polowkowym iść :)

@olaaa7 piekna sukienka!

@JustMe55 duzo zdrówka dla M:)
Róbcie tak jak wy uważacie, ze bedzie dobrze, nie słuchaj nikogo. (To tyle w tym temacie bo aż sama sie zdenerwowałam)

Do góry