Veraska
Fanka BB :)
Dokladnie. A moje miasto jest nieduże ponad 50tys mieszkańców, mamy burmistrza.A...to jakies zupelnie inne opcje. Prwnie co miasto to inaczej.
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie. A moje miasto jest nieduże ponad 50tys mieszkańców, mamy burmistrza.A...to jakies zupelnie inne opcje. Prwnie co miasto to inaczej.
Aniołek[*]8.08.2017
O, i taka opcja by mi najbardziej odpowiadałaU nad jest też opcja ze rodzic daje swoje jedzenie - śniadanie, zupa, II danie, podwieczorek także w razie gdyby nie było jakiejś opcji to zawsze rodzic może sam przygotować u nas mamy chłopca który ma dietę wegańską więc takiej już z cateringu nie mamy
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Karmiłam na przemian, albo dwie po kolei, ale mleko lubi napływać do obydwu piersi, jak dziecko ssie.Ja i tak bym z takim maleństwem nie spała więc raczej by się sam nie dopadł [emoji14] ale będę musiała w takim razie zobaczyć czy będzie leciało czy nie i wtedy zakładać najwyżej [emoji14] a nie karmiłas równomiernie obiema ?
Zawsze można spróbować się dogadać z dyrekcjąO, i taka opcja by mi najbardziej odpowiadała
Zwłaszcza, że podejrzewam, że będę miała małego alergika... (O ma alergie na mydła, proszki, itd, ja na większość kosmetyków, i np podpaski, gluraminian sodu,...)
A Ty kiedy masz połówkowe ? :-)Doskonale Cię rozumiem bo sama nie znam jeszcze płci. I to samo planuję jak tylko się dowiem
Zobaczę co mi dzisiaj powie, bo planowana wizytę miałam na czwartek a idę dzisiaj bo jak pisałam wcześniej noga mnie boli plus naczynia popękały. Miałam mieć połówkowe w czwartek, być może dzisiaj zrobi ?A Ty kiedy masz połówkowe ? :-)
Mi tak się stało ale po ciazy..a mój tak mnie wyśmiał hehe..wstreciuchEhhh pół zęba mi odlecialo w sumie to jeszcze się trzyma ale już mega rusza podczas jedzeniaten co ostatnio mi się ukruszyl i był naprawiany( ehh dzięki Bogu jeszcze dziś dentystka mnie przyjmie na 16 20 boję się jak cholera (