Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Mi tak się stało ale po ciazy..a mój tak mnie wyśmiał hehe..wstreciuch
Nic się nie martw,naprawi zęba ;-)
Myślę , że będzie musiał być wyrwany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tak się stało ale po ciazy..a mój tak mnie wyśmiał hehe..wstreciuch
Nic się nie martw,naprawi zęba ;-)
Sppkojnie. Ja przeżyłam teraz chirirgiczne usuwanie ósemki to i Ty dasz.radę. moze jednak uda sie go.jeszcze uratować.Myślę , że będzie musiał być wyrwany
Aga nie koniecznie. Ja mam silne alergie, a moja mloda nie ma poki co. Alergolog mowi, ze tylko sie cieszyc, ze przy tak silnej alergii jaka ja mam u niej jeszcze nic nie wyszlo.O, i taka opcja by mi najbardziej odpowiadała
Zwłaszcza, że podejrzewam, że będę miała małego alergika... (O ma alergie na mydła, proszki, itd, ja na większość kosmetyków, i np podpaski, gluraminian sodu,...)
Sppkojnie. Ja przeżyłam teraz chirirgiczne usuwanie ósemki to i Ty dasz.radę. moze jednak uda sie go.jeszcze uratować.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba na tej zasadzie dokładnie mój syn chce tak bardzo siostrę. Chce pozostać jedynym synusiem mamusiA może ona sobie to wszystko przekalkulowała i wywnioskowała że nie ma miejsca na kolejną córusię tatusia?
Wszystko z maluchem ok. A ja jeszcze musialam przez.tą całą akcję antybiotyk przez tydzień brać. I kilka dni na paracetamolu bo ból byl okropny. Nie denerwuj się bo to bardziej szkodzi.I z dzidzia wszystko ok ?W sumie o to najbardziej mk chodzi.. ja to tam przeżyje tylko żeby synusiowi nic się nie stało
[emoji110][emoji110]Idę się szykować na wizyte. Mój przyjedzie po mnie po 16 a chcę tam byc na 16:30, tyle że która wejdę zależy od kolejki.
No i może dziecko ujawni swoją płeć...
Ojej, ale pech. Dobrze, ze Cie przyjmie tak szybko. Powodzenia!Ehhh pół zęba mi odlecialo w sumie to jeszcze się trzyma ale już mega rusza podczas jedzeniaten co ostatnio mi się ukruszyl i był naprawiany( ehh dzięki Bogu jeszcze dziś dentystka mnie przyjmie na 16 20 boję się jak cholera (
Kiedy masz wizytę ?Doskonale Cię rozumiem bo sama nie znam jeszcze płci. I to samo planuję jak tylko się dowiem
Oj to az tak? Oby nie. Trzymam kciuki!Myślę , że będzie musiał być wyrwany