reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja brałam ślub w październiku i była u Nas na weselu koleżanka która urodzila równo miesiąc później. Miesiąc przed weselem kupiła sukienkę taką piękną dopasowaną, ale z dużyyyym zapasem miejsca na brzuszku. W dniu ślubu dzwoni do mnie jej mąż i mówi, że Ania nie chce przyjść bo nie mieści się w tą sukienkę :D Załozyła w końcu tunikę i leginsy i w tym z Nami swiętowała, ale pokazała Nam zdjecie z domu w tej sukience. Nie wiem jak w nią weszła, ale wyglądała jak ściśnięty salceson, a na brzuchu sukienka aż prześwitywała z napięcia :D
To mnie pocieszyłaś :D M mi mówił, że przejedziemy się pod koniec kwietnia za moją sukienką ale teraz to myślę, że chyba lepiej będzie pojechać po majówce :p

reklama
Opatentujmy to jako wynalazek lipcówek! Będziemy milionerkami a kobiety w ciaży będą Nas kochały :D
Masz żyłkę do handlu [emoji16] wszystko byś opchnela [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Witajcie dziewczyny !!!

same fajne dziewczyny tu sa udał nam sie ten Gang Lipcowek:p
Czasem nie moge nadrobić bo tyle piszecie, ale u mnie szkoła i praca i czasu mało niestety. Może jak skończę prace bedzie mnie wiecej.

Któraś z was pisała o masażach, ja polecam i to bardzo!!
Mnie moj masuje (ma uprawnienia) sam rozkłada stół do masażu i mnie wola :) naprawde pomaga. Jak brzuszek urośnie to bedzie mi tejpy naklejał zeby kręgosłup troche odciążyć.

@kinga30 duzo zdrówka !!

reklama
Do góry