reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień Dobry :) ale miałam sny :D siku mnie obudziło :surprised:
My jesteśmy szczęśliwi bez kredytu i mieszkamy na zadupiu (niski czynsz itd) - za mieszkanie płacimy koło 1100 (czynsz, odstepne za wynajem, media, ubezpieczenie mieszkania, internet itd...)
Tam, gdzie mieszkałam wcześniej sam czynsz i media kosztowały więcej...

0d1yrjjgtd95fou3.png
My szczęśliwi mimo, że remontujemy sobie od podstaw nasze gniazdko dwupokojowe :) za kilka lat pewnie pomyślimy o domku, ale jak narazie jest dobrze tak jak jest :)
Pierwszy poród trwa długo, wg informacji, które znalazłam, to jest czas wziąć kąpiel, więc spokojnie dojedziesz ;)
A jaki dojazd? Tzn 50km przez miasto czy jakaś obwodnicą?

No i później proponuję wcześniej podzwonić po firmach taxi, dowiedzieć się, co, jak, za ile, żeby się nie okazało, że np komuś za daleko, albo ktoś się boi jechać z rodzącą, bo się filmów naoglądal o porodach w taksówkach ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Trochę obwodnica i trochę przez miasto. Muszę siostrze i bratu pokazać gdzie ten szpital jest. Żeby znali drogę. Ale taxowkarza znajomego też uprzedze , że będzie pierwszy na liście w lipcu :D niech będzie przygotowany :D
Cześć dziewczyny ja nie nadrobie, niestety od wczoraj mam biegunkę, nocka kiepska dzwoniłam do mojej gin wypisze mi Loperamid bo węgiel za slaby no a jak nie przejdzie to szpital
I jak się czujesz ?:(
Nie mierzylam go jeszcze normalnie mam 75 c przed ciąża ale to jest bawełniany wiec wzięłam 85 No i po porodzie moje cycki będą jeszcze bardziej pełniejsze z doświadczenia po corce już wiem
Nie sugeruj się stanikami z lidla bawełnianymi z tabela rozmiarów bo jak oglądałam rozmiar D to był naprawdę duzzzzzy nawet na mnie
Najmniejsze jakie ja widziałam to były te 85C
Ale nie wiem czy u mnie w sklepie tylko czy ogólnie w ofercie się zaczynały od takiego rozmiaru

16udyx8di9hvrs5t.png
W ofercie
Bo u mnie tez od C. Myślałam że wezmę, ale jak otworzyłam to nie nie. Ja bym się raczej utopiła :/
To ja mam identycznie z ubraniami- wole coś większego z normalnych kolekcji :) A pas w jeansach tez mnie irytuje, w lecie to w ogóle się w nim upocimy na amen... dlatego jeszcze lubię sukienki, zmieszczą wszystko ;) a ze stron internetowych to właśnie jeszcze to misimi wyglada fajnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A leginsy ?:)
Ładniutkie :)
mnie kilka dni temu ścisnęło tak że musiałam chwilę poleżeć zgięta w pół. Ostatnio jakoś odczuwam mniejszą potrzebę jedzenia.
Wiesz, że ja też .. jem coraz mniej. Mama mnie straszy, że wpadnę w anemię i urodzę takie rzezroczyste niemrawe dziecko. :O bo ani surówek, ani warzyw. :/ :oops:

reklama
Witajcie dziewczyny !!!

same fajne dziewczyny tu sa udał nam sie ten Gang Lipcowek:p
Czasem nie moge nadrobić bo tyle piszecie, ale u mnie szkoła i praca i czasu mało niestety. Może jak skończę prace bedzie mnie wiecej.

Któraś z was pisała o masażach, ja polecam i to bardzo!!
Mnie moj masuje (ma uprawnienia) sam rozkłada stół do masażu i mnie wola :) naprawde pomaga. Jak brzuszek urośnie to bedzie mi tejpy naklejał zeby kręgosłup troche odciążyć.

@kinga30 duzo zdrówka !!
Fajnie :) masz masażystę w domu :D mój też masuje ale bez uprawnień :D
To ja mam pomysł :D jak brzuszek podrośnie to niech Ci wytnie w stole druga dziurę :D i na głowę i na brzuszek :D i będzie mógł masować dalej :D

Dzień Dobry :) ale miałam sny :D siku mnie obudziło :surprised:

My szczęśliwi mimo, że remontujemy sobie od podstaw nasze gniazdko dwupokojowe :) za kilka lat pewnie pomyślimy o domku, ale jak narazie jest dobrze tak jak jest :)

Trochę obwodnica i trochę przez miasto. Muszę siostrze i bratu pokazać gdzie ten szpital jest. Żeby znali drogę. Ale taxowkarza znajomego też uprzedze , że będzie pierwszy na liście w lipcu :D niech będzie przygotowany :D

I jak się czujesz ?:(

W ofercie
Bo u mnie tez od C. Myślałam że wezmę, ale jak otworzyłam to nie nie. Ja bym się raczej utopiła :/

A leginsy ?:)

Ładniutkie :)

Wiesz, że ja też .. jem coraz mniej. Mama mnie straszy, że wpadnę w anemię i urodzę takie rzezroczyste niemrawe dziecko. :O bo ani surówek, ani warzyw. :/ :oops:
Narazie kiepsko, jestem oslabiona i juz glodna ale co zjem to jeszcze przelatuje:( wzielam niedawno ten loperamid i mam nadzieję, że będzie efekt

Bedzie masował na boku :)
Juz wszystko zaplanowane jest;)
Mnie K już teraz na boku musi masować bo na brzuchu się nie poloze :p

* Wczoraj dotknelam kolanami brzucha, przyciągnęła nogi do pasa, i w brzuchu poczułam taka twarda kulkę, co to mogło być ?:D brat mowi, że ścisnęłam dziecko :o

reklama
Do góry