reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak tylko zobaczyłam ten obrazek od razu pomyślałam o nas w czerwcu/ lipcu [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]
1519377840-93bb62077af728c5-aaaaaa.jpeg
deseczka pod brzunio

f2w39n7303c24ozn.png

No hit! A deski można zrobić niebieskie lub różowe, w zależności od płci, obite pluszem albo ekologicznie oklejone Gazeta [emoji23].

@olaaa7 jakoś nie wydaje mi się żebyś zle wyglądała, jesteś szczupła, nogi, ręce szczupłe wiec spokojnie :) myśle ze najlepiej coś elastycznego kupić ale faktycznie lepiej bliżej imprezy właśnie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, powodzenia na wizytach i gratuluję udanych narazie nie jestem w stanie nadrobić kto jak tam jak trochę sie ocknę to poczytam

No hit! A deski można zrobić niebieskie lub różowe, w zależności od płci, obite pluszem albo ekologicznie oklejone Gazeta [emoji23].

@olaaa7 jakoś nie wydaje mi się żebyś zle wyglądała, jesteś szczupła, nogi, ręce szczupłe wiec spokojnie :) myśle ze najlepiej coś elastycznego kupić ale faktycznie lepiej bliżej imprezy właśnie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Te moje nogi pozostawiają trochę do życzenia :p

reklama
Kochana z tesciami ok. Nie uswiadomilam ich o ciazy sami sie skapneli...po tym ze nie pilam w ciazy i na sylwestra pojechalam swoim autem. Tesc nic nie gadal ,bardziej tesciowa sie interesuje. Ogladala usg ,pytala czy wszystko ok. Co chwila czekolade soki itd mi podsuwa. Wiec nie jest zle. Jak jej powiedzialam ze polowa po polowie czerwca rodze to przejela sie bo oni wyjezdzaja 15 czerwca na 2 tyg i juz mysli ze D szaranczy jie ogarnie itd.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No, to dobrze, że chociaż postep jest ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry