reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A możesz pokazać jakie łóżeczko wybrałaś? Bo też chcemy białe tylko wahamy się między opcją z szufladą a bez.
Link do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE WIKI TAPCZANIK SZUF BIAŁE NOWE
Wariantów jest kilka (link do pierwszego z brzegu), poprzednio widziałam też bez szuflady, itd. (wymiary zewnętrzne to 123x63)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ooo mam to samo odłożone :D Myślisz, że lepsze będzie z wyciąganymi szczebelkami czy takie z samą barierką?
:D chciałam takie proste, białe ;)
O ile pamiętam jest wersja i z tym i z tym, wtedy najpierw z wyjetymi szczebelkami a potem sama barierka, a potem to już większe łóżeczko ;)

Tylko właśnie z materacem nie wiem...
Koło mnie jest janpol, będę musiała jakoś w marcu przejechać się do sklepu fabrycznego, może będzie taniej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

:D chciałam takie proste, białe ;)
O ile pamiętam jest wersja i z tym i z tym, wtedy najpierw z wyjetymi szczebelkami a potem sama barierka, a potem to już większe łóżeczko ;)

Tylko właśnie z materacem nie wiem...
Koło mnie jest janpol, będę musiała jakoś w marcu przejechać się do sklepu fabrycznego, może będzie taniej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ładne to łóżeczko :) Może będziemy miały obie takie samo :D

reklama
Do góry