reklama
Tak w ogóle, to nie wiecie, jak się ma chorobowe do krótkiego weekendowego wyjazdu?
Czy skoro mam "się oszczędzać, dbać o siebie, dużo odpoczywać" to wyjazd na dwa-trzy dni się w tym mieści czy niekoniecznie..?
Przy "normalnym" chorobowym raczej nie, a przy ciazowym...?
Czy skoro mam "się oszczędzać, dbać o siebie, dużo odpoczywać" to wyjazd na dwa-trzy dni się w tym mieści czy niekoniecznie..?
Super, trzymam kciukiCześć dziewczyny. Moj też juz za 3 dni wraca[emoji5] i dzisiaj wreszcie moja wizyta na 14.45[emoji5]
gfusiarz
Fanka BB :)
Co masz napisane z zwolnieniu 1 czy 2? 2 to możesz chodzicTak w ogóle, to nie wiecie, jak się ma chorobowe do krótkiego weekendowego wyjazdu?
Różnie, ale przy następnym przypilnuję, żeby było 2...Co masz napisane z zwolnieniu 1 czy 2? 2 to możesz chodzic
Teraz i tak to, co chodzę to "niezbędne", wszystko załatwiam przy okazji wyjścia do lekarza itd. Ale pytam hipotetycznie..
Czyli jak będę miała 2, to mogę spokojnie wyjechać na weekend?
gfusiarz
Tu masz caly artykulTak w ogóle, to nie wiecie, jak się ma chorobowe do krótkiego weekendowego wyjazdu?
Link do: Czego dotyczy kontrola ZUS na zwolnieniu lekarskim w związku z ciążą
gfusiarz
2 to to ze mozesz chodzic wiec wrazie kontroli zawsze mozna nasciemniac czemmu Cie nie maRóżnie, ale przy następnym przypilnuję, żeby było 2...
Teraz i tak to, co chodzę to "niezbędne", wszystko załatwiam przy okazji wyjścia do lekarza itd. Ale pytam hipotetycznie..
Czyli jak będę miała 2, to mogę spokojnie wyjechać na weekend?
Dzięki wielkie
reklama
Ja jestem na chorobowym od listopada, najpierw szpital, potem faktycznie leżenie, ale od niedawna zaczęłam wychodzić na jakiś krótki spacer itd.Ja sie jakos kontrola nie przejmuje... mysle ze oni to sprawdzaja ale innych... zreszta ja dopiero od tygodnia siedzę wiec mysle ze spoko a i tak pracodawca mi płaci a on mnie nie sprawdzi
Sprawdziłam, i poprzednie miałam z 2, obecne z 1...
Ale kolejna wizyta 06.03, i wtedy zwrócę uwagę, żeby było 2
Podziel się: