reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej :) Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110] Czekamy na dobre wiadomości :)

Super dzidzia. Pokazałam filmiki mężowi i jest w szoku ze tak pięknie wszystko widać. Już nie może się doczekać naszego usg ☺
No ja też sama nie wierzę, że to już taka duża dzidzia a nie fasolka i ciągle chodzi mi po głowie gdzie on się mieści :p

Śliczny [emoji7] gratulacje, super że wszystko dobrze.

Link do: falowanybrzuch<3.mp4
Mama szczęśliwa to i dziecko szczęśliwe :)

p19u3e3k1k3pyifx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jeee ale Ci zazdroszczę tych kopniaczków, U mnie wczoraj był spokój, jedynie poczułam 2 bardzo leciutkie kopnięcia, które bym pewnie przeoczyła jakbym nie leżała w skupieniu i oczekiwaniu :p

Hej dziewczyny :)

Również trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!

@olaaa7 ja wlasnie poczułam kopniaczki, ale tez leżałam i czekałam :p chyba dzidziuś chciał sie ze mną przywitać dziś.

Hej dziewczyny :)

Również trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!

@olaaa7 ja wlasnie poczułam kopniaczki, ale tez leżałam i czekałam :p chyba dzidziuś chciał sie ze mną przywitać dziś.
Na pewno :) Widział, że mam czeka to się przywitał :) Mój chyba śpi :p Zaraz się biorę za przeglądanie allegro w poszukiwaniu łóżeczka :p Co prawda mamy jedno upatrzone ale nie zaszkodzi jeszcze pooglądać inne :) Tylko zastanawiam się czy np materac piankowy będzie ok,

Na pewno :) Widział, że mam czeka to się przywitał :) Mój chyba śpi [emoji14] Zaraz się biorę za przeglądanie allegro w poszukiwaniu łóżeczka [emoji14] Co prawda mamy jedno upatrzone ale nie zaszkodzi jeszcze pooglądać inne :) Tylko zastanawiam się czy np materac piankowy będzie ok,
Łóżeczko na allegro mam już upatrzone, ale właśnie nie wiem, co z materacem...
Na aukcji są opcje, z materacem, szufladą itd. Ale ten materac wydaje się bardzo tani, w porównaniu do cen z firmy robiącej materace (będziemy kupować materac do naszego łóżka, dziecięce też oglądałam, ale cena w porównaniu z tym z allegro to tak x3...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Na aukcji są opcje, z materacem, szufladą itd. Ale ten materac wydaje się bardzo tani, w porównaniu do cen z firmy robiącej materace (będziemy kupować materac do naszego łóżka, dziecięce też oglądałam, ale cena w porównaniu z tym z allegro to tak x3...)

0d1yrjjgtd95fou3.png
No właśnie też mnie to dziwi. My kupiliśmy ostatnio materac dla nas w Ikei i jesteśmy zadowoleni i zastanawiam się nad zakupem materaca dla maluszka też z Ikei.
Ooo malutki się obudził bo zaczął kopać [emoji173] Pierwszy raz czuję kopniaczki na środku brzucha :)

No właśnie też mnie to dziwi. My kupiliśmy ostatnio materac dla nas w Ikei i jesteśmy zadowoleni i zastanawiam się nad zakupem materaca dla maluszka też z Ikei.
Ooo malutki się obudził bo zaczął kopać [emoji173] Pierwszy raz czuję kopniaczki na środku brzucha :)
Ikea ma z tego co wiem dobre materace :)
My kupujemy inny, głównie żeby wspierać rynek lokalny - producent dobrych materacy jest kilka km od nas, często mijałam ją biegając ;)
Tak samo jak kaloryfery do domu kupujemy z fabryki w Rybniku (purmo) - taki mini patriotyzm lokalny ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja jestem na chorobowym od listopada, najpierw szpital, potem faktycznie leżenie, ale od niedawna zaczęłam wychodzić na jakiś krótki spacer itd.
Sprawdziłam, i poprzednie miałam z 2, obecne z 1... :(
Ale kolejna wizyta 06.03, i wtedy zwrócę uwagę, żeby było 2 :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Jakby co, to ZUS w weekend nie pracuje, więc na weekend można bez tłumaczenia się, byle nie zamieszczać fotek na fejsie :)

reklama
Na pewno :) Widział, że mam czeka to się przywitał :) Mój chyba śpi :p Zaraz się biorę za przeglądanie allegro w poszukiwaniu łóżeczka :p Co prawda mamy jedno upatrzone ale nie zaszkodzi jeszcze pooglądać inne :) Tylko zastanawiam się czy np materac piankowy będzie ok,

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tez sie zastanawiam jaki materac wybrać, łóżeczko juz wybrałam białe z szuflada. Im wiecej czytam tym mniej wiem ;)

Do góry