Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Moj też juz za 3 dni wraca i dzisiaj wreszcie moja wizyta na 14.45
Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny. Moj też juz za 3 dni wraca i dzisiaj wreszcie moja wizyta na 14.45
No ja też sama nie wierzę, że to już taka duża dzidzia a nie fasolka i ciągle chodzi mi po głowie gdzie on się mieściSuper dzidzia. Pokazałam filmiki mężowi i jest w szoku ze tak pięknie wszystko widać. Już nie może się doczekać naszego usg ☺
Śliczny [emoji7] gratulacje, super że wszystko dobrze.Nasz Tymuś
Jeee ale Ci zazdroszczę tych kopniaczków, U mnie wczoraj był spokój, jedynie poczułam 2 bardzo leciutkie kopnięcia, które bym pewnie przeoczyła jakbym nie leżała w skupieniu i oczekiwaniuLink do: falowanybrzuch<3.mp4
Mama szczęśliwa to i dziecko szczęśliwe
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Na pewno Widział, że mam czeka to się przywitał Mój chyba śpi Zaraz się biorę za przeglądanie allegro w poszukiwaniu łóżeczka Co prawda mamy jedno upatrzone ale nie zaszkodzi jeszcze pooglądać inne Tylko zastanawiam się czy np materac piankowy będzie ok,Hej dziewczyny
Również trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!
@olaaa7 ja wlasnie poczułam kopniaczki, ale tez leżałam i czekałam chyba dzidziuś chciał sie ze mną przywitać dziś.
Łóżeczko na allegro mam już upatrzone, ale właśnie nie wiem, co z materacem...Na pewno Widział, że mam czeka to się przywitał Mój chyba śpi [emoji14] Zaraz się biorę za przeglądanie allegro w poszukiwaniu łóżeczka [emoji14] Co prawda mamy jedno upatrzone ale nie zaszkodzi jeszcze pooglądać inne Tylko zastanawiam się czy np materac piankowy będzie ok,
No właśnie też mnie to dziwi. My kupiliśmy ostatnio materac dla nas w Ikei i jesteśmy zadowoleni i zastanawiam się nad zakupem materaca dla maluszka też z Ikei.Łóżeczko na allegro mam już upatrzone, ale właśnie nie wiem, co z materacem...
Na aukcji są opcje, z materacem, szufladą itd. Ale ten materac wydaje się bardzo tani, w porównaniu do cen z firmy robiącej materace (będziemy kupować materac do naszego łóżka, dziecięce też oglądałam, ale cena w porównaniu z tym z allegro to tak x3...)
Ikea ma z tego co wiem dobre materaceNo właśnie też mnie to dziwi. My kupiliśmy ostatnio materac dla nas w Ikei i jesteśmy zadowoleni i zastanawiam się nad zakupem materaca dla maluszka też z Ikei.
Ooo malutki się obudził bo zaczął kopać [emoji173] Pierwszy raz czuję kopniaczki na środku brzucha
Jakby co, to ZUS w weekend nie pracuje, więc na weekend można bez tłumaczenia się, byle nie zamieszczać fotek na fejsieJa jestem na chorobowym od listopada, najpierw szpital, potem faktycznie leżenie, ale od niedawna zaczęłam wychodzić na jakiś krótki spacer itd.
Sprawdziłam, i poprzednie miałam z 2, obecne z 1...
Ale kolejna wizyta 06.03, i wtedy zwrócę uwagę, żeby było 2
Na pewno Widział, że mam czeka to się przywitał Mój chyba śpi Zaraz się biorę za przeglądanie allegro w poszukiwaniu łóżeczka Co prawda mamy jedno upatrzone ale nie zaszkodzi jeszcze pooglądać inne Tylko zastanawiam się czy np materac piankowy będzie ok,
Łóżeczko na allegro mam już upatrzone, ale właśnie nie wiem, co z materacem...
Na aukcji są opcje, z materacem, szufladą itd. Ale ten materac wydaje się bardzo tani, w porównaniu do cen z firmy robiącej materace (będziemy kupować materac do naszego łóżka, dziecięce też oglądałam, ale cena w porównaniu z tym z allegro to tak x3...)