reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja byłam na wizycie, dzidziuś spał chyba, bo leżał spokojnie. Po lewej stronie, tam gdzie najczęściej coś czuję- ma główkę. Połówkowe mam 7 marca, też biorę na nie synka :)

A synus chce siostre, dobrze pamietam?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A przy okazji tego opowiadal mi jak ostatnio robil cc i kobieta (nie jego pacjentka) byla przygotowana na dziewczynke, a on wyjal chlopaka. Sam zdziwiony, bo z przekonaniem mowila, ze czeka na dziewczynke, wszystko wyszykowane na dziewczynke. On jej pokazuje dziecko i trzy razy pyta czy widzi co sie urodzilo zeby nie bylo, ze podmienione, a ona nie wierzy. Mowil, ze przez chwile az nieprzyjemnie sie zrobilo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

O wow... no w sumie faktycznie, lekarze mogą mieć czasami różne akcje :o

A synus chce siostre, dobrze pamietam?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Nie, cieszy się że brat :) Siostra była "ostatecznością" ;)

Kulinarne zachcianki ;)
1519075155-30a0611d41244ad2-aaaaaa.jpeg

Hej ja tak na szybkości bo jestem u K. Potwierdziliśmy płeć, będzie córa wyszła nam trochę młodsza z usg. Mi lekarz zalecił brać nospe bo szyjka nam się skróciła... Więcej napiszę jutro po południu bo kładziemy się do łóżka cieszę się że u was wszystko okej, spijcie dobrze

Gratuluję córeczki !! :):*

Nie probuje sie pi prostu dopatrywac. Choc dzis zrobil wyjatek i probowal, ale dzidzi ni pokazalo[emoji6]

A przy okazji tego opowiadal mi jak ostatnio robil cc i kobieta (nie jego pacjentka) byla przygotowana na dziewczynke, a on wyjal chlopaka. Sam zdziwiony, bo z przekonaniem mowila, ze czeka na dziewczynke, wszystko wyszykowane na dziewczynke. On jej pokazuje dziecko i trzy razy pyta czy widzi co sie urodzilo zeby nie bylo, ze podmienione, a ona nie wierzy. Mowil, ze przez chwile az nieprzyjemnie sie zrobilo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ale akcja.. i niestety takie się zdarzaja. I wtedy szok :/ bo wszystko różowe a tu syn :o dlatego do końca ciąży nie mozna być pewnym na 100%

O wow... no w sumie faktycznie, lekarze mogą mieć czasami różne akcje :o

Nie, cieszy się że brat :) Siostra była "ostatecznością" ;)

Kulinarne zachcianki ;)
1519075155-30a0611d41244ad2-aaaaaa.jpeg

A...to pomylilam z kims innym. Ktoras tu pisala, ze synek o dziwo chce siostre[emoji6]

A to fajnie, ze Twojemu spelnilo sie marzenie[emoji5]
Smacznego!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale akcja.. i niestety takie się zdarzaja. I wtedy szok :/ bo wszystko różowe a tu syn :o dlatego do końca ciąży nie mozna być pewnym na 100%
Dlatego ja przy corce takie wieksze rzeczy kupowalam uniwersalne ( wozek, lozeczko, kocyki, fotelik itp). Nawet jak by przy porodzie wyszedl synek to by nie bylo tragedii. Tylko czesc ciuszkow bylaby do wymiany.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Już są ubrania na wiosnę i lato...? :confused:
kupiłam sobie jeansy ciążowe i czarne spodnie i getry też z tym pasem ciążowym więc to nie ma znaczenia czy zima czy nie, a resztę ciuchów kupowałam w takim uniwersalnym rozmiarze że brzuch mi się spokojnie zmieści a i po ciąży się przyda, no i dwa nowe staniki nabyłam bo z tych co mam w domu to już piersi wyskakują. Ale z tego co obeszłam dzisiaj trochę sklepów to raczej wszędzie już wiosenne kolekcje wiszą.

reklama
Do góry