reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja byłam na wizycie, dzidziuś spał chyba, bo leżał spokojnie. Po lewej stronie, tam gdzie najczęściej coś czuję- ma główkę. Połówkowe mam 7 marca, też biorę na nie synka :)

A synus chce siostre, dobrze pamietam?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A przy okazji tego opowiadal mi jak ostatnio robil cc i kobieta (nie jego pacjentka) byla przygotowana na dziewczynke, a on wyjal chlopaka. Sam zdziwiony, bo z przekonaniem mowila, ze czeka na dziewczynke, wszystko wyszykowane na dziewczynke. On jej pokazuje dziecko i trzy razy pyta czy widzi co sie urodzilo zeby nie bylo, ze podmienione, a ona nie wierzy. Mowil, ze przez chwile az nieprzyjemnie sie zrobilo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

O wow... no w sumie faktycznie, lekarze mogą mieć czasami różne akcje :o

A synus chce siostre, dobrze pamietam?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Nie, cieszy się że brat :) Siostra była "ostatecznością" ;)

Kulinarne zachcianki ;)
1519075155-30a0611d41244ad2-aaaaaa.jpeg

Hej ja tak na szybkości bo jestem u K. Potwierdziliśmy płeć, będzie córa wyszła nam trochę młodsza z usg. Mi lekarz zalecił brać nospe bo szyjka nam się skróciła... Więcej napiszę jutro po południu bo kładziemy się do łóżka cieszę się że u was wszystko okej, spijcie dobrze

Gratuluję córeczki !! :):*

Nie probuje sie pi prostu dopatrywac. Choc dzis zrobil wyjatek i probowal, ale dzidzi ni pokazalo[emoji6]

A przy okazji tego opowiadal mi jak ostatnio robil cc i kobieta (nie jego pacjentka) byla przygotowana na dziewczynke, a on wyjal chlopaka. Sam zdziwiony, bo z przekonaniem mowila, ze czeka na dziewczynke, wszystko wyszykowane na dziewczynke. On jej pokazuje dziecko i trzy razy pyta czy widzi co sie urodzilo zeby nie bylo, ze podmienione, a ona nie wierzy. Mowil, ze przez chwile az nieprzyjemnie sie zrobilo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ale akcja.. i niestety takie się zdarzaja. I wtedy szok :/ bo wszystko różowe a tu syn :o dlatego do końca ciąży nie mozna być pewnym na 100%

O wow... no w sumie faktycznie, lekarze mogą mieć czasami różne akcje :o

Nie, cieszy się że brat :) Siostra była "ostatecznością" ;)

Kulinarne zachcianki ;)
1519075155-30a0611d41244ad2-aaaaaa.jpeg

A...to pomylilam z kims innym. Ktoras tu pisala, ze synek o dziwo chce siostre[emoji6]

A to fajnie, ze Twojemu spelnilo sie marzenie[emoji5]
Smacznego!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale akcja.. i niestety takie się zdarzaja. I wtedy szok :/ bo wszystko różowe a tu syn :o dlatego do końca ciąży nie mozna być pewnym na 100%
Dlatego ja przy corce takie wieksze rzeczy kupowalam uniwersalne ( wozek, lozeczko, kocyki, fotelik itp). Nawet jak by przy porodzie wyszedl synek to by nie bylo tragedii. Tylko czesc ciuszkow bylaby do wymiany.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Już są ubrania na wiosnę i lato...? :confused:
kupiłam sobie jeansy ciążowe i czarne spodnie i getry też z tym pasem ciążowym więc to nie ma znaczenia czy zima czy nie, a resztę ciuchów kupowałam w takim uniwersalnym rozmiarze że brzuch mi się spokojnie zmieści a i po ciąży się przyda, no i dwa nowe staniki nabyłam bo z tych co mam w domu to już piersi wyskakują. Ale z tego co obeszłam dzisiaj trochę sklepów to raczej wszędzie już wiosenne kolekcje wiszą.

reklama
Do góry