reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny jestem po. Pessar zalozony. Szyjka krotka. Dzis mi mowil, ze 2 cm, wiec nie wiem czy ostatnio ten sprzet w przychodni inaczej mierzyl czy ja zle zrozumialam. Moze to bylo 2,7, a nie 3,7[emoji53] To by sie wtedy zgadzalo z tym zakladaniem pessara. Nawet mowil zeby za gleboko globulek nie wkladac, bo jest bardzo krotka i moge niechcacy pessar zsunac[emoji53]

Dzidziulek do mnie pomachal[emoji3] Serduszko pieknie bilo. Jestem w szoku, ze juz bylo widac tak wyraznie podzial na dwie komory[emoji5]
Plec nawet probowal podpatrzec, ale sie nie udalo.
Nastepna wizyta 2.03, zaraz po polowkowym i wtedy dostane skierowanie na dokladniejsze badania i ta krzywa cukrowa.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dobre wieści

reklama
Wiesz co to nie chodzi o to, ze wczesniej sie chowalo. Po prostu moj lekarz nie podejmuje sie oceny plci. A prenatalne robie u innego lekarza. Z corka bylo tak samo. Dowiedzialam sie na polowkowym i z ta wiedza zostalam do konca. Wiec jak tetaz dzidzia nie bedzie chciala wspolpracowac to bede musiala czekac do trzeciego prenatalnego[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale ma taką zasadę że W OGÓLE nie powie Ci jaka płeć, nawet jak zobaczy?

Link do: fikumiku.mp4

Zobaczcie czy możecie wyświetlić? :)

p19u3e3krozh766j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mega widać! Ja tez myślałam że wołasz do tatusia :D

Jestem już po usg połówkowym. Dzidzia zdrowa, uffff.... śliczna dziewczynka, czyli bez zaskoczenia ;) Zuzia waży 366 g, z wymiarów wychodzi mlodsza ok. 4 dni, co mnie cieszy, bo może nie urośnie duża jak jej siostra :) wklejam Wam zdjęcie, ja jestem zakochana [emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czad! Śliczne zdjęcie

Ja byłam na wizycie, dzidziuś spał chyba, bo leżał spokojnie. Po lewej stronie, tam gdzie najczęściej coś czuję- ma główkę. Połówkowe mam 7 marca, też biorę na nie synka :)

łoo matko, prawie 50 postów mam do nadrobienia, ale dzisiaj już nie mam siły, cały dzień byłam na ciuchowych zakupach i jestem styrana jak pies :O Ale myślę że do końca ciąży jestem już obkupiona :D no może z jakieś 2 sukienki letnie w maju jeszcze sobie kupię :)

Tak więc jeżeli któraś dzisiaj wizytowała to gratuluję bo na pewno wszystko jest ok :)
Dobrej nocy

łoo matko, prawie 50 postów mam do nadrobienia, ale dzisiaj już nie mam siły, cały dzień byłam na ciuchowych zakupach i jestem styrana jak pies :O Ale myślę że do końca ciąży jestem już obkupiona :D no może z jakieś 2 sukienki letnie w maju jeszcze sobie kupię :)

Tak więc jeżeli któraś dzisiaj wizytowała to gratuluję bo na pewno wszystko jest ok :)
Dobrej nocy

Już są ubrania na wiosnę i lato...? :confused:

Ale ma taką zasadę że W OGÓLE nie powie Ci jaka płeć, nawet jak zobaczy?

Nie probuje sie pi prostu dopatrywac. Choc dzis zrobil wyjatek i probowal, ale dzidzi ni pokazalo[emoji6]

A przy okazji tego opowiadal mi jak ostatnio robil cc i kobieta (nie jego pacjentka) byla przygotowana na dziewczynke, a on wyjal chlopaka. Sam zdziwiony, bo z przekonaniem mowila, ze czeka na dziewczynke, wszystko wyszykowane na dziewczynke. On jej pokazuje dziecko i trzy razy pyta czy widzi co sie urodzilo zeby nie bylo, ze podmienione, a ona nie wierzy. Mowil, ze przez chwile az nieprzyjemnie sie zrobilo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jestem już po usg połówkowym. Dzidzia zdrowa, uffff.... śliczna dziewczynka, czyli bez zaskoczenia ;) Zuzia waży 366 g, z wymiarów wychodzi mlodsza ok. 4 dni, co mnie cieszy, bo może nie urośnie duża jak jej siostra :) wklejam Wam zdjęcie, ja jestem zakochana [emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7]
1519062674-d81075735481a964-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że wszystko dobrze [emoji106] :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny jestem po. Pessar zalozony. Szyjka krotka. Dzis mi mowil, ze 2 cm, wiec nie wiem czy ostatnio ten sprzet w przychodni inaczej mierzyl czy ja zle zrozumialam. Moze to bylo 2,7, a nie 3,7[emoji53] To by sie wtedy zgadzalo z tym zakladaniem pessara. Nawet mowil zeby za gleboko globulek nie wkladac, bo jest bardzo krotka i moge niechcacy pessar zsunac[emoji53]

Dzidziulek do mnie pomachal[emoji3] Serduszko pieknie bilo. Jestem w szoku, ze juz bylo widac tak wyraznie podzial na dwie komory[emoji5]
Plec nawet probowal podpatrzec, ale sie nie udalo.
Nastepna wizyta 2.03, zaraz po polowkowym i wtedy dostane skierowanie na dokladniejsze badania i ta krzywa cukrowa.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dobrze, że już masz pessar, widać, że potrzebny....
Trzymam kciuki, żeby teraz już było wszystko dobrze i bez dodatkowych "atrakcji" [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Gratuluję mamusiom udanych wizyt :) super że same dobre wiadomości :) innych nie przyjmujemy :) i oby tak dalej

p19u3e3krozh766j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry