reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie cos na boki idzie ostatnio. Takimam z rana brzuch:
140 (4).jpeg

A na wieczór taki duzy:
140 (3).jpeg

Sory za jakosc ale ten zmniejszacz tak ja piepszy

Załączniki

• 140 (4).jpeg
    140 (4).jpeg
    2,9 KB · Wyświetleń: 252
  • 140 (3).jpeg
    140 (3).jpeg
    2,1 KB · Wyświetleń: 258
reklama
Witam mamusie :) trzymam kciuki za wizytujace dzis :* i czekam na dobre wiesci :) ja juz odliczam do polowkowych ,,,, Mysleco by tu na obiad zrobic marzy mi sie losos w ciescie francuskim zapiekany bo dawno nie jadlam , ale nie wiem czy mozna lososia .... Miłego dnia :)
Ja jadlam lososia ostatnio :)

Dzień dobry. Zaprowadziłam corke na 8 do szkoły i teraz zamierzam leniuchować. Właśnie 22 tydzień mi się rozpoczął. Synek w brzuchu już bryka porządnie widać golym okiem kopniaki. Nawet nie wiem kiedy zleciało. Za tydzień robię krzywą cukrzycową i odkryłam ze mozna kupić glukozę o smaku cytrynowym.może wtedy jakoś pójdzie.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i te połówkowe i normalne.
@Margana ja tez mam profilaktycznie natamycyne. Dziadostwo. Bez namoczenia i aplikatora ciężko to cholerstwo dobrze umieścić.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@kinga30 widzisz leci jak nie wiem co......oby tak lecialo do porodu.

@gfusiarz wieczorem pileczka ci wyskakuje,sliczny.

Ja duzo cwiczylam mialam taki ladny brzuszek przed ciaza widocznie miesnie jeszcze trzymaja.

Jeju jedno wyslalam do szkoly 2 zaraz odstawie jada na wycieczke i wroca dopiero o 19. Bossko
Nerka na szczescie odpuscila...ale mialam takie uczucie jakbym przy sikaniu piasek miala. Musze to gince powiedziec niech mi ja sprawdzi czy nic sie nie dzieje.

Trzymam kciuki za wizyty...czekam na same dobre wiesci.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam mamusie :) trzymam kciuki za wizytujace dzis :* i czekam na dobre wiesci :) ja juz odliczam do polowkowych ,,,, Mysleco by tu na obiad zrobic marzy mi sie losos w ciescie francuskim zapiekany bo dawno nie jadlam , ale nie wiem czy mozna lososia .... Miłego dnia :)
jeśli nie będzie surowy, to jakie byłyby przeciwskazania?

Za tydzień robię krzywą cukrzycową i odkryłam ze mozna kupić glukozę o smaku cytrynowym.może wtedy jakoś pójdzie.
napisz koniecznie, mnie też niedługo to czeka, i już się boję...

@kinga30 widzisz leci jak nie wiem co......oby tak lecialo do porodu.

@gfusiarz wieczorem pileczka ci wyskakuje,sliczny.

Ja duzo cwiczylam mialam taki ladny brzuszek przed ciaza widocznie miesnie jeszcze trzymaja.

Jeju jedno wyslalam do szkoly 2 zaraz odstawie jada na wycieczke i wroca dopiero o 19. Bossko
Nerka na szczescie odpuscila...ale mialam takie uczucie jakbym przy sikaniu piasek miala. Musze to gince powiedziec niech mi ja sprawdzi czy nic sie nie dzieje.
uf, dobrze, że nerka odpuściła...
a co do brzuszka - mnie wypchnęło już trochę wcześniej, choć też miałam bardzo mocne (widoczne) mięśnie brzucha, ale pewnie 2 miesiące leżenia się do tego przyczyniło...
a po porodzie znowu będziemy miały ładne umięśnione brzuszki ;)

a co do brzuszka - mnie wypchnęło już trochę wcześniej, choć też miałam bardzo mocne (widoczne) mięśnie brzucha, ale pewnie 2 miesiące leżenia się do tego przyczyniło...
nie nie surowy bede go piekla w ciescie francuskim do tego musztarda i pieprz mniam :D dawno nie jadlam a tak mi smakuje jak nie wiem

Cześć dziewczyny :)

Wyprawiłam męża do pracy, zjadłam śniadanie, i rozlokowałam się wygodnie z laptopem ;)
kciuki za dzisiejsze wizytujące (@Marika92 kciuki za połówkowe :) kto jeszcze?)
Ja swojego o 5 wyprawilam hihi ale poszlam dalej spac....tzn nie spalam od 4 bo Mati przylazl ze jakies niby horrory mu sie snia. Wladowal sie do nas. Pozniej budzik d do pracy i jakos przysnelam. To ty tak rano sniadanie jesz? Czy razem z mezem jak do pracy idzie?

Dlatego ja przy corce takie wieksze rzeczy kupowalam uniwersalne ( wozek, lozeczko, kocyki, fotelik itp). Nawet jak by przy porodzie wyszedl synek to by nie bylo tragedii. Tylko czesc ciuszkow bylaby do wymiany.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A ja nie wiem czemu ale podobaja mi sie wozki fioletowe....ewentualnie szare czerwone. Wczoraj naogladalam sie ich w sieci to dzis w nocy mi sie wozki snily.

Polecam Wam aplikacje wyprawka dla noworodka:) wlasnie lukam na nia i fajnie sa rozpusane rzecze a jak cos kupisz to odklikujesz i przekresla sie to:) mozna tez sobie dopisac

reklama

Ja napewno bede sie starala wrocic do formy.....z tym ze po cc bede musiala zaczac delikatnie i po dluzszym czasie. Ale najwazniejsze ze jest chec a czas na realizacje sie znajdzie.

Do góry