reklama
gfusiarz
Fanka BB :)
Ja jadlam lososia ostatnioWitam mamusie trzymam kciuki za wizytujace dzis :* i czekam na dobre wiesci ja juz odliczam do polowkowych ,,,, Mysleco by tu na obiad zrobic marzy mi sie losos w ciescie francuskim zapiekany bo dawno nie jadlam , ale nie wiem czy mozna lososia .... Miłego dnia
Dzień dobry. Zaprowadziłam corke na 8 do szkoły i teraz zamierzam leniuchować. Właśnie 22 tydzień mi się rozpoczął. Synek w brzuchu już bryka porządnie widać golym okiem kopniaki. Nawet nie wiem kiedy zleciało. Za tydzień robię krzywą cukrzycową i odkryłam ze mozna kupić glukozę o smaku cytrynowym.może wtedy jakoś pójdzie.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i te połówkowe i normalne.
@Margana ja tez mam profilaktycznie natamycyne. Dziadostwo. Bez namoczenia i aplikatora ciężko to cholerstwo dobrze umieścić.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i te połówkowe i normalne.
@Margana ja tez mam profilaktycznie natamycyne. Dziadostwo. Bez namoczenia i aplikatora ciężko to cholerstwo dobrze umieścić.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
@kinga30 widzisz leci jak nie wiem co......oby tak lecialo do porodu.
@gfusiarz wieczorem pileczka ci wyskakuje,sliczny.
Ja duzo cwiczylam mialam taki ladny brzuszek przed ciaza widocznie miesnie jeszcze trzymaja.
Jeju jedno wyslalam do szkoly 2 zaraz odstawie jada na wycieczke i wroca dopiero o 19. Bossko
Nerka na szczescie odpuscila...ale mialam takie uczucie jakbym przy sikaniu piasek miala. Musze to gince powiedziec niech mi ja sprawdzi czy nic sie nie dzieje.
Trzymam kciuki za wizyty...czekam na same dobre wiesci.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja duzo cwiczylam mialam taki ladny brzuszek przed ciaza widocznie miesnie jeszcze trzymaja.
Jeju jedno wyslalam do szkoly 2 zaraz odstawie jada na wycieczke i wroca dopiero o 19. Bossko
Nerka na szczescie odpuscila...ale mialam takie uczucie jakbym przy sikaniu piasek miala. Musze to gince powiedziec niech mi ja sprawdzi czy nic sie nie dzieje.
Trzymam kciuki za wizyty...czekam na same dobre wiesci.
jeśli nie będzie surowy, to jakie byłyby przeciwskazania?Witam mamusie trzymam kciuki za wizytujace dzis :* i czekam na dobre wiesci ja juz odliczam do polowkowych ,,,, Mysleco by tu na obiad zrobic marzy mi sie losos w ciescie francuskim zapiekany bo dawno nie jadlam , ale nie wiem czy mozna lososia .... Miłego dnia
napisz koniecznie, mnie też niedługo to czeka, i już się boję...Za tydzień robię krzywą cukrzycową i odkryłam ze mozna kupić glukozę o smaku cytrynowym.może wtedy jakoś pójdzie.
uf, dobrze, że nerka odpuściła...@kinga30 widzisz leci jak nie wiem co......oby tak lecialo do porodu.
a co do brzuszka - mnie wypchnęło już trochę wcześniej, choć też miałam bardzo mocne (widoczne) mięśnie brzucha, ale pewnie 2 miesiące leżenia się do tego przyczyniło...
a po porodzie znowu będziemy miały ładne umięśnione brzuszki
Moni17.06
Fanka BB :)
nie nie surowy bede go piekla w ciescie francuskim do tego musztarda i pieprz mniam dawno nie jadlam a tak mi smakuje jak nie wiemjeśli nie będzie surowy, to jakie byłyby przeciwskazania?
napisz koniecznie, mnie też niedługo to czeka, i już się boję...
uf, dobrze, że nerka odpuściła...
a co do brzuszka - mnie wypchnęło już trochę wcześniej, choć też miałam bardzo mocne (widoczne) mięśnie brzucha, ale pewnie 2 miesiące leżenia się do tego przyczyniło...
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja swojego o 5 wyprawilam hihi ale poszlam dalej spac....tzn nie spalam od 4 bo Mati przylazl ze jakies niby horrory mu sie snia. Wladowal sie do nas. Pozniej budzik d do pracy i jakos przysnelam. To ty tak rano sniadanie jesz? Czy razem z mezem jak do pracy idzie?Cześć dziewczyny
Wyprawiłam męża do pracy, zjadłam śniadanie, i rozlokowałam się wygodnie z laptopem
kciuki za dzisiejsze wizytujące (@Marika92 kciuki za połówkowe kto jeszcze?)
Dlatego ja przy corce takie wieksze rzeczy kupowalam uniwersalne ( wozek, lozeczko, kocyki, fotelik itp). Nawet jak by przy porodzie wyszedl synek to by nie bylo tragedii. Tylko czesc ciuszkow bylaby do wymiany.
Aniołek[*]8.08.2017
A ja nie wiem czemu ale podobaja mi sie wozki fioletowe....ewentualnie szare czerwone. Wczoraj naogladalam sie ich w sieci to dzis w nocy mi sie wozki snily.
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ale mi smaka narobilas....no wiesz ty co!nie nie surowy bede go piekla w ciescie francuskim do tego musztarda i pieprz mniam dawno nie jadlam a tak mi smakuje jak nie wiem
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
jeśli nie będzie surowy, to jakie byłyby przeciwskazania?
napisz koniecznie, mnie też niedługo to czeka, i już się boję...
uf, dobrze, że nerka odpuściła...
Ja napewno bede sie starala wrocic do formy.....z tym ze po cc bede musiala zaczac delikatnie i po dluzszym czasie. Ale najwazniejsze ze jest chec a czas na realizacje sie znajdzie.
Podziel się: