reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny jestem po. Pessar zalozony. Szyjka krotka. Dzis mi mowil, ze 2 cm, wiec nie wiem czy ostatnio ten sprzet w przychodni inaczej mierzyl czy ja zle zrozumialam. Moze to bylo 2,7, a nie 3,7[emoji53] To by sie wtedy zgadzalo z tym zakladaniem pessara. Nawet mowil zeby za gleboko globulek nie wkladac, bo jest bardzo krotka i moge niechcacy pessar zsunac[emoji53]

Dzidziulek do mnie pomachal[emoji3] Serduszko pieknie bilo. Jestem w szoku, ze juz bylo widac tak wyraznie podzial na dwie komory[emoji5]
Plec nawet probowal podpatrzec, ale sie nie udalo.
Nastepna wizyta 2.03, zaraz po polowkowym i wtedy dostane skierowanie na dokladniejsze badania i ta krzywa cukrowa.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dobre wieści

reklama
Wiesz co to nie chodzi o to, ze wczesniej sie chowalo. Po prostu moj lekarz nie podejmuje sie oceny plci. A prenatalne robie u innego lekarza. Z corka bylo tak samo. Dowiedzialam sie na polowkowym i z ta wiedza zostalam do konca. Wiec jak tetaz dzidzia nie bedzie chciala wspolpracowac to bede musiala czekac do trzeciego prenatalnego[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale ma taką zasadę że W OGÓLE nie powie Ci jaka płeć, nawet jak zobaczy?

Link do: fikumiku.mp4

Zobaczcie czy możecie wyświetlić? :)

p19u3e3krozh766j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mega widać! Ja tez myślałam że wołasz do tatusia :D

Jestem już po usg połówkowym. Dzidzia zdrowa, uffff.... śliczna dziewczynka, czyli bez zaskoczenia ;) Zuzia waży 366 g, z wymiarów wychodzi mlodsza ok. 4 dni, co mnie cieszy, bo może nie urośnie duża jak jej siostra :) wklejam Wam zdjęcie, ja jestem zakochana [emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czad! Śliczne zdjęcie

Ja byłam na wizycie, dzidziuś spał chyba, bo leżał spokojnie. Po lewej stronie, tam gdzie najczęściej coś czuję- ma główkę. Połówkowe mam 7 marca, też biorę na nie synka :)

łoo matko, prawie 50 postów mam do nadrobienia, ale dzisiaj już nie mam siły, cały dzień byłam na ciuchowych zakupach i jestem styrana jak pies :O Ale myślę że do końca ciąży jestem już obkupiona :D no może z jakieś 2 sukienki letnie w maju jeszcze sobie kupię :)

Tak więc jeżeli któraś dzisiaj wizytowała to gratuluję bo na pewno wszystko jest ok :)
Dobrej nocy

łoo matko, prawie 50 postów mam do nadrobienia, ale dzisiaj już nie mam siły, cały dzień byłam na ciuchowych zakupach i jestem styrana jak pies :O Ale myślę że do końca ciąży jestem już obkupiona :D no może z jakieś 2 sukienki letnie w maju jeszcze sobie kupię :)

Tak więc jeżeli któraś dzisiaj wizytowała to gratuluję bo na pewno wszystko jest ok :)
Dobrej nocy

Już są ubrania na wiosnę i lato...? :confused:

Ale ma taką zasadę że W OGÓLE nie powie Ci jaka płeć, nawet jak zobaczy?

Nie probuje sie pi prostu dopatrywac. Choc dzis zrobil wyjatek i probowal, ale dzidzi ni pokazalo[emoji6]

A przy okazji tego opowiadal mi jak ostatnio robil cc i kobieta (nie jego pacjentka) byla przygotowana na dziewczynke, a on wyjal chlopaka. Sam zdziwiony, bo z przekonaniem mowila, ze czeka na dziewczynke, wszystko wyszykowane na dziewczynke. On jej pokazuje dziecko i trzy razy pyta czy widzi co sie urodzilo zeby nie bylo, ze podmienione, a ona nie wierzy. Mowil, ze przez chwile az nieprzyjemnie sie zrobilo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jestem już po usg połówkowym. Dzidzia zdrowa, uffff.... śliczna dziewczynka, czyli bez zaskoczenia ;) Zuzia waży 366 g, z wymiarów wychodzi mlodsza ok. 4 dni, co mnie cieszy, bo może nie urośnie duża jak jej siostra :) wklejam Wam zdjęcie, ja jestem zakochana [emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7]
1519062674-d81075735481a964-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że wszystko dobrze [emoji106] :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny jestem po. Pessar zalozony. Szyjka krotka. Dzis mi mowil, ze 2 cm, wiec nie wiem czy ostatnio ten sprzet w przychodni inaczej mierzyl czy ja zle zrozumialam. Moze to bylo 2,7, a nie 3,7[emoji53] To by sie wtedy zgadzalo z tym zakladaniem pessara. Nawet mowil zeby za gleboko globulek nie wkladac, bo jest bardzo krotka i moge niechcacy pessar zsunac[emoji53]

Dzidziulek do mnie pomachal[emoji3] Serduszko pieknie bilo. Jestem w szoku, ze juz bylo widac tak wyraznie podzial na dwie komory[emoji5]
Plec nawet probowal podpatrzec, ale sie nie udalo.
Nastepna wizyta 2.03, zaraz po polowkowym i wtedy dostane skierowanie na dokladniejsze badania i ta krzywa cukrowa.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dobrze, że już masz pessar, widać, że potrzebny....
Trzymam kciuki, żeby teraz już było wszystko dobrze i bez dodatkowych "atrakcji" [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Gratuluję mamusiom udanych wizyt :) super że same dobre wiadomości :) innych nie przyjmujemy :) i oby tak dalej

p19u3e3krozh766j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry