kluseczka89
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi to wyglada na raczke ...hej dziewczyny, a co sadzicie o tej fotce, myslicie ze to moze byc widac ten wyrostek płciowy??? dzis sie tak przyglądam i sie zastanawiam...
A Ty kiedy bedziesz mogla pojechac na ten zakazny?Margana dobrze zes zabezpieczona...wstydliwe to Twoje dziecko
Od czwartku mam stosowac Natamycyne co drugi dzien.Dobrze,teraz bedzbędz spokojniejsza i jakie dal Ci zalecenia ? Jakie leki ? I
Nie, polowkowe 1.03[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Mi dwoch innych lekarzy mowilo ze krazek w ciazy bardzo niewskazany,ale wiem ,ze Ty mialas wczesniej. Oby ladnie trzymal.
Obstawiam Emilke wstydzioszke
A mi jeszcze bardziej obnizyla sie scianka pochwy i juz w glowe dostaje.
Widocznie to nic 'strasznego' jesli nic z tym nie robia.
Niech ta dzidzia moja szybko unosi do gory to moje narzady nie beda tak narazone na opuszczanie. Staram sie lezec kiedy tylko mam chwilke - wtedy sie chowa. Eghh..mm
Pozdrowienia
A masz jeszcze jakieś leki oprócz natamycyny?Od czwartku mam stosowac Natamycyne co drugi dzien.
Aniołek[*]8.08.2017
No corka juz dni odlicza[emoji3] Ja zreszta tez[emoji6]To już bliziutko
Wlasnie w pierwszej ciazy krazek uratowal mnie przed porodem w 24tc, kiedy to zaczely sie skurcze. Moj lekarz akurat stosuje ten rodzaj zabezbieczenia. W ogole w Polsce wielu lekarzy zajlafa pessar.
A Ty moim zdaniem to nie powinnas juz pracowac, tylko jak najwiecej lezec i odpoczywac. No ale rozumiem, ze tam gdzie mieszkasz sa inne realia. Szkoda.
Aniołek[*]8.08.2017
Najważniejsze że jesteś już zabezpieczona będzie wszystko dobrze :*Dziewczyny jestem po. Pessar zalozony. Szyjka krotka. Dzis mi mowil, ze 2 cm, wiec nie wiem czy ostatnio ten sprzet w przychodni inaczej mierzyl czy ja zle zrozumialam. Moze to bylo 2,7, a nie 3,7[emoji53] To by sie wtedy zgadzalo z tym zakladaniem pessara. Nawet mowil zeby za gleboko globulek nie wkladac, bo jest bardzo krotka i moge niechcacy pessar zsunac[emoji53]
Dzidziulek do mnie pomachal[emoji3] Serduszko pieknie bilo. Jestem w szoku, ze juz bylo widac tak wyraznie podzial na dwie komory[emoji5]
Plec nawet probowal podpatrzec, ale sie nie udalo.
Nastepna wizyta 2.03, zaraz po polowkowym i wtedy dostane skierowanie na dokladniejsze badania i ta krzywa cukrowa.
Aniołek[*]8.08.2017