reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Nic właśnie tylko ten śluz ? Napisałam swojemu lekarzowi czy to normalne ,może mi odpisze ,albo któraś z dziewczyn na podobnie do mnie to się przestanę tak denerwować ;/
Myślę , też że to normalne ja np jak więcej pochodzę to później też mam więcej więc pewnie wszystko na to wpływa A Ty masz passar nie? Więc możliwe że też przez to ta wydzielina się zmieniła niemartw się Mamuska :*
Onaszczesliwa2018
Witajcie[emoji5]
Dzis znowu sie wybieramy na lodowisko. Tym razem z kolega corki. A potem na pizze, mniam[emoji5]
Milego dnia mamuski!
Aniołek[*]8.08.2017
Fajnie się macie tylko uważajcie na siebie i nieszalej za dużo mój taki chory że szok Ale do lekarza nie chce byłam w aptece wczoraj zaopatrzylam go w leki i tak sobie "osobno "spędzamy weekend ja w jednym pokoju On w drugim tylko herbatę mu robię mówię które lek o której ,robię jedzonko i uciekam od niego mam na nadzieje ze nas niezlapie
oliwiapatrycja
Mi się taki czasem zdarza i wszystko jest ok, nic złego się nie dzieje :-)Ale chodzi mi czy taki jak białko jaja kurzego taki ciągnący ?
madzia0902
Dziewczyny w ciąży można pić kwiat lipy? Kupiłam sobie wczoraj syrop malinowy do herbaty właśnie z kwiatem lipy i nie wiem czemu ta lipa chodzi mi po głowie że nie wolno? :O
oliwiapatrycja
Ja ostatnio taki piłam bo dolewam sobie zawsze troszkę do wody, a tej lipy to wiadomo są znikome procenty .wypiłam całą butelkę juz i nic się nie stało czyli można :-)Dziewczyny w ciąży można pić kwiat lipy? Kupiłam sobie wczoraj syrop malinowy do herbaty właśnie z kwiatem lipy i nie wiem czemu ta lipa chodzi mi po głowie że nie wolno? :O
G
gosc12
Gość
Czesc
Ja od trzech dni też coś czuję pod pepkiem. Czasem delikatne stukanie a czasem po prostu jak by coś tam było. Raczej to nie jelita, bo nie czułam tego wcześniej
Hej dziewczyny skąd wiecie, ze czujecie ruchy dziecka? po czym to poznać? Ja czasami coś czuje ale nie wiem czy to maleństwo, czy może w brzuchu mi się "flaki" przewracają. Sama nie wiem już
Ja od trzech dni też coś czuję pod pepkiem. Czasem delikatne stukanie a czasem po prostu jak by coś tam było. Raczej to nie jelita, bo nie czułam tego wcześniej
niemamco
Witajcie!!
Ja zuwazylam ze wypycha mi pępek
myśle ze niedługo bedzie taka antenka stercząca Haha
Któraś z was tez tak ma?
Super gratulacje !!!
Ja zuwazylam ze wypycha mi pępek
myśle ze niedługo bedzie taka antenka stercząca Haha
Któraś z was tez tak ma?
Czesc
Super gratulacje !!!
madzia0902
Ja kupiłam sobie taki naturalny syrop, gdzie jest tam prawdziwa malina i lipa no i cukier, nic więcej w składzie nie ma, dlatego pytam, bo takie zwykłe syropy ze sklepu do wody to wiadomo że tam nic nie maJa ostatnio taki piłam bo dolewam sobie zawsze troszkę do wody, a tej lipy to wiadomo są znikome procenty .wypiłam całą butelkę juz i nic się nie stało czyli można :-)
reklama
oliwiapatrycja
Jak naturalny i jest go więcej to bym uważała ...Ja kupiłam sobie taki naturalny syrop, gdzie jest tam prawdziwa malina i lipa no i cukier, nic więcej w składzie nie ma, dlatego pytam, bo takie zwykłe syropy ze sklepu do wody to wiadomo że tam nic nie ma
Link do: Herbata z lipy – właściwości, skutki uboczne. Herbata z lipy w ciąży, dla dziecka
Załączniki
Podziel się: