reklama
G
gosc12
Gość
No ja czuje konkretnie kopanie raczej jelita to nie są chyba ze żyją swoim życiem i mnie kopna ci jakiś czas żeby iść do wc [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja przez dwa dni czułam kłucie pęcherza a za chwilę mocne parcie na siku chyba małe tak skakało
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Oj to wspolczuje. Choey facet to gorzej niz dziecko[emoji6] Oby szybko wyzdrowial!
Ja nie szaleje, ale na lodzie musze z nia byc, bo M nie jezdzi[emoji53] Jak sie uda wupozyczyc zwierzaka - jezdzika to jest fajnie, bo ona sobie sama jezdzi, a ja troche kolo niej, trocge postoje i jest ok. Tylko malo jest tych jezdzikow niestety.
Aniołek[*]8.08.2017
Aaa no to uważajcie na siebie i bawcie się dobrze
Nowaja16
Ja mam dzis jakiś słaby dzień rano mąż mnie wkurzyl poplakalam się od razu na szczęście przeprosił i zapanował nad sytuacją a teraz oglądam tv i znowu becze boje się tej drugiej połowy ciąży ze nie wiem przez ta strate córeczki w 37 tygodniu
G
gosc12
Gość
Ja mam dzis jakiś słaby dzień rano mąż mnie wkurzyl poplakalam się od razu na szczęście przeprosił i zapanował nad sytuacją a teraz oglądam tv i znowu becze boje się tej drugiej połowy ciąży ze nie wiem przez ta strate córeczki w 37 tygodniu
To jesteśmy w prawie takim samym chumorze.. wczoraj na wieczór pokłóciliśmy się z K. Dzisiaj od rana cisza, dopiero jak wychodził zapalić to mnie pocałował przytulil. Ale smutno bo tydzień piękny a ostatni wieczór się zepsul, jeszcze nie z naszej winy ehh. A za ok godzinę jedzie do Niemiec i wróci dopiero za 3tygodnie do tego boli mnie dzisiaj bardzo glowa, spać mi się chce. Zrobiłam tylko zupę a drugie nawet nie zaczęte..
Karoolka
To jakieś pasmo kłótni, bo my wczoraj też pokłóciliśmy się [emoji45] nie możemy dogadać się w jednej ważnej kwestii i tak ciągnie się to za nami. I nie widzę, żeby miało się coś zmienić [emoji45][emoji45][emoji45]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś mam smutny dzień czuję się źle ze sobą jakbym tylko do prania, prasowania, gotowania i sprzątania była potrzebna nie czuje się atrakcyjnie, popłakałam się strasznie jak tylko mój poszedł na siłownię mam w ogóle wrażenie że większość znajomych się ode mnie obcięła.. Jak się spotkają to na piwko a ja? Siedzę i rycze jak głupia wszystko co złe mi się dziś przypomina chyba jeszcze myśl że mój M za chwilę wyjeżdża mnie dobija... Będę sama
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
27.06.17 Anastazja [*]
Nowaja16
Mnie też boli głowa chyba taka pogoda po prostu albo przez tenas zły humor eh to teraz już się nie złoście na siebie tylko pogodzcie się i pozegnajcie w zgodzie :* szybko zleca te 3 tygodnie zobaczyszTo jesteśmy w prawie takim samym chumorze.. wczoraj na wieczór pokłóciliśmy się z K. Dzisiaj od rana cisza, dopiero jak wychodził zapalić to mnie pocałował przytulil. Ale smutno bo tydzień piękny a ostatni wieczór się zepsul, jeszcze nie z naszej winy ehh. A za ok godzinę jedzie do Niemiec i wróci dopiero za 3tygodnie do tego boli mnie dzisiaj bardzo glowa, spać mi się chce. Zrobiłam tylko zupę a drugie nawet nie zaczęte..
Nowaja16
Ja też się źle czuje siedzę w dresie bo tam mi najwygodniej nie chce mi się pomalowac bo boli mnie głowa i to bez sensu jak siedzę przed tv brzuszek juz duży jak wstaje czuje się po woli jak slonik.. jeszcze ten strach o maleństwo nie daje mi spokojuDziś mam smutny dzień czuję się źle ze sobą jakbym tylko do prania, prasowania, gotowania i sprzątania była potrzebna nie czuje się atrakcyjnie, popłakałam się strasznie jak tylko mój poszedł na siłownię mam w ogóle wrażenie że większość znajomych się ode mnie obcięła.. Jak się spotkają to na piwko a ja? Siedzę i rycze jak głupia wszystko co złe mi się dziś przypomina chyba jeszcze myśl że mój M za chwilę wyjeżdża mnie dobija... Będę sama
27.06.17 Anastazja [*]
reklama
kinga30
Miałam to samo w 1 ciąży, mialam 23 lata studiowałam, wszyscy mieli jeszcze inne zycuż brak obowiązków a ja nagle poczułam sie uwiązanaDziś mam smutny dzień czuję się źle ze sobą jakbym tylko do prania, prasowania, gotowania i sprzątania była potrzebna nie czuje się atrakcyjnie, popłakałam się strasznie jak tylko mój poszedł na siłownię mam w ogóle wrażenie że większość znajomych się ode mnie obcięła.. Jak się spotkają to na piwko a ja? Siedzę i rycze jak głupia wszystko co złe mi się dziś przypomina chyba jeszcze myśl że mój M za chwilę wyjeżdża mnie dobija... Będę sama
27.06.17 Anastazja [*]
Podziel się: