reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No ja czuje konkretnie kopanie raczej jelita to nie są chyba ze żyją swoim życiem i mnie kopna ci jakiś czas żeby iść do wc [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No ja czuje konkretnie kopanie raczej jelita to nie są chyba ze żyją swoim życiem i mnie kopna ci jakiś czas żeby iść do wc [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja przez dwa dni czułam kłucie pęcherza a za chwilę mocne parcie na siku :D chyba małe tak skakało :D

Oj to wspolczuje. Choey facet to gorzej niz dziecko[emoji6] Oby szybko wyzdrowial!
Ja nie szaleje, ale na lodzie musze z nia byc, bo M nie jezdzi[emoji53] Jak sie uda wupozyczyc zwierzaka - jezdzika to jest fajnie, bo ona sobie sama jezdzi, a ja troche kolo niej, trocge postoje i jest ok. Tylko malo jest tych jezdzikow niestety.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Aaa no to uważajcie na siebie i bawcie się dobrze:)

Ja mam dzis jakiś słaby dzień rano mąż mnie wkurzyl poplakalam się od razu na szczęście przeprosił i zapanował nad sytuacją a teraz oglądam tv i znowu becze boje się tej drugiej połowy ciąży ze nie wiem przez ta strate córeczki w 37 tygodniu :(

Ja mam dzis jakiś słaby dzień rano mąż mnie wkurzyl poplakalam się od razu na szczęście przeprosił i zapanował nad sytuacją a teraz oglądam tv i znowu becze boje się tej drugiej połowy ciąży ze nie wiem przez ta strate córeczki w 37 tygodniu :(

To jesteśmy w prawie takim samym chumorze.. wczoraj na wieczór pokłóciliśmy się z K. Dzisiaj od rana cisza, dopiero jak wychodził zapalić to mnie pocałował przytulil. Ale smutno bo tydzień piękny a ostatni wieczór się zepsul, jeszcze nie z naszej winy ehh. A za ok godzinę jedzie do Niemiec i wróci dopiero za 3tygodnie :( do tego boli mnie dzisiaj bardzo glowa, spać mi się chce. Zrobiłam tylko zupę a drugie nawet nie zaczęte..

To jakieś pasmo kłótni, bo my wczoraj też pokłóciliśmy się [emoji45] nie możemy dogadać się w jednej ważnej kwestii i tak ciągnie się to za nami. I nie widzę, żeby miało się coś zmienić [emoji45][emoji45][emoji45]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś mam smutny dzień :( czuję się źle ze sobą :( jakbym tylko do prania, prasowania, gotowania i sprzątania była potrzebna :( nie czuje się atrakcyjnie, popłakałam się strasznie jak tylko mój poszedł na siłownię :( mam w ogóle wrażenie że większość znajomych się ode mnie obcięła.. Jak się spotkają to na piwko a ja? Siedzę i rycze jak głupia :(wszystko co złe mi się dziś przypomina :( chyba jeszcze myśl że mój M za chwilę wyjeżdża mnie dobija... Będę sama :(

p19u3e3ks45q6v9a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

To jesteśmy w prawie takim samym chumorze.. wczoraj na wieczór pokłóciliśmy się z K. Dzisiaj od rana cisza, dopiero jak wychodził zapalić to mnie pocałował przytulil. Ale smutno bo tydzień piękny a ostatni wieczór się zepsul, jeszcze nie z naszej winy ehh. A za ok godzinę jedzie do Niemiec i wróci dopiero za 3tygodnie :( do tego boli mnie dzisiaj bardzo glowa, spać mi się chce. Zrobiłam tylko zupę a drugie nawet nie zaczęte..
Mnie też boli głowa chyba taka pogoda po prostu albo przez tenas zły humor :( eh to teraz już się nie złoście na siebie tylko pogodzcie się i pozegnajcie w zgodzie :* szybko zleca te 3 tygodnie zobaczysz

Dziś mam smutny dzień :( czuję się źle ze sobą :( jakbym tylko do prania, prasowania, gotowania i sprzątania była potrzebna :( nie czuje się atrakcyjnie, popłakałam się strasznie jak tylko mój poszedł na siłownię :( mam w ogóle wrażenie że większość znajomych się ode mnie obcięła.. Jak się spotkają to na piwko a ja? Siedzę i rycze jak głupia :(wszystko co złe mi się dziś przypomina :( chyba jeszcze myśl że mój M za chwilę wyjeżdża mnie dobija... Będę sama :(

p19u3e3ks45q6v9a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja też się źle czuje siedzę w dresie bo tam mi najwygodniej nie chce mi się pomalowac bo boli mnie głowa i to bez sensu jak siedzę przed tv brzuszek juz duży jak wstaje czuje się po woli jak slonik.. jeszcze ten strach o maleństwo nie daje mi spokoju :(

reklama

p19u3e3ks45q6v9a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Miałam to samo w 1 ciąży, mialam 23 lata studiowałam, wszyscy mieli jeszcze inne zycuż brak obowiązków a ja nagle poczułam sie uwiązana

Do góry