reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

ja pierdziele Narcyz hahahaahah no jak można tak dziecku dać na imię chociaz ja mam znajomą co dala corce na imię Zara, a moj szwagier ma córkę Lucy Faustyna masakra mi sie to kojarzy z psem Lucyyyyy do domu

Zara:baffled: "Zara przyjdę mamo..." ;) No masakra...

Ja ze starszym synem na zajęciach z SI, potem zakupy w Lidlu, potem zawożę syna do szwagra do pracy i jadą razem do kina a ja do domu spać [emoji41] tylko mamie powiem że młodszego odbiorę od niej później

...się ustawiłaś :D

Mój ma kuzyna właśnie który z domu nazywal się f.iut , ale przy ślubie przejął nazwisko żony:D

Spryciarz. Ale się nie dziwię...

Cudownie że już piąteczek.. chociaż brak konkretnych planów, ale i tak się cieszę i chętnie wymiksuję się niebawem do domu :D

reklama
Łowy dla Kropka :D
6858abc53cb2c962713d89b8725a0d15.jpg

3bdab87d18d8e6b9e52a2a034d04eeff.jpg

aacce7258709f6eb6a4dff158831c330.jpg

75f99a3a60628a0cb72123c831c056da.jpg

2e0143673412c397e5d22741224ea62e.jpg

21045cfb46219738506d95e0938a02a8.jpg
Jakie śliczne :)

Ale widzę, że nie tylko szarości [emoji14] ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

@Margana cieszy kopniak co :D?

@Veraska dzidziuś zdrowy i to najważniejsze :) a że wstydniś :D

@Mija993 witam w naszym lipcowym gronie :) przykro mi że masz ciążę zagrożona ale trzymam kciuki za ciebie i maluszka :) stosuj się do zaleceń lekarza i oby do przodu :)

Ja dziś w ogóle spać nie mogłam.. Jestem nie żywa.. Mój synek postanowił urządzić sobie w nocy chyba boks w brzuchu... Jak cały dzień był mniej aktywny tak w nocy - kiedy niestety mam teraz płytki sen - postanowił mnie trochę pokonać.. oczywiście nie jestem w ogóle zła na maluszka <3 niech się moje szczęście rozwija, po prostu jestem zmęczona bo ostatnio źle sypiam :(

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Hej dziewczyny :* ja jeszcze w łóżku malutka się kręci chyba domaga się śniadania dziś twarożek ze szczypiorkiem uwielbiam :)
Ja mam dzis wizytę o 16 trzymajcie kciuki narazie się nie stresuje ale pewnie przed gabinetem mnie złapie :D
Będzie dobrze trzymamy kciuki :* i oczywiście czekamy na same dobre wieści :)

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

M
Cześć i rozgość się :)
Może napisz coś więcej o sobie? ;)
Trzymam kciuki za szczęśliwe donoszenie [emoji106]
Musisz leżeć... ?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mam na imię Martyna, mam 25 lat . To już moja trzecia ciąża, mam synka prawie 5 latek, druga ciąża skończyła się poronieniem ,a teraz muszę leżeć w łóżku i brać Duphaston

Zara:baffled: "Zara przyjdę mamo..." ;) No masakra...

...się ustawiłaś :D

Spryciarz. Ale się nie dziwię...

Cudownie że już piąteczek.. chociaż brak konkretnych planów, ale i tak się cieszę i chętnie wymiksuję się niebawem do domu :D
Muszę przyznać, że zaczyna cieszyć mnie to chorobowe ;)
Mogę już szyć (byle nie za dużo... W sumie tak wychodzi, że tyle, ile bym mogła po powrocie z pracy... ;)), w miarę gotować i piec (poza przedstawianiem ciężkich garnków, zdejmowaniem foremek z górnej półki, i paru takich), siedzieć/leżeć z laptopem (np nauczyłam się obsługi programu do projektowania/renderingu 3d, tego bez chorobowego bym na pewno nie dała rady ;)), no i mogę się czasem wyspać ;)
Teraz jeszcze donosić szczęśliwie do lipca.... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

M

Mam na imię Martyna, mam 25 lat . To już moja trzecia ciąża, mam synka prawie 5 latek, druga ciąża skończyła się poronieniem ,a teraz muszę leżeć w łóżku i brać Duphaston
Też cały czas biore duphaston, ale jeszcze nospe i magnez miałam krwawienia na początku, odklejala mi sie kosmowka

reklama
Do góry