reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Choć często nazwiska są bardziej... ;)
Mieliśmy kiedyś klienta "Chyba Henryk" - imię zupełnie normalne, ale jak tu się przedstawić, jak np policja próbuję wylegitymować ;) (poza pokazaniem dowodu.....)

A szef mojej mamy w młodości (zaraz po szkole) miał na nazwisko Januszek - jak przychodziła nowa pielęgniarka do pracy, to tak się przedstawiał, tzn samym nazwiskiem.... Jedna mu na to powiedziała "Elżunia" [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
To tak jak moja klientka Barbara Niewiem. Już widzę odpowiedź na pytanie policji o nazwisko :D

p19uqqmzxqi22hcj.png

Moja mama na poczcie miala pana klienta o nazwisku F I U T , jak przychodzil to musiala wychodzic na zaplecze bo nie dawala rady go obslugiwac tak glupi smiech jej sie wlaczal...oczywiscie nie mam nic do nazwiska...zeby nie bylo . wg mnie bardzo hmmm meskie ....[emoji6]

hchygzu3s1ksbpf1.png

Mój ma kuzyna właśnie który z domu nazywal się f.iut , ale przy ślubie przejął nazwisko żony:D

reklama
Hej dziewczyny :) jestem w 17 tygodniu ciąży. Termin mam na ok 28.07 :) postanowiłam dołączyć do waszego forum. Podzielić się radościami , smutkami niestety tez. Od 3 tygodni ciąża jest zagrożona przez odklejające się łożysko :(

Cześć i rozgość się :)
Może napisz coś więcej o sobie? ;)
Trzymam kciuki za szczęśliwe donoszenie [emoji106]
Musisz leżeć... ?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry