reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mi ginekolog powiedzial apap do 4 na dobe psikac gardlo rantum werde hasco sept super syrop bezspieczny grintussen na mokry albo suchy kaszel rutinoskorbin po 3×2 tab. Lepiej zapobiegać szybko i jezeli wystapi goraczka szybko po antybiotyk bo jezeli sie nie wezmie bede gorsze skutki niz sie wezmie.ja narazie nie mam goraczki tylko gardlo katar i suchy duszacy kaszel.leze jeszcze w lozku milego dnia i witam nowa koezanke

Mi f*iorda też pomaga, daję też młodemu jak go boli gardło.

:o pięknie.... Były mojej koleżanki, lekarz, ma na imię Narcyz.. no rodziców czasami ponosi fantazja...

Kiedyś też miałam do czynienia z klientką: Angelika Ojczenasz... oraz w książce telefonicznej (jak jeszcze istniały) znalazłam Aldonę Zasłonę.. true story :D

ja pierdziele Narcyz hahahaahah no jak można tak dziecku dać na imię chociaz ja mam znajomą co dala corce na imię Zara, a moj szwagier ma córkę Lucy Faustyna masakra mi sie to kojarzy z psem Lucyyyyy do domu

ja pierdziele Narcyz hahahaahah no jak można tak dziecku dać na imię chociaz ja mam znajomą co dala corce na imię Zara, a moj szwagier ma córkę Lucy Faustyna masakra mi sie to kojarzy z psem Lucyyyyy do domu
Nie wiem czy czytalyscie kiedyś artykuł jak kobieta miała mega ciężki poród,i przez to z przeszla piekło podczas porodu chciała dać synkowi imię teraz uwaga LUCYFER na szczęście chyba się nie dało

@gabrika teraz coś odkryłam :) spotykamy się już po raz kolejny :D byłyśmy razem na listopadówkach :)

p19u3e3kgl1jou2l.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ale checa :) Ale tym razem wszystko się wspaniale rozwiąże :)

reklama
Do góry