reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dokładnie maj odpada! Jeszcze musimy mieć czas się wyspać i wyprawki zrobić :)

Nie nie majówki to nie bo to chyba na kazda z nas za wcześnie
Dokladnie ja maja nie biore nawet pod uwage.....ale wiem sama po sobie ze zycie pisze rozne scenariusze. Narazie trzymam sie czerwca. A wy dziewczyny tak samo nogi zaciskac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
nie bada właśnie

klaudiaa975, do lipca na pewno jeszcze w lidlu będą takie akcje więc spokojnie ;)
A usg pewnie przez brzuch? To nie ma szans skonyrolowac szyjki[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wlasnie ja mam z usg ok tyg mlodsza i lekarka sugeruje sie wlasnie terminem usg. A znow lekarz ten od genetycznego usg mowil ze kazde dziecko rosnie w swoim tempie i on bardziej sugeruje sie om. I juz glupia jestem.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na początku przy pierwszym usg miałam różnicę ze o tydzień młodsza a na nastepnym już się wyrównało. U mnie zawsze bierze termin z OM a dziecko może się urodzić dwa tygodnie wcześniej lub później[emoji2]

Helou! Z moją szyją coraz gorzej. Umówiłam sie na masaże od przyszłego tygodnia :) Jak wracałam dziś ze sklepu to zaszłam na moją siłownie bo tam są fizjoterapeuci powiedziałam jaka sytuacja itp. powiedzieli że postarają się zaradzić a ja chętnie wypróbuję :) Wgl mój mózg ciażowy strasznie mi doskwiera... Idę dzis do sklepu i tak sobie myślę zamknęłam drzwi czy nie. Mam mieszkanie z technologia smart house, więc wchodze w aplikacje. Jak tam wchodziłam to zapomniałam co miałam sprawdzic wiec sprawdzam po kolei. Okna pozamykane, piekarnik wyłączony, światła pogaszone, DRZWI OTWARTE! Takiej prędkości dostałam, że dotarłam do mieszkania w 3 minuty i faktycznie zostawiłam drzwi otwarte. Potem juz mi się nie chciało iśc do sklepu ale poszłam i w nagrodę kupiłam sobie knopersa! :D
Ja mam zawsze tak z żelazkiem 5 razy sprawdzam czy wyłączyłam i tak później myślę czy napewno :D a i alarm zawsze też zagadka dla mnie czy włączony

reklama
Do góry