reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja niedawno przeszłam z play do orange :) Płacę 120zł i mam w tym internetu ile wlezie, 500 kanałów w telewizji (z dekoderem który nagrywa, przewija itp) i 2 telefony na których wszystko jest bez limitu prócz rozmów na numery stacjonarne. Jestem zadowolona :) W play było coraz gorzej. JA płaciłam za swój 75 zł Ł 80 zł a internet 100. I teraz płacimy dużo mniej a jeszcze telewizję mamy :)

Moja trzyma się Om :) Mówi że czasami trzyma sie usg gdy ktoś miał przesuniętą owulację czy rozregulowany cykl ale bierze pod uwagę tylko pierwsze usg z ujawnionym zarodkiem, bo potem każde dziecię rośnie w swoim tempie :)
Ja mam znowu smart dom w plusie. Place za abonament za tel 20zl inetrnet 6g a reszta bez limitu. 50zl za cyfrowy polsat ( pakiet premium,) i za internet 40zl tez bez limitu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak tak, ale żeby się nie pogubić pisałam po kolei ;)

W sumie weszłam ok 7:45, no jeszcze ważenie, mierzenie itd - 62kg, czyli 1kg mniej niż przed ciążą ;)
Maleństwo trochę ponad 300g, ruchliwe po mamusi [emoji14] jak dr odwrócił monitor, to pomagało mi rączką, ale płeć oczywiście nadal nieznana - byle do prenatalnych 01
03 ;)
Generalnie wszystko ok :)
Przed następną wizytą krzywą cukrową muszę zrobić...

Kciuki za wszystkie inne wizytujące dzisiaj [emoji106][emoji106][emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
To super, ze wszystko ok! Ja tez mam polowkowe 1.03[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny skoro mam łożysko na przedniej ścianie to kiedy mogę spodziewać się regularnych kopniaczków które poczuje ?
Ja tez mam na przedniej. Czuje ruchy ale jeszcze rzadko. Z corka mialam na tylniej i pozniej czulam[emoji6] Ale to Twoja pietwsza ciaza wiec mozesz jeszcze poczekac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry