reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Mój ostatniej miesiączki bo termin z usg ciągle ulega zmianie... Na początku ciaze miałam wg. Usg starsza kilka dni.. później tydzień... A teraz jest starsza jeden dzień niż om co chwilę termin porodu by się zmieniałDziewczyny jak yo jest z waszymi lekarzami? Trzymaja sie terminu usg czy om?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jola92
Niestety prawdopodobnie tak ze wzgledu na ciśnienie...Też czerwiec?
Ja mam termin na 07.07 ale do tego czasu pewnie nie wytrzymam, choć będę sie starać jak tylko się da Póki co nad ciśnieniem udało się zapanowac ale cały czas mamy rękę na pulsieJola92 a ty na kiedy masz termin ?
zaczarowanaKicia
Margana
Ojej, to sie stresu najadlas[emoji53] Fajna taka aplikacja.Helou! Z moją szyją coraz gorzej. Umówiłam sie na masaże od przyszłego tygodnia Jak wracałam dziś ze sklepu to zaszłam na moją siłownie bo tam są fizjoterapeuci powiedziałam jaka sytuacja itp. powiedzieli że postarają się zaradzić a ja chętnie wypróbuję Wgl mój mózg ciażowy strasznie mi doskwiera... Idę dzis do sklepu i tak sobie myślę zamknęłam drzwi czy nie. Mam mieszkanie z technologia smart house, więc wchodze w aplikacje. Jak tam wchodziłam to zapomniałam co miałam sprawdzic wiec sprawdzam po kolei. Okna pozamykane, piekarnik wyłączony, światła pogaszone, DRZWI OTWARTE! Takiej prędkości dostałam, że dotarłam do mieszkania w 3 minuty i faktycznie zostawiłam drzwi otwarte. Potem juz mi się nie chciało iśc do sklepu ale poszłam i w nagrodę kupiłam sobie knopersa!
Aniołek[*]8.08.2017
SzczęśliwaCiężarna
Ja też mam na przedniej ścianie i nic nie czuję... A jutro 18tc0dniMoja lekarka mówiła ze grubo po 20 tygodniu i to też nie są jakieś megaaa mocne kopniaki jeśli Cię to pocieszy to moje łożysko się niby do tyłu przesunelo a już sama nie wiem czy mnie kila synuś czy nie po mojej ostatniej 100% pewności już nie jestem niczego pewna
Margana
No ja tak mialam jak mloda do przedszkola poszla, a ja sama i zamiast korzystac to sie zamartwialam. Po jakims czasie przywyklam. Tetaz uwielbiam by sama[emoji3]Mój synek z dziadkiem pojechał dać sianko sarenka bo podchodzą biedne już pod dom, głodne i go już godzinę nie ma? A ja taką nie przyzwyczajona że sama ...
Aniołek[*]8.08.2017
oliwiapatrycja
Bo właśnie spora ta kołderka :-)a gdzie dopiero taka dla niemowlaczkaTo moja 6-latka jeszcze pod tala spi[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
redavecad
Podziel się: