reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dokładnie maj odpada! Jeszcze musimy mieć czas się wyspać i wyprawki zrobić :)

Nie nie majówki to nie bo to chyba na kazda z nas za wcześnie
Dokladnie ja maja nie biore nawet pod uwage.....ale wiem sama po sobie ze zycie pisze rozne scenariusze. Narazie trzymam sie czerwca. A wy dziewczyny tak samo nogi zaciskac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
nie bada właśnie

klaudiaa975, do lipca na pewno jeszcze w lidlu będą takie akcje więc spokojnie ;)
A usg pewnie przez brzuch? To nie ma szans skonyrolowac szyjki[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wlasnie ja mam z usg ok tyg mlodsza i lekarka sugeruje sie wlasnie terminem usg. A znow lekarz ten od genetycznego usg mowil ze kazde dziecko rosnie w swoim tempie i on bardziej sugeruje sie om. I juz glupia jestem.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na początku przy pierwszym usg miałam różnicę ze o tydzień młodsza a na nastepnym już się wyrównało. U mnie zawsze bierze termin z OM a dziecko może się urodzić dwa tygodnie wcześniej lub później[emoji2]

Helou! Z moją szyją coraz gorzej. Umówiłam sie na masaże od przyszłego tygodnia :) Jak wracałam dziś ze sklepu to zaszłam na moją siłownie bo tam są fizjoterapeuci powiedziałam jaka sytuacja itp. powiedzieli że postarają się zaradzić a ja chętnie wypróbuję :) Wgl mój mózg ciażowy strasznie mi doskwiera... Idę dzis do sklepu i tak sobie myślę zamknęłam drzwi czy nie. Mam mieszkanie z technologia smart house, więc wchodze w aplikacje. Jak tam wchodziłam to zapomniałam co miałam sprawdzic wiec sprawdzam po kolei. Okna pozamykane, piekarnik wyłączony, światła pogaszone, DRZWI OTWARTE! Takiej prędkości dostałam, że dotarłam do mieszkania w 3 minuty i faktycznie zostawiłam drzwi otwarte. Potem juz mi się nie chciało iśc do sklepu ale poszłam i w nagrodę kupiłam sobie knopersa! :D
Ja mam zawsze tak z żelazkiem 5 razy sprawdzam czy wyłączyłam i tak później myślę czy napewno :D a i alarm zawsze też zagadka dla mnie czy włączony

reklama
Do góry