reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Eh, daj spokój. To jak ja pojechałam do szpitala z plamieniem dosyc mocnym z kawałkami czerwonej krwi to była 22 jak byłam w szpitalu, a tam baba do mnie że do swojego lekarza mam jechać. To mówię że jest niedziela, godz 22 więc gabinet zamknięty a w szpitalu u siebie nie ma dziś dyżuru. Trzymam kciuki mocno za Ciebie i malenstwo, zaraz będzie lepiej
Widzę, że noc pełna wrażeń nie tylko dla mnie. Wieczorem już leżelismy w łóżku, ja na plecach Ł na boku. Nagle skóra jakby zaczęła mi sie naciągać na brzuchu i poczułam twardnienie, dotknełam brzucha a on twardy jak skała. Wystraszona po radach wujka google, stwierdziłam że jesli po nospie i do rana nie przejdzie to pojade do swojej gin. Na szczęscie koło 2 w nocy siadłam na kibelek i już jest ok![]()
Kochana ja tez mam rak wieczorem. Jak leze na plecach. Brzuch na chwile twardnieje. Czuc dokladnie macice i jest twardy,napiety. Ale to na chwilke tylko. Pytalam sie mojej gin czy to ok. Ona powiedziala ze jezeli nie jest czesto a jedynie na chwilke i nie czesciej niz 3 razy na h to ok. W razie co mozna wziazc nospe i magnez.
Wspolczuje,pojechalas po pomoc a nie po to zeby ci moraly walic. Trzymaj sie jakos kochana.Badał mnie lekarz ale taki niecieszący się dobra opinią i po wsadzeniu palucha stwierdził że szyjka jest twarda, zamknięta i długa. Cud kur... dostaje te same leki co w domu, wczoraj lekarka która mnie badala dużo dokładniej konsultowala to jeszcze z innym a ten nic nie widzi i jeszcze zdziwiony co ja robię w szpitalu. Mówię mu o tym ciagnieciu brzucha i bioder od wczoraj ale stwierdził że to ciąża i ona ma boleć... czekam na telefon od mojej lekarki bo wątpliwa jest dla mnie jego opinia i mam nadzieję że wieczorem zbada mnie jeszcze inny lekarz.
Aha, jeszcze się dowiedziałam że skoro bolał mnie brzuch to mogłam jechać do normalnego lekarza a nie do szpitala... po 21... dramat.
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja tez w normalnych majtochach.....i teraz tez nie mam zamiaru kupowac. Jedynie chyba wiecej kupie tych bambusowych bezszwowych.Ja cala pierwsza ciaze chodzilam w normalnych majtkach[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
A mi dzieciak szaleje z rana. Kurcze juz tak wyraznie czuc pod reka. Jem sniadanie a Mati przylatuje i reke przyklada.... I mowi "no mama je to Nadia szaleje z radosci,wez zjedz jeszcze ze 3 rzodkiewki" a potem mowi"mama ale jak ona ci sika w brZuchu to co sie z tym dZieje?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Karla88
Fanka BB :)
Kochana ja tez mam rak wieczorem. Jak leze na plecach. Brzuch na chwile twardnieje. Czuc dokladnie macice i jest twardy,napiety. Ale to na chwilke tylko. Pytalam sie mojej gin czy to ok. Ona powiedziala ze jezeli nie jest czesto a jedynie na chwilke i nie czesciej niz 3 razy na h to ok. W razie co mozna wziazc nospe i magnez.
Wspolczuje,pojechalas po pomoc a nie po to zeby ci moraly walic. Trzymaj sie jakos kochana.
Ja tez w normalnych majtochach.....i teraz tez nie mam zamiaru kupowac. Jedynie chyba wiecej kupie tych bambusowych bezszwowych.
A mi dzieciak szaleje z rana. Kurcze juz tak wyraznie czuc pod reka. Jem sniadanie a Mati przylatuje i reke przyklada.... I mowi "no mama je to Nadia szaleje z radosci,wez zjedz jeszcze ze 3 rzodkiewki" a potem mowi"mama ale jak ona ci sika w brZuchu to co sie z tym dZieje?
Moj tez zaczyna coraz częściej szaleć z 2 tyg temu to tak sporadycznie co kilka dni takie smyrnoecie a teraz już czuje kopniaki codziennie
![16udyx8di9hvrs5t.png](https://www.suwaczki.com/tickers/16udyx8di9hvrs5t.png)
Jola92
U mnie pod dłonią tak nie czuć, ale ja mam zapasy tłuszczyku... Jak dzidzia urośnie to i ja będę czuła pod dłoniąKochana ja tez mam rak wieczorem. Jak leze na plecach. Brzuch na chwile twardnieje. Czuc dokladnie macice i jest twardy,napiety. Ale to na chwilke tylko. Pytalam sie mojej gin czy to ok. Ona powiedziala ze jezeli nie jest czesto a jedynie na chwilke i nie czesciej niz 3 razy na h to ok. W razie co mozna wziazc nospe i magnez.
Wspolczuje,pojechalas po pomoc a nie po to zeby ci moraly walic. Trzymaj sie jakos kochana.
Ja tez w normalnych majtochach.....i teraz tez nie mam zamiaru kupowac. Jedynie chyba wiecej kupie tych bambusowych bezszwowych.
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja tez codziennie. Czasem martwie sie ze rano nie szaleje za to nadrabia wieczorem . cudowne to,narazie pozniej nie bedzie po nochach spac przez male wiertle.Moj tez zaczyna coraz częściej szaleć z 2 tyg temu to tak sporadycznie co kilka dni takie smyrnoecie a teraz już czuje kopniaki codziennie
![]()
Nowaja16
Dziękuję spróbuję to jakoś rozróżniaćHm wiesz mi się wydaje ze skurczu nie można nie rozpoznać ze wiesz złapie i od razu wiesz ze to coś nie tak to taki bol który trzyma kilkanaście sekund poczym puszcza i znów sie powtarza
Właśnie można go pomylić z zaparciami chociaż wydaje minsie ze przy zaparciach takie skurcze są delikatniejsze
![]()
Moja mała tez szaleje od rana cudowne uczucie czytałam ze dzieciaki w 20 tygodniu mają już prawie 25 c od głowy sobie stop ciekawe czy
Moj syn tez zadaje mi takie pytania co tam w brzuszku jak Tymek sika itd.jem sniadanko dzis samopoczucie troche lepiej mam nadzieje ze gorsze dni za nami.na dolnej czesci kregoslupa przykleila mi masażystka takie plastry tesy chyba sie nazywaja maja mi podtrzymywac te miesnie na dole.mysle nad pasem taki odciazajacy kręgosłup ale musze pogadac o tym z ginekologiem w poniedzialek.musze sie umowic do neurologa bo z cala lewa strona ciala mam cos nie tak.nerwy mi gdzies naciskaja tam bardziej.Kochana ja tez mam rak wieczorem. Jak leze na plecach. Brzuch na chwile twardnieje. Czuc dokladnie macice i jest twardy,napiety. Ale to na chwilke tylko. Pytalam sie mojej gin czy to ok. Ona powiedziala ze jezeli nie jest czesto a jedynie na chwilke i nie czesciej niz 3 razy na h to ok. W razie co mozna wziazc nospe i magnez.
Na kiedy masz terminDziękuję spróbuję to jakoś rozróżniać
Moja mała tez szaleje od rana cudowne uczucie czytałam ze dzieciaki w 20 tygodniu mają już prawie 25 c od głowy sobie stop ciekawe czy
reklama
Podziel się: