reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No nie wiem czy takie delikatne. Ja prawie wyladowalam w szpitalu. Mdlałam z bolu, juz nie mialam sily ani plakac ani krzyczec. Myslalam w niektorych momentach ze poronilam. Na szczescie zdarzylo sie to raz i mam nadzieje ze wiecej nie wydarzy ..

ja mam na mysli delikatniejsze skurcze jak sie ma zapacia
przy normalnych skurczach porodowych to bol jest naprawde ostry czlowiek az sie spoci od razu z bolu

reklama
No nie wiem czy takie delikatne. Ja prawie wyladowalam w szpitalu. Mdlałam z bolu, juz nie mialam sily ani plakac ani krzyczec. Myslalam w niektorych momentach ze poronilam. Na szczescie zdarzylo sie to raz i mam nadzieje ze wiecej nie wydarzy ..
Ale mi vardziej chodzi o te skurcze bez bolesne to 'stawianie ' brzucha

1518171165-a4f5d6ff4e38e8b8-aaaaaa.jpeg

Mały balonik, za to biust rośnie [emoji14] dzidziuś też ale chyba na razie ma wystarczająco miejsca i nie wypycha mi brzusia :) ogólnie jak mam sukienkę to inny brzuszek, jak mam spodnie i bluzkę też [emoji14] sukienka uwydatnia - taka opięta :)

p19u3e3k7i5jls9f.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

1. Dzięki :) czyli nie będę kombinować, przewijak na łóżku powinien wystarczyć w zupełności :)
2. Zawsze lubiłam szuflady, mam bluzki i co się da w szufladach, więc moja koncepcja obecnie jest taka, że od łóżeczka do końca ściany mam ~240cm, i chce na całą długość niskie komódki (77cm wysokosci - z tego 240cm 180cm to okno)
Podobają mi się z szufladami, czyli byłoby powiedzmy 9 szuflad (takie coś jak ikeowy malm 3 szufladowy x3)
Tylko się zastanawiam, czy tak mogę zrobić, czy muszę kombinować, żeby choć jedna część była zamykana z normalnymi półkami... [emoji15] ech....[emoji848][emoji6]

Wiem, nie ma to jak sobie problemy stwarzać, ale wolę myśleć nad komodami niż nad tym, czy plamienie się powtórzy i panikiować... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

powiem ci mi taka polka normalnie otwierana bardzo sie przydala tam wsadzalam pampersy i koszyszki w ktorych mialam oliwki, kremy, nożyczki termometr wsyzstko w jednym miejscu

Mały balonik, za to biust rośnie [emoji14] dzidziuś też ale chyba na razie ma wystarczająco miejsca i nie wypycha mi brzusia :) ogólnie jak mam sukienkę to inny brzuszek, jak mam spodnie i bluzkę też [emoji14] sukienka uwydatnia - taka opięta :)

p19u3e3k7i5jls9f.png

27.06.17 Anastazja [*]

Śliczny brzuszek :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Chyba znowu dziś czułam dwa delikatne kopniaczki :) Nie tak silne jak wczoraj ale wydaje mi się że to było to samo uczucie i w podobnej godzinie co wczoraj :)
Ola zaczyna sie. Po jedzeniu malych jest bardziej aktywny. Czyli mozna ci gratulowac 1 ruchow synka.
Lekarka jak mnie na fotelu badala to pytala sie czy czuje ruchy bo akurat jak mnie badala to dzieciol sie wiercil i az ona czula jak brzuch macala. A tetno na usg mierzy to "mam problem z pani dIeckiem tak sie wierci ze tetna zmierzyc nie moge"

p19u3e3k7i5jls9f.png

27.06.17 Anastazja [*]
Rosnie rosnie balonik.....jeszcze troszke i na wiosne bedzie czym sie chwalic.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

1. Dzięki :) czyli nie będę kombinować, przewijak na łóżku powinien wystarczyć w zupełności :)
2. Zawsze lubiłam szuflady, mam bluzki i co się da w szufladach, więc moja koncepcja obecnie jest taka, że od łóżeczka do końca ściany mam ~240cm, i chce na całą długość niskie komódki (77cm wysokosci - z tego 240cm 180cm to okno)
Podobają mi się z szufladami, czyli byłoby powiedzmy 9 szuflad (takie coś jak ikeowy malm 3 szufladowy x3)
Tylko się zastanawiam, czy tak mogę zrobić, czy muszę kombinować, żeby choć jedna część była zamykana z normalnymi półkami... [emoji15] ech....[emoji848][emoji6]

Wiem, nie ma to jak sobie problemy stwarzać, ale wolę myśleć nad komodami niż nad tym, czy plamienie się powtórzy i panikiować... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Oczywiście najlepiej zająć sobie czymś głowę :)

reklama

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ty babko lepiej nie kombinuj tylko odpoczywaj.....masz nakaz lezenia od nas. Odpoczynek i koniec kropka

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry