reklama
G
gosc12
Gość
klaudiaa975, zwłaszcza, że mąż obok obiad gotował jak jadłam dziś śniadanie, to sobie myślę o boże
To może mi też pozwoli odstawić
i liczę na pozwolenie na seks
Moj lekarz to wgl taki lelcewazacy.
Troche zla jestem ale zobaczymy jak we wtorek sie zachowa. W 8 tygodniu nic nir powiedzial o duph. Dopiero jak spytalam. To : a tak, tak. Prosze brac po 1.
Jak spytalam do kiedy to ; no jak juz pani chce brac to do 16tyg.
Trzymam kciuki
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Moj bedzie rzadko wiec bede musiala go uczyc jak co sie robi przy dziecku, moze nerwowo przy tym nie wysiade
Albo On hahaha
Onaszczesliwa2018
Moje drogie melduje sie tylko ze u mnie ok. nie mam ostatnio zupełnie czasu na forum. Moja mała totalnie mnie absorbuje, a jak juz położe ja spac to spie razem z nią.
To dobrze ze wszystko ok
joanna4258
O widzisz a ja z tym problemu w ogóle nie mialam Jeszcze przed ciążą sie z moim umówiliśmy, że kąpiel i przewijanie należy do niego i tak było od początku i całkiem dobrze sobie radził a nawet jak mi coś nie pasowało to nic nie mówiłam, żeby się nie zniechęcił i później nie szukał wymówek, że on nie potrafi i ja sama mam wszystko robić.Ja sie bede bala zeby ktos inny procz mnie potrzymal dziecko na rekach pewnie nawet na K bede krzyczec ze zle trzyma
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Ja już z duphastonem się nie rozstanę do końca ciąży liczę tylko, że będę brała 2 razy dziennie a nie 3. Ciekawe jak z tą nospa ale coś czuję, że jeszcze będzie przy mnie
Moja kazała mi do 14 tygodnia brać mam nadzieję , że już do końca ciąży tak zostanie . A jak ogólnie czujesz się Kiniu? Ogarniasz powolutku wszystko ?
G
gosc12
Gość
Albo On hahaha
Niee no. On juz mnie poprosil, zebym nie krzyczala czasem jak bedzie pytal o cos 15 razy. Bo dopiero sie uczy i zebym go wspierala bo bedzie rzadko i to go bardzo boli.
Pewnie, ze bede. Bo rozumiem co czuje, ja bym nie mogla widziec dziecka raz na 2/3 do 5 tygodni :// ale czego sie nie robi dla rodziny, zeby jakos zyc na poziomie..
kinga30
Tak już powoli ogarniam, wychodzę na dwór. Co prawda po sklepach nie chodzę boję się, bo duszno i tyle tych ludzi zaziebionych. Dzisiaj mnie chyba coś w biodrze boli trochę się wystraszyłam bo już nie wiedziałam czy to mnie rana po cesarce boli czy faktycznie to biodro, a, że ten brzuch już mam duży to się martwię, żeby mi ta blizna wytrzymała i każde ukłucie mnie stresuje:/ A tu jeszcze 2 tygodnie do wizyty. A Ty ogólnie jak się czujesz?Moja kazała mi do 14 tygodnia brać mam nadzieję , że już do końca ciąży tak zostanie . A jak ogólnie czujesz się Kiniu? Ogarniasz powolutku wszystko ?
reklama
G
gosc12
Gość
O widzisz a ja z tym problemu w ogóle nie mialam Jeszcze przed ciążą sie z moim umówiliśmy, że kąpiel i przewijanie należy do niego i tak było od początku i całkiem dobrze sobie radził a nawet jak mi coś nie pasowało to nic nie mówiłam, żeby się nie zniechęcił i później nie szukał wymówek, że on nie potrafi i ja sama mam wszystko robić.
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
I dobrze moj pewnie tez bedzie sie staral robic wszystko, ale wiadomo ze bedzie mu ciezko po dlugim czasie nie obecnosci.. To twoj sie wyuczyl to teraz moze robic juz wszystko przy drugim
Podziel się: