reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie z tymi badaniami to jest tak, że nic nie mogą zrobić bo jestem w ciąży. Niezbędna jest tomografia głowy... Miałam konsultacje z neurologiem i on mi szczerze powiedział, że to jest zgadywanka. Było by inaczej gdyby chociaż mógł mi zrobić rezonans. Po porodzie od razu zacznę działać w tym kierunku. Strasznie Ł mi szkoda bo się martwi biedny tak, że az mi sie łzy cisną do oczu. W pracy na każdej przerwie dzwonił pytał co i jak. Raz nie odebrałam bo sie kąpałam to zarz sąsiad przyszedł zobaczyc czy ze mną ok, bo ł zadzwonił i go o to poprosił. A on ma mega odpowiedzialną pracę, jest on wymieniany jako najbardziej stresujący zawód na świecie a on tam siedzi i sie martwi...Boję się, że on to przeżywa gorzej niż ja

Ja tez miałam niziutko. NAwet poplamiłam troche przez to, bo było tak nisko, że zasłaniało ujscie szyjki. Po 2 tygodniach było już wysoko :)

Ja mam okrąglutki, a mam w nim chłopca :)

Co sie stalo? Bo nie moge wracac postow

reklama
Hej dziewczyny, czy któraś z Was stosowała *spam* podczas przeziębienia?
Musisz wpisać nazwę z jakimiś kroplami albo _ inaczej nie będziemy wiedziały co.... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Co sie stalo? Bo nie moge wracac postow
W sobote jak siadałam do sniadania do swiat mi zaczął wirować tak bardzo że aż spadłam z krzesła. W głowie helikopter, straciłam orientacje w przestzeni, nie wiedziałam gdzie jest góra gdzie dół, byłam w domu który znam od lat, ale nie poznawałam go, i nie mogłam wypowiedziec ani słowa. Próbowałam ale zamaist słów wychodził jakiś bełkot. Ł zawiózł mnie do szpitala. Spedziłam tam 7h, wszystkie wyniki w normie, na początku mysleli, że to udar, potem ze cukier spadł, nie wiadomo co mi było bo nie mogli mi zrobić tomografiii.

Ja stosowałam, wczoraj na wizycie pytałam sie dr czy mogę brać witaminę c na przeziębienie, a dr powiedział, że lepiej jak wezmę pre.na.len
No to super, jestem spokojna, bo ja wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu więc nie mam jak dopytać się gin, a ten lek poleciła mi kuzynka, która go brała w czasie ciąży :)

Ja stosowałam, wczoraj na wizycie pytałam sie dr czy mogę brać witaminę c na przeziębienie, a dr powiedział, że lepiej jak wezmę pre.na.len
Ja mam dość specyficzne podejście do leków, ale czytając skład... Ja bym wybrała domowy sok z malin, sok z czarnej porzeczki i wit C...
Przynajmniej bez syropu g-f i sorbinianu potasu...

Skład syropu:
syrop glukozowo-fruktozowy, woda, koncentrat soku z czarnej porzeczki (1,36%), koncentrat soku z malin (1,36%), aromat, suchy wyciąg z czosnku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, witamina C, substancja konserwująca: sorbinian potasu; cytrynian cynku.

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ciezko bylo mi mowic a jak juz sie udalo to belkotalam jak pijana, mnie podejrzewali ze sie schlalam;) wiedzialam co sie dzieje i bylam totalnie swiadoma ale jakbym nie mogla dogadac sie z otoczeniem...

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Ja przeżyłam taką sytuację, gdy miałam ok 10 lat. Leżała w szpitalu, wszystkie wyniki badań ok. Lekarze stwierdzili, że to na tle nerwowym.
Tak w ogóle to witam się tu całkiem nowa :) jestem w 20tygodniu, termin na 1 lipca. Dziś mam wizytę, może dowiem się, kto tam w brzuszku siedzi [emoji173]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry