reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry! Kciuki za wizytujące! ;)

Wklejam obiecane zdjęcia łazienki;) zostało jeszcze zabudować wannę i wstawić drzwiczki. Do zaworu ogrzewania podłogowego
1517898108-8ff0e2d03d44c319-aaaaaa.jpeg
1517898113-e6774561ba30ad31-aaaaaa.jpeg
1517898116-f3cb5229bc9c7de2-aaaaaa.jpeg
1517898120-8b1bbbb61a39bf37-aaaaaa.jpeg

16udqqmzazbcxcef.png
Śliczna :D
I ten słup [emoji7]
Myśmy obudowali słupy w salonie /jednym pokoju, poza tym są w ściankach działowych, ale lubię takie klimaty :)
I ogólnie łazienka super :D
A jak będzie wanna obudowana, a do tego "detale" (ręczniki, jakiś dywanik, itd) to będzie bardzo przytulna :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Hello dziubaski :* Ogarniam sie i idę na zakupy, stwierdziłam że teraz będę wstawać razem z Ł bo potem spie do 11 a w nocy spać nie mogę. Trzymam kciuci za wizytujące :) @Onaszczesliwa2018 mam nadzieję, że Ci się włosy ze stresu nie wyprostują :* :D
Ja wstaję cały czas z O, o 5, ale potem i tak przysypiam choćby na chwilę... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

@Agatka29 dasz radę :) leż i wykorzystuj to że masz ludzi do pomocy :) i będzie dobrze :)

@olaaa7 ja też zaczynam 19 :) mocz i krew już zrobiłam, wyniki są w normie już do odbioru, dziś po nie jadę :) aaa jeśli chodzi o płeć to twój brzusio na chłopczykowy wygląda :) ale jak piszesz - zobaczymy...

@ookatkaoo1993 bardzo ładna łazienka :) zazdroszczę wanny :((((

Tak poza tym dzień dobry, jak na razie brak stresu :) ale pewnie nadejdzie zaraz przed wizytą :o jadę na 11 więc już nie śpię [emoji14] oczy jak Sowa hehe

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

A jaki wózek?

Nic nie można ruszać "na siłę", czyścić tylko na tyle, na ile skórka pozwala. Najlepiej jak potem starszy chłopczyk sam sobie działa z tematem, to najbardziej naturalne i pewność że nie zrobi mu się żadnych mikrourazów ani krzywdy... oczywiście jak są jakieś anomalie to wtedy wkracza lekarz.

Tylko sól, odrobinę oliwy i rozmaryn. Czasami jeszcze słodką paprykę, albo słodką wymieszaną z pikantną- ale wtedy jak robię sobie, bo reszta nie lubi :)

o kurcze. Mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy, ale niestety tak to jest , że nie da się nic przewidzieć. Ja też biegam, pracuję, wszystko ogarniam ale czasami zastanawiam się czy na ile mi tej energii starczy...

Powiem Ci że pierwszy raz robiłam pierś zamarynwoaną najpierw w musztardzie, miodzie i cytrynie- super. I brukselkę pieczoną pierwszy raz- balsamico i powinien być syrop klonowy ale nie miałam, więc też dałam miód. Najważniejsze że cycka nie była sucha :tak:

Powiem Wam że siedzenie z chorym dzieckiem w domu powoduje u mnie mega wycieńczenie... 100 x wolę iść do pracy. Po kolejnym dniu jestem zmęczona i odmóżdżona :baffled::baffled: A młodemu tylko temp. skacze do 38- wczoraj nawet 39- i w zasadzie to wszystko...

Abc design zoom twins

reklama
Do góry