Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Mam na 6 dni pimafucin
Trzymam kciuki . Na pewno będzie wszystko oki dobrze że masz bliskich obok i tak Cię wspierają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam na 6 dni pimafucin
Hej dziewczyny, czy któraś z Was stosowała *spam* podczas przeziębienia?
Oj to oby szybko infekcja przeszla! Dobrze, ze masz taka pomoc. Kiedy nastepna wizyta?Hej dziewczyny sporo mnie nie było,wczoraj
miałam wizytę ,miał być pessar ale muszę przyjść za tydzień bo mam infekcje i trzeba wyleczyc:/
Leże dużo,zaangazowalam rodzinę,teściowa zakupy ,mama obiady ,mąż sprząta,ja tylko zajmuje się synkiem,narazie jest zimno staram się wymyślać zabawy na łóżku kolorowanki,wycinanki, plastelina i jakoś leci siostra zabiera go na spacery ,iitak troszkę muszę pochodzić a to dać Jeść a to pic a to kupka a to mami chodz tu... l nie wiem jak ja wytrzymam...lekarz chce żebym dotrzymał a chociaż do 34 i narazie bardzo bym tego chciała !!!!czyli 15 tyg przede mną ,takie minimum!!!
To powodzenia na wizycie i zdrowka dla corci!Spokojnie, dasz rady :* wazne, ze masz tylu ludzi do pomocy przy sobie a wczoraj na wizycie szyjka ci sie zmniejszyla od ostatniego razu?
Ja mam wizytę jutro. Standardowo ktos chory przed wizyta. Tym razem moja corka goraczkuje, musi byc na jutro w dosc dobrym stanie, bo będę ją musiała wziąć ze sobą.
Super ile już waży?Już po wizycie z synusiem wszystko ok mam zdjęcie tylko stopki hehe bo buźki nieudalo się uchwycić na zdjęciu 19 ego prenatalne
Haha, to u nas jest na odwrot[emoji6] Mowie oczywiscie o tym dziecku bedacym juz na swiecie[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Haha moja tez pytala czy moze byc przy porodzie. Tyljo, ze ja tlumaczylam porod sn[emoji6]Ja już przerobiłam pytania jak sie dzidzius urodzi, którędy wyjdzie z brzuszka. To akurat było proste bo pokazałam blizne po CC. Trudniejsze było wytłumaczenie że niestety ale.nie może patrzeć jak dzidziuś się rodzi.
Trzymam kciuki za 14cm [emoji16] powodzenia [emoji16]@Agatka29 dasz radę leż i wykorzystuj to że masz ludzi do pomocy i będzie dobrze
@olaaa7 ja też zaczynam 19 mocz i krew już zrobiłam, wyniki są w normie już do odbioru, dziś po nie jadę aaa jeśli chodzi o płeć to twój brzusio na chłopczykowy wygląda ale jak piszesz - zobaczymy...
@ookatkaoo1993 bardzo ładna łazienka zazdroszczę wanny (((
Tak poza tym dzień dobry, jak na razie brak stresu ale pewnie nadejdzie zaraz przed wizytą jadę na 11 więc już nie śpię [emoji14] oczy jak Sowa hehe
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja stosowałam syrop jak bolało mnie gardło naturalne skladniki, smaczny malinowyPrzepraszam, nie wiedziałam, że coś takiego tu wyskakuje chodzi mi o PRE, NA.LEN, mam nadzieje, że teraz się pokaże
Super ile już waży?