reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tego to nie wiem.

16udqqmzgjmhetdf.png
Dziś idę z ostatnim zębem i zapytam Jak nie zapomnę [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja to mam wg takie smaki teraz dajcie spokój. Śniadanie jak ostatnio musowo była kaszanka. To od jakiegoś czasu na śniadanie zjadam bułkę z papryką. ;)

16udqqmzgjmhetdf.png

A z dentystą to jest tak samo jak z innymi specjalistami, że w ciąży muszą przyjąć do w terminie 7 dni?
Kto dziś wizytuje? :)

Współczuję Wam bardzo:( wiem co to ucho, my jakiś czas z Kacprem co chwilę walczyliśmy. Biedna:( i trzymam kciuki za wizytę
Ona miala duze problemy z tym uchem. Teraz wreszcie od maja byl spokoj. Mam nadzieje, ze to tylko jednorazowe, bo taki okres chorobowy, a nie wraca to co bylo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Znowu zatoki [emoji24][emoji24][emoji24] tydzień temu skończyłam antybiotyk...
Dziewczyna ta Zabłocka Mgiełka Solankowa pomogła Wam z zatokami?

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Marta wspolczuje. Ja tez sie nie moge wygrzebac[emoji53]
Powiem Ci, ze ja mam duze problemy z zatokami i ta solanka to jedyna rzecz, ktora mi pomaga. Mlodej tez nie raz zycie uratowala.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja u mnie w pracy jak czuję po dziecku, że rodzic pali to aż mnie trzęsie... Piżamka, ubranka, wloski... Cała szafka z ubraniami na zmianę... Brak odpowiedzialnosci

f2w39n7303c24ozn.png
Tak jest jak sie pali w domu. To czuc, nie da sie tego smrodu uniknac. Natomiast jak sie w domu nie pali to uwarzam, ze to juz kazdego indywidualna sprawa[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Witam sie z rana :) coraz ciezej mi sie spi po pierwszej sie przebudzilam i nie moglam zasnac ... dopiero przed czwarta usnelam na 2 godziny, zastanawiam sie nad tym rogalem do spania, Jaki polecacie ? sprawdza sie juz ? Miłego dnia i powodzenia na wizytach :*

Do góry