SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Dziś idę z ostatnim zębem i zapytam Jak nie zapomnę [emoji39]Tego to nie wiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś idę z ostatnim zębem i zapytam Jak nie zapomnę [emoji39]Tego to nie wiem.
Ona miala duze problemy z tym uchem. Teraz wreszcie od maja byl spokoj. Mam nadzieje, ze to tylko jednorazowe, bo taki okres chorobowy, a nie wraca to co bylo.Współczuję Wam bardzo wiem co to ucho, my jakiś czas z Kacprem co chwilę walczyliśmy. Biedna i trzymam kciuki za wizytę
Marta wspolczuje. Ja tez sie nie moge wygrzebac[emoji53]Znowu zatoki [emoji24][emoji24][emoji24] tydzień temu skończyłam antybiotyk...
Dziewczyna ta Zabłocka Mgiełka Solankowa pomogła Wam z zatokami?
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Tak jest jak sie pali w domu. To czuc, nie da sie tego smrodu uniknac. Natomiast jak sie w domu nie pali to uwarzam, ze to juz kazdego indywidualna sprawa[emoji5]Ja u mnie w pracy jak czuję po dziecku, że rodzic pali to aż mnie trzęsie... Piżamka, ubranka, wloski... Cała szafka z ubraniami na zmianę... Brak odpowiedzialnosci
Jesli nawilzacz powietrza jest do tego dostosowany to mozna wlac.A tą mgiełkę można też jakoś rozpylać i wąchać? Nie mam niestety inhalatora, muszę kiedyś kupić.
Planuje się zaopatrzyć tylko póki co brak funduszy niestetyJesli nawilzacz powietrza jest do tego dostosowany to mozna wlac.
A w inhalator radze sie zaopatrzyc, bo przy dziecku tez sie przyda[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017