reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziękuję Ci bardzo :) Też mam kilka zębów do zrobienia a skoro jest możliwość, żeby zrobić je za darmo to czemu nie skorzystać tym bardziej, że i tak trzeba to kiedyś ogarnąć :) Póki co mój gin nic nie wspominał o zaświadczeniu ale dla samej siebie je wyleczę. Jeszcze dziś zadzwonię i się zapytam co i jak :)
Ja po dwóch poprzednich ciążach wiem że strasznie mi idą zęby. I teraz czesciej odwiedzam dentystę chociaż boje się go bardziej jak porodu

16udqqmzgjmhetdf.png

reklama
Ja po dwóch poprzednich ciążach wiem że strasznie mi idą zęby. I teraz czesciej odwiedzam dentystę chociaż boje się go bardziej jak porodu

16udqqmzgjmhetdf.png
Ja mam tak samo, siedzę na fotelu i czekam jak na skazanie :p
Aaa bo nie wiem czy odpisywałaś czy ja ominęłam Twoją odpowiedź, jaki chcecie kolor tego Bebetto Vulcano?

Mój mąż przeszedł dzisiaj sam siebie... Za chwilę przyjedzie, i zastanawiam się, czy zamordować od razu, czy nawet mordowanie nie ma sensu....
Pojechał na budowę, ale że myślał nie wiadomo o czym, to minął stację, nie zatankował, utknął w drodze do domu, czekał aż teść poratuje go benzyną....
Ja pier.... Facet jeździ od 20lat, od kilkunastu robi po kilka tys. km. miesięcznie, i zapomina zatankować... No żesz.... [emoji35]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga on też jest w ciąży, musisz mu wybaczyć [emoji2]
Ja wczoraj płakałam bo mąż z kanapki ukradł mi plasterek ogórka i już nie wyglądała apetycznie [emoji2][emoji2][emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

A ja nie wiem czy jak nie skoncze karmic to sobie nie bede popalala. Chociaz jak nie palr to byla by ti najwieksza glupota. Smierdziec papierosem i isc do dziecka, wiec pewnie sobie daruje ten nalog :) a mialam tak jak ty, fajnie bylo sobie zapalic :)
Ja u mnie w pracy jak czuję po dziecku, że rodzic pali to aż mnie trzęsie... Piżamka, ubranka, wloski... Cała szafka z ubraniami na zmianę... Brak odpowiedzialnosci

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Hej dziewczyny :) Powiedzcie jak to jest z dentystą z NFZ? Czy w roku można zrobić tylko jednego zęba? Czy jak to jest?

Ja przed ciaza tez chodzilam na nfz, albo sie zapisywalas na dany dzien i tak przy kazdej wizycie albo codziennie rano, jak w moim przypadku dzwonisz i lapiesz miejsce do danej dentystki na dana godzine. Pisze ze lapiesz, poniewaz tam gdzie ja chodze, lecza bardzo dobrze i ludzie stoja w kolejce od 5/6 do 7/8 i pokolei wpisuja sie na liste. I tak za kazdym razem.

w życiu już bym nie poszła do dentysty na fundusz :p

Hej, wczorajszy wieczór miałam straszny. Takiej rewolucji z brzuchem w tle dostałam, że myślałam,że umrę. Pierwsze wzdęcia, potem w podbrzuszu mnie bolało, następnie strasznie był brzuch twardy. Czułam się strasznie rozdęta i strasznie mi po brzuchu "skakało" Nie wiem czy coś z Kropkiem czy na obiad namieszałam czy jedno i drugie. Wypiłam miętę na noc i wzięłam nospę i się uspokoiło. A tak samo martwi mnie lewa łydka. Od paru dni coś mnie w środku boli, a od nocy zaczęło jeszcze rwać w środku i dalej rwie.

Tez to kiedys przezylam, trzymaj sie :*:(

Ja kupuje mrożone truskawki, maliny, borówki i na oko wrzucam i robie koktajle z jogurtem :) tylko w takiej formie dla mnie są do jedzenia mrozonki [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja tez mrozone tylko w takiej postaci. Ale zjadlabym swierzych prawdziwych z krzaczka/drzewa :D

Do góry