reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mąż gna jak szalony z łazienką dzieci;)
1517382084-8ada6addd32dbeed-aaaaaa.jpeg
1517382088-0ef8e5bcd8e8791e-aaaaaa.jpeg
1517382093-9ccd1821dd5754aa-aaaaaa.jpeg

16udqqmzgjmhetdf.png
Wow, przybywa w niesamowitym tempie :D
I już widać, jak to ładnie będzie wyglądać ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
A ja nie wiem czy jak nie skoncze karmic to sobie nie bede popalala. Chociaz jak nie palr to byla by ti najwieksza glupota. Smierdziec papierosem i isc do dziecka, wiec pewnie sobie daruje ten nalog :) a mialam tak jak ty, fajnie bylo sobie zapalic :)

Pfffff zastanawiasz się nad popalaniem a mówisz że kieliszek wina nawet jak się odciągnie pokarm bez sensu :p

Pewnie tak... Ostatnio moja mame w końcu zapisali na operacje kolana bo ma duze zwyrodnienie.. Na 2026 rok takze sobie troche poczeka... Ale jak dzwoniłam do szpitala to prywatnie od reki tylko koszt 16 tys ...

0d1ysek27fwlna7d.png

O fak. To jakaś abstrakcja...! Kurcze, nie wiadomo nawet czy dożyjemy 2026 :o

Nie trzeba nawet odciągać, poziom w mleku jest taki sam, jak we krwi, czyli sam spada po jakimś czasie. Zresztą, nie można dać się zwariować. Jak we krwi jest 0,5 promila, to w mleku tyle samo, po jednej lampce wina pewnie jest mniej. Jak dziecko raz na trzy miesiące takie mleczko wypije, nic mu się nie stanie.
Tak w sumie teoretyzuję:)

A w USA zalecają pić czerwone wino w3 trymestrze, bo mówią, że dobre na krew.

Jadę do USA :D Serio, dobre, czerwone, wytrawne wino naprawdę mnie kręci :tak: Ostatnio wszyscy pili amarone, a ja wodę :( bu. A co do odciągania to ja to robiłam bardziej po to, żeby nie robił mi się zastój, bo i tak przecież wylewałam to odciągnięte.

Temp. 37,9. Ucho boli, ale mniej. Z tym, ze moze jeszcze dzialac Nurofen [emoji53]

Do lekarza na 10.45. Potem musze z nia jechac do rodzicow, bo na 17.00 do gina. I bidna nie wypocznie nawet w domu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Sorry że się wtrącam, ale może łatwiej by wam było gdyby rodzice do was przyjechali? Chociaż pewnie nie gnasz do nich dla przyjemności, domyślam się że pewnie nei mają jak... :/ Mam nadzieję że Wam jakimś cudem wszystko szybko przejdzie :*

Ja dziś mam sprawę spadkowa po mamie. Tak nie lubię tego sądu... Ale mam nadzieję że już dziś wszystko się wyjaśni

16udqqmzgjmhetdf.png

Współczuję... :/ znam ten ból z rozpraw rozwodowych. Oby to była ostatnia sprawa.

Aga on też jest w ciąży, musisz mu wybaczyć [emoji2]
Ja wczoraj płakałam bo mąż z kanapki ukradł mi plasterek ogórka i już nie wyglądała apetycznie [emoji2][emoji2][emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Leżę :-D:-D:-D

Też tak muszę zacząć...!! :D

Ja to mam wg takie smaki teraz dajcie spokój. Śniadanie jak ostatnio musowo była kaszanka. To od jakiegoś czasu na śniadanie zjadam bułkę z papryką. ;)

16udqqmzgjmhetdf.png

O rety... kaszanka na śniadanie to już grubo :D U mnie nadal kanapki z serem najchętniej ;)

A tą mgiełkę można też jakoś rozpylać i wąchać? Nie mam niestety inhalatora, muszę kiedyś kupić.

Walentynki się zbliżają...! :-) :)

Hello girls.
Sprzątałam wczoraj całe popołudnie i dzisiaj jeszcze mam sprzątanie... no ale jakoś ogarnę te metry :blink:

W Wawie słoneczko, styczeń się kończy- od razu jakiś lepszy humor :)

Marta wspolczuje. Ja tez sie nie moge wygrzebac[emoji53]
Powiem Ci, ze ja mam duze problemy z zatokami i ta solanka to jedyna rzecz, ktora mi pomaga. Mlodej tez nie raz zycie uratowala.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Już kupiłam, na szczęście była w pierwszej aptece do której weszłam [emoji4] zatoki to masakra, i przed ciążą miałam z nimi strasznie często problemy. Żałuję teraz ze wcześniej to bagatelizowałam i nic z tym nie zrobiłam. Po ciąży już nie odpuszczę, trzeba to jakoś wyleczyć [emoji4]
Trzymam za Ciebie kciuki żeby szybko przeszło Tobie i małej [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Czyli z dentystą w ciąży to jest tak samo jak z innymi specjalistami, że muszą przyjąć do 7 dni?

Od poniedziałku do piątku u mnie w miescir, nie wiem jak jest gdzir indziej

Marta wspolczuje. Ja tez sie nie moge wygrzebac[emoji53]
Powiem Ci, ze ja mam duze problemy z zatokami i ta solanka to jedyna rzecz, ktora mi pomaga. Mlodej tez nie raz zycie uratowala.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mi zaczyna sie 6 miesiac z zatkanym nosem, katarem :( i nic nie pomaga. Musze czekac do porodu, dopiero zaczne sprawdzac co mi jest :/

Witam sie z rana :) coraz ciezej mi sie spi po pierwszej sie przebudzilam i nie moglam zasnac ... dopiero przed czwarta usnelam na 2 godziny, zastanawiam sie nad tym rogalem do spania, Jaki polecacie ? sprawdza sie juz ? Miłego dnia i powodzenia na wizytach :*

Tez mysle nad tym rogalem bo mi nie wygodnie ostatnio.

Mdlosci wrocily :( ide spac. Milego poludnia :)

Aga on też jest w ciąży, musisz mu wybaczyć [emoji2]
Ja wczoraj płakałam bo mąż z kanapki ukradł mi plasterek ogórka i już nie wyglądała apetycznie [emoji2][emoji2][emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nie zamordowałam, choć miałam na to ochotę... ;)
Chyba faktycznie też jest w ciąży, nawet brzuszek mu rośnie [emoji52]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Od poniedziałku do piątku u mnie w miescir, nie wiem jak jest gdzir indziej

Mi zaczyna sie 6 miesiac z zatkanym nosem, katarem :( i nic nie pomaga. Musze czekac do porodu, dopiero zaczne sprawdzac co mi jest :/

Tez mysle nad tym rogalem bo mi nie wygodnie ostatnio.

Mdlosci wrocily :( ide spac. Milego poludnia :)
Zatkany nos to jedno, wiem że jest mega uciążliwy ale jak dochodzi Ci do tego chociaż na tydzień bezustanny ból głowy i oczu to wtedy jest hardcore...

oar8qqmza8t91ycr.png

reklama
Do góry