Wow, przybywa w niesamowitym tempieMąż gna jak szalony z łazienką dzieci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I już widać, jak to ładnie będzie wyglądać
![0d1yrjjgtd95fou3.png](https://www.suwaczki.com/tickers/0d1yrjjgtd95fou3.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, przybywa w niesamowitym tempieMąż gna jak szalony z łazienką dzieci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mnie pomogła bardzo..Znowu zatoki [emoji24][emoji24][emoji24] tydzień temu skończyłam antybiotyk...
Dziewczyna ta Zabłocka Mgiełka Solankowa pomogła Wam z zatokami?
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
A ja nie wiem czy jak nie skoncze karmic to sobie nie bede popalala. Chociaz jak nie palr to byla by ti najwieksza glupota. Smierdziec papierosem i isc do dziecka, wiec pewnie sobie daruje ten naloga mialam tak jak ty, fajnie bylo sobie zapalic
![]()
Pewnie tak... Ostatnio moja mame w końcu zapisali na operacje kolana bo ma duze zwyrodnienie.. Na 2026 rok takze sobie troche poczeka... Ale jak dzwoniłam do szpitala to prywatnie od reki tylko koszt 16 tys ...
![]()
Nie trzeba nawet odciągać, poziom w mleku jest taki sam, jak we krwi, czyli sam spada po jakimś czasie. Zresztą, nie można dać się zwariować. Jak we krwi jest 0,5 promila, to w mleku tyle samo, po jednej lampce wina pewnie jest mniej. Jak dziecko raz na trzy miesiące takie mleczko wypije, nic mu się nie stanie.
Tak w sumie teoretyzuję
A w USA zalecają pić czerwone wino w3 trymestrze, bo mówią, że dobre na krew.
Temp. 37,9. Ucho boli, ale mniej. Z tym, ze moze jeszcze dzialac Nurofen [emoji53]
Do lekarza na 10.45. Potem musze z nia jechac do rodzicow, bo na 17.00 do gina. I bidna nie wypocznie nawet w domu.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja dziś mam sprawę spadkowa po mamie. Tak nie lubię tego sądu... Ale mam nadzieję że już dziś wszystko się wyjaśni
![]()
Aga on też jest w ciąży, musisz mu wybaczyć [emoji2]
Ja wczoraj płakałam bo mąż z kanapki ukradł mi plasterek ogórka i już nie wyglądała apetycznie [emoji2][emoji2][emoji2]
![]()
Ja to mam wg takie smaki teraz dajcie spokój. Śniadanie jak ostatnio musowo była kaszanka. To od jakiegoś czasu na śniadanie zjadam bułkę z papryką.
![]()
A tą mgiełkę można też jakoś rozpylać i wąchać? Nie mam niestety inhalatora, muszę kiedyś kupić.
Już kupiłam, na szczęście była w pierwszej aptece do której weszłam [emoji4] zatoki to masakra, i przed ciążą miałam z nimi strasznie często problemy. Żałuję teraz ze wcześniej to bagatelizowałam i nic z tym nie zrobiłam. Po ciąży już nie odpuszczę, trzeba to jakoś wyleczyć [emoji4]Marta wspolczuje. Ja tez sie nie moge wygrzebac[emoji53]
Powiem Ci, ze ja mam duze problemy z zatokami i ta solanka to jedyna rzecz, ktora mi pomaga. Mlodej tez nie raz zycie uratowala.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Czyli z dentystą w ciąży to jest tak samo jak z innymi specjalistami, że muszą przyjąć do 7 dni?
Marta wspolczuje. Ja tez sie nie moge wygrzebac[emoji53]
Powiem Ci, ze ja mam duze problemy z zatokami i ta solanka to jedyna rzecz, ktora mi pomaga. Mlodej tez nie raz zycie uratowala.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Witam sie z ranacoraz ciezej mi sie spi po pierwszej sie przebudzilam i nie moglam zasnac ... dopiero przed czwarta usnelam na 2 godziny, zastanawiam sie nad tym rogalem do spania, Jaki polecacie ? sprawdza sie juz ? Miłego dnia i powodzenia na wizytach :*
No ja mówię tylko o przypadkach gdy całe dziecko śmierdzi i wszystko co do dziecka należyTak jest jak sie pali w domu. To czuc, nie da sie tego smrodu uniknac. Natomiast jak sie w domu nie pali to uwarzam, ze to juz kazdego indywidualna sprawa[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Nie zamordowałam, choć miałam na to ochotę...Aga on też jest w ciąży, musisz mu wybaczyć [emoji2]
Ja wczoraj płakałam bo mąż z kanapki ukradł mi plasterek ogórka i już nie wyglądała apetycznie [emoji2][emoji2][emoji2]
![]()
A kanapka bez ogórka wygląda zdecydowanie mniej apetycznieAga on też jest w ciąży, musisz mu wybaczyć [emoji2]
![]()
Zatkany nos to jedno, wiem że jest mega uciążliwy ale jak dochodzi Ci do tego chociaż na tydzień bezustanny ból głowy i oczu to wtedy jest hardcore...Od poniedziałku do piątku u mnie w miescir, nie wiem jak jest gdzir indziej
Mi zaczyna sie 6 miesiac z zatkanym nosem, kataremi nic nie pomaga. Musze czekac do porodu, dopiero zaczne sprawdzac co mi jest :/
Tez mysle nad tym rogalem bo mi nie wygodnie ostatnio.
Mdlosci wrocilyide spac. Milego poludnia
![]()
Jeszcze w formie sorbetu (z miodem, mlekiem kokosowym albo śmietanąJa kupuje mrożone truskawki, maliny, borówki i na oko wrzucam i robie koktajle z jogurtemtylko w takiej formie dla mnie są do jedzenia mrozonki [emoji39]
![]()