reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny potrzebuje rady moja bardzo dobra koleżanka ma mega problem ja nie wiem jak pomoc może wy coś doradzicie
Jej mąż pół roku temu miał mega kryzys przyznał się do zdrady ogólnie mieli kryzys prawie rozwod i tak psychicznie się to odbiło na nim ze dostał jakiegoś załamania ale takiego wiecie nie spał nie jadł tylko kawa i papierosy, miał zwidy wydawało mu się ze ma podsłuch w domu nie kojarzył faktów na wsyztsko aluzje normalnie zeswirowal ina się zaczęła bać ogólnie wybaczyła mu i chciała temat zamknąć ale na niego tak to wpłynęło ze wylądowali na wizycie w szpitalu psychiatrycznym bo już nie wiedziała ci robić dostał tabletki na uspokojenie stany psychopatyczne ogólnie wszystko się uspokoiło lekarz powiedział ze to poprostu załamanie z którym nie mógł sobie poradzić i poczucie winy jakie ma spowodowały ze trochę się pogubił minęło pół roku wczoraj dzwoni do mnie wieczorem zapłakana ze znów mąż schizuje nie tak bardzo jak ostatnio ale zaczyna znowu mieć jakieś aluzje zaczyna wałkować jeden temat sprzed pół roku i nie wie co robić
Powiedzcie mi jak jej pomoc czy umówić ja z lekarzem psychiatra żeby on ja naprowadził czy możliwe jest ze facet poprzez zdradę załamanie mógł być zachorowac??
Ogólnie facet wporzadku dobry pracowity naprawdę złego nie można powiedzieć o nim

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze w formie sorbetu (z miodem, mlekiem kokosowym albo śmietaną ;)), albo np ciasta są dobre ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mnie coś ciasto z mrożoną truskawką nie wychodzi, bardzo podchodzi wodą. Masz może jakieś wskazówki co zrobić, żeby wychodziło?

Witam sie z rana :) coraz ciezej mi sie spi po pierwszej sie przebudzilam i nie moglam zasnac ... dopiero przed czwarta usnelam na 2 godziny, zastanawiam sie nad tym rogalem do spania, Jaki polecacie ? sprawdza sie juz ? Miłego dnia i powodzenia na wizytach :*
Mnie się bardzo sprawdza :)
Szyłam sama na wzór morhetninty czy jakoś tak (były wymiary podane itd)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny potrzebuje rady moja bardzo dobra koleżanka ma mega problem ja nie wiem jak pomoc może wy coś doradzicie
Jej mąż pół roku temu miał mega kryzys przyznał się do zdrady ogólnie mieli kryzys prawie rozwod i tak psychicznie się to odbiło na nim ze dostał jakiegoś załamania ale takiego wiecie nie spał nie jadł tylko kawa i papierosy, miał zwidy wydawało mu się ze ma podsłuch w domu nie kojarzył faktów na wsyztsko aluzje normalnie zeswirowal ina się zaczęła bać ogólnie wybaczyła mu i chciała temat zamknąć ale na niego tak to wpłynęło ze wylądowali na wizycie w szpitalu psychiatrycznym bo już nie wiedziała ci robić dostał tabletki na uspokojenie stany psychopatyczne ogólnie wszystko się uspokoiło lekarz powiedział ze to poprostu załamanie z którym nie mógł sobie poradzić i poczucie winy jakie ma spowodowały ze trochę się pogubił minęło pół roku wczoraj dzwoni do mnie wieczorem zapłakana ze znów mąż schizuje nie tak bardzo jak ostatnio ale zaczyna znowu mieć jakieś aluzje zaczyna wałkować jeden temat sprzed pół roku i nie wie co robić
Powiedzcie mi jak jej pomoc czy umówić ja z lekarzem psychiatra żeby on ja naprowadził czy możliwe jest ze facet poprzez zdradę załamanie mógł być zachorowac??
Ogólnie facet wporzadku dobry pracowity naprawdę złego nie można powiedzieć o nim

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A to nie jest tak, że skoro pierwsze załamanie było po zdradzie i pojawiło się po pół roku ponownie to znów zrobił coś czego żałuje? Np. Zrobił to kolejny raz ... Taka miałam pierwsza myśl...

f2w39n7303c24ozn.png

Mnie coś ciasto z mrożoną truskawką nie wychodzi, bardzo podchodzi wodą. Masz może jakieś wskazówki co zrobić, żeby wychodziło?
Pomijając kupno w miarę przyzwoitych truskawek, to traktuję ma moment gorącą wodą, żeby nie były oszronione i zostawiam na sitku, żeby okapały.
A potem zależy od ciasta, na ciasto drożdżowe pod trudkawki sypię trochę worków kokosowych ;) A jak daję np do sernika czy coś takiego to w ogóle je "podsuszam" na ręczniku papierowym

0d1yrjjgtd95fou3.png

Karla88 a jak kolexanka z tym sobie radzi?
Ja bym chyba miala zalamanie ze maz mnie zdradzil

Poszlabym z nim znow do specjalisty
Ciezki temat ogolnie:/

reklama
A to nie jest tak, że skoro pierwsze załamanie było po zdradzie i pojawiło się po pół roku ponownie to znów zrobił coś czego żałuje? Np. Zrobił to kolejny raz ... Taka miałam pierwsza myśl...

f2w39n7303c24ozn.png

nie raczej nie zdradzil ponownie mieli kryzys pogubili sie ale wszystko naprawili i naprawde zgrana para mysle ze drugi raz by tego nie zrobil wiedzial jak sie to odbilo na nich ostatnim razem
powiedziala mi ze tak jakby zaczal wracac do tematu sprzed wrzesnia jakies grozby mszczenie sie ze ona nie moze mu wybaczyc nie wiem jak to nazwac .. ze otwotzyla mu sie szufladka z przeszloscia i zaczal wracac do ego co bylo jakby woole zapomnial ze od pazdziernika do teraz bylo ok

Do góry