reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

My drugiego imienia na pewno nie damy. Mąż jest Serbem więc imię tez chcemy dać takie żeby tak samo się pisało i czytało w obydwu językach. Wybór niestety jest mały a do tego mi się żadne męskie imię nie podoba [emoji2] przeglądając spis imion serbskich znalazłam tylko Igor, Filip, Stefan, Leon i Bogdan. Trzech ostatnich nie biorę pod uwagę więc trzeba będzie wybrać między Filipem a Igorem [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Jestem za igorem [emoji13]

0d1ysek27fwlna7d.png

reklama
Czesc dziewczyny mam pytanie. Czy w ciazy mozna pic wapno musujace??
Ciotka mi powiedziala zebym piła, bo jej strasznie zeby polecialy a niestety jestem kopia mojej ciotki i zeby mam slabe

No co za głupia baba... Sory ale musiałam to napisać... Sprawa indywidualna jak brzuszek rośnie

p19u3e3khjws4lxw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Tak to chyba już jest z szefostwem. Moja twierdzila ze nie wygladam na osobe w ciazy bo ona ma do tego nosa... I zadnych objawow tez nie mam wiec dla niej to bardzo dziwne... Chyba myslala ze wymyslilam sobie. Ale jak juz jej przynioslam l4 i zaświadczenie od lekarza dopiero uwierzyla

0d1ysek27fwlna7d.png

No co za głupia baba... Sory ale musiałam to napisać... Sprawa indywidualna jak brzuszek rośnie

p19u3e3khjws4lxw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja nie ubieram siesię w obcisle rzeczy... wiec wiesz koszule takie oversize luzne lubie to co ma widac:D jak wyubieram obcisly podkoszulek to owszem widac lekko brzuszek

Czesc dziewczyny mam pytanie. Czy w ciazy mozna pic wapno musujace??
Ciotka mi powiedziala zebym piła, bo jej strasznie zeby polecialy a niestety jestem kopia mojej ciotki i zeby mam slabe
Ja pije calcium codziennie pani w aptece mowila ze nie ma przeciwskazan i na pewno nie zaszkodzi a nawet pomoze wlasnie na zęby. Tez mam problem zawsze mialam slabe w dodatku nie pije mleka i nie jem nabialu wiec wapna w organizmie mam bardzo malo i musze sie wspomagac [emoji2]

0d1ysek27fwlna7d.png

Ja pije calcium codziennie pani w aptece mowila ze nie ma przeciwskazan i na pewno nie zaszkodzi a nawet pomoze wlasnie na zęby. Tez mam problem zawsze mialam slabe w dodatku nie pije mleka i nie jem nabialu wiec wapna w organizmie mam bardzo malo i musze sie wspomagac [emoji2]

0d1ysek27fwlna7d.png
Dzieki za odpowiedz.tez wlasnie pije. Ale nie codziennie ale tak co drugi dzien po pol tabletki, jakos mialam opory

Wrocilam z zakupow, obkupilam sie w owoce, soki no i slodyczy tez nie ominelam :D
Zjem gruszke albo jablko to czuje, ze lepiej sie odzywiam :D bo mam pretensje, ze malo witamin dostarczam dziecku :/

Dzieki dziewczyny, ze zaczelyscir temat calcium'u ;) musze kupic, tez boje sie o zeby a do dentysty mam opory isc, przy zatkanym nosie sie boje, ze nie zlape oddechu :D

Ja tez używam Palmers:)

Zazdroszczę wam bardzo ze czujecie ruchy u mnie na razie nic.

Ja tez nic :( ale ja dopiero 14+3 wiec sie nie dziwie :)

Ja tez nir czuje ruchow aa dzis jeszcze kierowniczka czemu mi brzuch nie rosnie:/ tez ***** glupie pytania zadaje

Na mnie tez znajomi wolaja chudzinka :(

Obejrzyjcie sobie kabaret moralnego nie pokoju jak gość wybiera imię dla dziecka:) :) ja tak myślę o tym powoli ale nie znam płci więc póki co tylko rzucamy propozycje.
Zaczal mi się stres przed wizytowy. Jutro o 13.40. Ech...

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki ;-*

reklama
Do góry