reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A jak z drugimi imionami dla dzieci?? Dajecie?? Za dawnych czasów wiekosci dzieci dawali... Sama mam drugie i kazdy kto je uslyszal twierdzil ze rodzice mnie skrzywidzili [emoji13][emoji13]

0d1ysek2ashcgepe.png
[/QUO
A jak z drugimi imionami dla dzieci?? Dajecie?? Za dawnych czasów wiekosci dzieci dawali... Sama mam drugie i kazdy kto je uslyszal twierdzil ze rodzice mnie skrzywidzili [emoji13][emoji13]

0d1ysek2ashcgepe.png

My na pierwsze chcemy dać Gabrysia, a na drugie Anna, po mojej nie dawno zmarłej babci. Oczywiście jak się nie zmieni w siusiorka :)

reklama
Wrocilam z zakupow, obkupilam sie w owoce, soki no i slodyczy tez nie ominelam :D
Zjem gruszke albo jablko to czuje, ze lepiej sie odzywiam :D bo mam pretensje, ze malo witamin dostarczam dziecku :/

Dzieki dziewczyny, ze zaczelyscir temat calcium'u ;) musze kupic, tez boje sie o zeby a do dentysty mam opory isc, przy zatkanym nosie sie boje, ze nie zlape oddechu :D

Ja tez nic :( ale ja dopiero 14+3 wiec sie nie dziwie :)

Na mnie tez znajomi wolaja chudzinka :(

Trzymam kciuki ;-*
a Monte kupiłaś? :D

reklama
Do góry