reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

My drugiego imienia na pewno nie damy. Mąż jest Serbem więc imię tez chcemy dać takie żeby tak samo się pisało i czytało w obydwu językach. Wybór niestety jest mały a do tego mi się żadne męskie imię nie podoba [emoji2] przeglądając spis imion serbskich znalazłam tylko Igor, Filip, Stefan, Leon i Bogdan. Trzech ostatnich nie biorę pod uwagę więc trzeba będzie wybrać między Filipem a Igorem [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Jestem za igorem [emoji13]

0d1ysek27fwlna7d.png

reklama
Czesc dziewczyny mam pytanie. Czy w ciazy mozna pic wapno musujace??
Ciotka mi powiedziala zebym piła, bo jej strasznie zeby polecialy a niestety jestem kopia mojej ciotki i zeby mam slabe

No co za głupia baba... Sory ale musiałam to napisać... Sprawa indywidualna jak brzuszek rośnie

p19u3e3khjws4lxw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Tak to chyba już jest z szefostwem. Moja twierdzila ze nie wygladam na osobe w ciazy bo ona ma do tego nosa... I zadnych objawow tez nie mam wiec dla niej to bardzo dziwne... Chyba myslala ze wymyslilam sobie. Ale jak juz jej przynioslam l4 i zaświadczenie od lekarza dopiero uwierzyla

0d1ysek27fwlna7d.png

No co za głupia baba... Sory ale musiałam to napisać... Sprawa indywidualna jak brzuszek rośnie

p19u3e3khjws4lxw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja nie ubieram siesię w obcisle rzeczy... wiec wiesz koszule takie oversize luzne lubie to co ma widac:D jak wyubieram obcisly podkoszulek to owszem widac lekko brzuszek

Czesc dziewczyny mam pytanie. Czy w ciazy mozna pic wapno musujace??
Ciotka mi powiedziala zebym piła, bo jej strasznie zeby polecialy a niestety jestem kopia mojej ciotki i zeby mam slabe
Ja pije calcium codziennie pani w aptece mowila ze nie ma przeciwskazan i na pewno nie zaszkodzi a nawet pomoze wlasnie na zęby. Tez mam problem zawsze mialam slabe w dodatku nie pije mleka i nie jem nabialu wiec wapna w organizmie mam bardzo malo i musze sie wspomagac [emoji2]

0d1ysek27fwlna7d.png

Ja pije calcium codziennie pani w aptece mowila ze nie ma przeciwskazan i na pewno nie zaszkodzi a nawet pomoze wlasnie na zęby. Tez mam problem zawsze mialam slabe w dodatku nie pije mleka i nie jem nabialu wiec wapna w organizmie mam bardzo malo i musze sie wspomagac [emoji2]

0d1ysek27fwlna7d.png
Dzieki za odpowiedz.tez wlasnie pije. Ale nie codziennie ale tak co drugi dzien po pol tabletki, jakos mialam opory

Wrocilam z zakupow, obkupilam sie w owoce, soki no i slodyczy tez nie ominelam :D
Zjem gruszke albo jablko to czuje, ze lepiej sie odzywiam :D bo mam pretensje, ze malo witamin dostarczam dziecku :/

Dzieki dziewczyny, ze zaczelyscir temat calcium'u ;) musze kupic, tez boje sie o zeby a do dentysty mam opory isc, przy zatkanym nosie sie boje, ze nie zlape oddechu :D

Ja tez używam Palmers:)

Zazdroszczę wam bardzo ze czujecie ruchy u mnie na razie nic.

Ja tez nic :( ale ja dopiero 14+3 wiec sie nie dziwie :)

Ja tez nir czuje ruchow aa dzis jeszcze kierowniczka czemu mi brzuch nie rosnie:/ tez ***** glupie pytania zadaje

Na mnie tez znajomi wolaja chudzinka :(

Obejrzyjcie sobie kabaret moralnego nie pokoju jak gość wybiera imię dla dziecka:) :) ja tak myślę o tym powoli ale nie znam płci więc póki co tylko rzucamy propozycje.
Zaczal mi się stres przed wizytowy. Jutro o 13.40. Ech...

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki ;-*

reklama
Do góry