reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mojemu sie nie podobaja:( ale trudno sie mowi:( a Wy fo myslicie? To ma byc miedzy szafkami kuchennymi szafki beda biale blat drewnoZobacz załącznik 837429
MAmy podobny gust. Wklejam zdjecia podłogi w naszej kuchni i jednej ze ścian w łazience(tylko jedna ściana jest wyłożona tymi płytkami)

Załączniki

• 20180130_173543.jpg
    20180130_173543.jpg
    501,1 KB · Wyświetleń: 82
  • 20180130_173625.jpg
    20180130_173625.jpg
    439,2 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Mojemu sie nie podobaja:( ale trudno sie mowi:( a Wy fo myslicie? To ma byc miedzy szafkami kuchennymi szafki beda biale blat drewnoZobacz załącznik 837429
Łaaaadne [emoji106]
Do gładkich białych szafek powinny wyglądać pięknie :D
Dorota Szelągowska w którymś programie dała coś bardzo podobnego, i to chyba więcej niż raz... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzisiaj mnie pierwszy raz dzidziol tak kopnął że aż było widać nie tylko czuć ☺️
Super :) zazdroszczę ;)

@malena164 - podobno tak. Np dziecko sir moze przydusic. Ale jak tak myslalam o tym ostatnio, to przeciez 3 tygidniowr dziecko nie potrafi sie na tyle ruszac zeby przekrecic sir na bok i buzia dotknac ochraniaczy.
No tym bardziej skoro takie małe dziecko się nie rusza to po co ochraniacze, skoro tylko zmniejszają przepływ powietrza.

Też stosuję palmers :-)
Ja też :)

reklama
Do góry