reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Olo ogląda bajkę [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]
1517310096-2a5550efe625c7ae-aaaaaa.jpeg

16udqqmzgjmhetdf.png

reklama
Hah czyli dobrze czytalam bez tv zyjecie
No ale jednak ekran ma laptop:)

Wiem ze jest jakas religia co nie ribia zakupow sami robia jedzenie
Nie maja swiatla ani nic I zyja ;)
Ekran ma ;)
Jakby to powiedzieć - dwóch informatyków w domu, wiec liczba komputerów jest nieco wyższa niż przeciętna (np miniaturowe raspberry pi, do którego łączę się po sieci domowej, i na którym w wolnych chwilach pisze program do sterowania ogrzewaniem ;))
Także pracujemy i uczymy się w domu, wiec bez sprzętu by się nie dało ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej :) witamy się w 18 tygodniu i 5 miesiącu [emoji173] Przepraszam ale nie dam rady nadrobić. Byłam dziś u endokrynologa :) TSH spadło do 1,8 :) kolejna wizyta za 6 tygodni. Oczywiście wpadłam też do Pepco i kupiłam niedrapki, skarpetki, body i pajacyka :)
Super, 1,8 to już przyzwoita wartość [emoji106]
Ja mam 1,36 po zwiększeniu dawki, kolejna wizyta koło 10-15 marca ;)

A tak w ogóle, to będę wtedy (znowu ;)) w Siemianowicach (Pszczelnik) ;)
Są tam jakieś w miarę sensowne sklepy z asortymentem dla dzieci? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej :) witamy się w 18 tygodniu i 5 miesiącu [emoji173] Przepraszam ale nie dam rady nadrobić. Byłam dziś u endokrynologa :) TSH spadło do 1,8 :) kolejna wizyta za 6 tygodni. Oczywiście wpadłam też do Pepco i kupiłam niedrapki, skarpetki, body i pajacyka :)
Super ze wszystko okej i zazdroszczę zakupów :* witamy w 5 miesiącu :)

Chwile mnie nie bylo a juz kilka stron wpadlo [emoji13] latam po mieście za poduszka do spania i nigdzie nie ma... Chyba pozostaje mi allegro [emoji34]

0d1ysek2ashcgepe.png

reklama
Do góry