ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Olo ogląda bajkę [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ekran maHah czyli dobrze czytalam bez tv zyjecie
No ale jednak ekran ma laptop
Wiem ze jest jakas religia co nie ribia zakupow sami robia jedzenie
Nie maja swiatla ani nic I zyja
Super, 1,8 to już przyzwoita wartość [emoji106]Hej witamy się w 18 tygodniu i 5 miesiącu [emoji173] Przepraszam ale nie dam rady nadrobić. Byłam dziś u endokrynologa TSH spadło do 1,8 kolejna wizyta za 6 tygodni. Oczywiście wpadłam też do Pepco i kupiłam niedrapki, skarpetki, body i pajacyka
Olo ogląda bajkę [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]
mam siłownie ale czy mozna chodzić na siłownie ?
Super ze wszystko okej i zazdroszczę zakupów :* witamy w 5 miesiącuHej witamy się w 18 tygodniu i 5 miesiącu [emoji173] Przepraszam ale nie dam rady nadrobić. Byłam dziś u endokrynologa TSH spadło do 1,8 kolejna wizyta za 6 tygodni. Oczywiście wpadłam też do Pepco i kupiłam niedrapki, skarpetki, body i pajacyka
No właśnie też musze poszukać na allegroChwile mnie nie bylo a juz kilka stron wpadlo [emoji13] latam po mieście za poduszka do spania i nigdzie nie ma... Chyba pozostaje mi allegro [emoji34]