Znalazłam fajny artykuł o kosmetykach w ciąży:
Link do: Kosmetyki mamy z brzuszkiem
w ogóle bardzo lubię tą stronę
Link do: Kosmetyki mamy z brzuszkiem
w ogóle bardzo lubię tą stronę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co mi się kojarzy to nie ma ja mam następną wizytę 14 marca. Nie zwiększyła mi dawki, dalej mam brać 100.Super, 1,8 to już przyzwoita wartość [emoji106]
Ja mam 1,36 po zwiększeniu dawki, kolejna wizyta koło 10-15 marca
A tak w ogóle, to będę wtedy (znowu ) w Siemianowicach (Pszczelnik)
Są tam jakieś w miarę sensowne sklepy z asortymentem dla dzieci?
Mnie zwiększyła, bo skończyło do 2,5, dopiero po zwiększeniu spadło...Z tego co mi się kojarzy to nie ma ja mam następną wizytę 14 marca. Nie zwiększyła mi dawki, dalej mam brać 100.
Tzn jest jakiś sklep na Jana Pawła ale nie wiem jak tam wygląda cenowo i co dokładnie w nim jest.Mnie zwiększyła, bo skończyło do 2,5, dopiero po zwiększeniu spadło...
A już miałam nadzieję na jakieś małe zakupy przy okazji, ale cóż, trzeba będzie gdzie indziej
Ja już mam upatrzony camarelo sirionmyslałyscie jaki wóżek bedziecie kupować ?
Ja juz mam wózek camarelomyslałyscie jaki wóżek bedziecie kupować ?
Ja licze na to ze nie przytyje wiecej jak 10-12 kg
Basen to gimnastyka hih , fajnie ze chodzisz starczy basen jesli nie inna gimnastyka
O matko jak bym chciała taka panią która sprząta xd chociaż z drugiej strony jak sobie pomyślę że ktoś ma mi po domu latać to wolę sama ;p
dziewczyny poradźcie co po kolei kupować, bo mam młyn w głowie i nie wiem za co się zabrać?
No skrzywiła, skrzywiła... M. się jej skarżył że mam niepokolei w głowie i ciągle coś wycieram a co najgorsze przecież- na niego fukam jak nabrudzi
myślę ze u mnie w mieśćie nie ma takich zajęć dla mam w ciąży pewnie tylko spacer został mi
myslałyscie jaki wóżek bedziecie kupować ?
To milego wypoczynku!Ja tez 22/2 z 3 d prenatal
Musze tez wytrzymac do usg tyle czasu
Moze mnie nie byc 2/2-19/2 z wami
Jedziemy na urlop do rodziny chyba ciezko bedzie z czasem na forum sle wroce I chce widziec te same nicki
Ja już mam upatrzony camarelo sirion