reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Super, 1,8 to już przyzwoita wartość [emoji106]
Ja mam 1,36 po zwiększeniu dawki, kolejna wizyta koło 10-15 marca ;)

A tak w ogóle, to będę wtedy (znowu ;)) w Siemianowicach (Pszczelnik) ;)
Są tam jakieś w miarę sensowne sklepy z asortymentem dla dzieci? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Z tego co mi się kojarzy to nie ma :( ja mam następną wizytę 14 marca. Nie zwiększyła mi dawki, dalej mam brać 100.

Z tego co mi się kojarzy to nie ma :( ja mam następną wizytę 14 marca. Nie zwiększyła mi dawki, dalej mam brać 100.
Mnie zwiększyła, bo skończyło do 2,5, dopiero po zwiększeniu spadło...

A już miałam nadzieję na jakieś małe zakupy przy okazji, ale cóż, trzeba będzie gdzie indziej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja licze na to ze nie przytyje wiecej jak 10-12 kg

0d1ysek2ashcgepe.png

Ja jeszcze nie doszlam nawet do wagi sprzed ciazy :/ jeszcze 4 kg i dopiero bede szla na plus :D

Basen to gimnastyka hih , fajnie ze chodzisz starczy basen jesli nie inna gimnastyka

Jesli nie czuje bolu brzucha, jajnikoe to chetnie sie wybieram. Nawet oprzec sie i nogami pomachac :D

O matko jak bym chciała taka panią która sprząta xd chociaż z drugiej strony jak sobie pomyślę że ktoś ma mi po domu latać to wolę sama ;p

16udqqmzgjmhetdf.png

Ja chyba wolalabym sama :D i tak bym pewnie znalazla cos co mi bedzir przeszkadzalo i posprzatam po swojemu :p

dziewczyny poradźcie co po kolei kupować, bo mam młyn w głowie i nie wiem za co się zabrać?

Ja zaczynam od pieluszek, ubranek, za dwa tygodnir kupie rozek, smoczek, koszule ciazową, pozniej kosmetyki i reszte po malu a na koniec lozeczko i wozek :)

No skrzywiła, skrzywiła... M. się jej skarżył że mam niepokolei w głowie i ciągle coś wycieram :-D:-D:-D a co najgorsze przecież- na niego fukam jak nabrudzi :D

E tam skrzywila. Ja sie ciesze, ze dzieki mamie jestem pedantyczna :D przynajmniej jest czysciutko i na swoim miejscu :)

myślę ze u mnie w mieśćie nie ma takich zajęć dla mam w ciąży pewnie tylko spacer został mi

U mnie są, ale jak sie powyginam zaczyna bolec mnie brzuch, wole na spokojnie :)

myslałyscie jaki wóżek bedziecie kupować ?
Screenshot_2018-01-29-20-12-19.png

Załączniki

• Screenshot_2018-01-29-20-12-19.png
    Screenshot_2018-01-29-20-12-19.png
    104,4 KB · Wyświetleń: 233
reklama
Do góry