reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Super, 1,8 to już przyzwoita wartość [emoji106]
Ja mam 1,36 po zwiększeniu dawki, kolejna wizyta koło 10-15 marca ;)

A tak w ogóle, to będę wtedy (znowu ;)) w Siemianowicach (Pszczelnik) ;)
Są tam jakieś w miarę sensowne sklepy z asortymentem dla dzieci? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Z tego co mi się kojarzy to nie ma :( ja mam następną wizytę 14 marca. Nie zwiększyła mi dawki, dalej mam brać 100.

Z tego co mi się kojarzy to nie ma :( ja mam następną wizytę 14 marca. Nie zwiększyła mi dawki, dalej mam brać 100.
Mnie zwiększyła, bo skończyło do 2,5, dopiero po zwiększeniu spadło...

A już miałam nadzieję na jakieś małe zakupy przy okazji, ale cóż, trzeba będzie gdzie indziej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja licze na to ze nie przytyje wiecej jak 10-12 kg

0d1ysek2ashcgepe.png

Ja jeszcze nie doszlam nawet do wagi sprzed ciazy :/ jeszcze 4 kg i dopiero bede szla na plus :D

Basen to gimnastyka hih , fajnie ze chodzisz starczy basen jesli nie inna gimnastyka

Jesli nie czuje bolu brzucha, jajnikoe to chetnie sie wybieram. Nawet oprzec sie i nogami pomachac :D

O matko jak bym chciała taka panią która sprząta xd chociaż z drugiej strony jak sobie pomyślę że ktoś ma mi po domu latać to wolę sama ;p

16udqqmzgjmhetdf.png

Ja chyba wolalabym sama :D i tak bym pewnie znalazla cos co mi bedzir przeszkadzalo i posprzatam po swojemu :p

dziewczyny poradźcie co po kolei kupować, bo mam młyn w głowie i nie wiem za co się zabrać?

Ja zaczynam od pieluszek, ubranek, za dwa tygodnir kupie rozek, smoczek, koszule ciazową, pozniej kosmetyki i reszte po malu a na koniec lozeczko i wozek :)

No skrzywiła, skrzywiła... M. się jej skarżył że mam niepokolei w głowie i ciągle coś wycieram :-D:-D:-D a co najgorsze przecież- na niego fukam jak nabrudzi :D

E tam skrzywila. Ja sie ciesze, ze dzieki mamie jestem pedantyczna :D przynajmniej jest czysciutko i na swoim miejscu :)

myślę ze u mnie w mieśćie nie ma takich zajęć dla mam w ciąży pewnie tylko spacer został mi

U mnie są, ale jak sie powyginam zaczyna bolec mnie brzuch, wole na spokojnie :)

myslałyscie jaki wóżek bedziecie kupować ?
Screenshot_2018-01-29-20-12-19.png

Załączniki

• Screenshot_2018-01-29-20-12-19.png
    Screenshot_2018-01-29-20-12-19.png
    104,4 KB · Wyświetleń: 237
reklama
Do góry