reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć babeczki...

wróciłam dzisiaj do żywych, wczoraj czułam się totalnie źle :/ myślałam że jakaś mega choroba mnie rozkłada, ale dzisiaj jest narazie ok...

mam 50 str do nadrobienia :) ciekawe czy dam radę :)
Dobrze, ze dzis juz ok[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja bym mogła nie mieć, ale nie mój mąż. On jak wraca z pracy to zaraz tv włącza. Czasem nawet go nie ogląda, byle coś w tle grało. Jak go nie ma to ja go nigdy nie włączam, ewentualnie czasem syn chce TVP abc.

p19uqqmzxqi22hcj.png
To ja tak mam jak Twoj maz[emoji6] Musi cos leciec, bo inaczej jakos tak dziwnie sie czuje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja się walsnie dowiedziałam ze moj kuzyn będzie tata w sierpniu i będą bliźniaki [emoji23] super pierwszy raz w rodzinie będą podwójne narodziny
Dziewczyny moja znajoma w 4 miesiącu miała wypadek była
Kierowca czołowe zderzenie auto do kasacji dziecku nic nie jest wyszła na drugi dzień z szpitala właśnie na wczoraj miała termin ciekawe jak tam u niej musze napisac czy coś już ja bierze [emoji4]
Ja się zbieram do pracy do sklepu dziś mam mowa dziewczynę mam nadzieje ze dobrego wyboru dokonałam
Co do biegania w coazy nie wiem nie wypowiem się ale ta sama koleżanka co miała wypadek jest nauczycielem wych fizycznego i ona podnosiła ciężary do 6 miesiąca [emoji849] poważnie ... ale tego już nie skomentuje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratuluje blizniakow kuzynowi[emoji5]
Fajnie, ze przyjelas jakas dziewczyne. Oby sie sprawdzila!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Boże... Jaki ja mam problem z zasypianiem, a później śpię do 10.. Nie mogę się ułożyć w łóżku, kręcę się jak owsik.. Chyba będzie trzeba już kupić podusie ciążową [emoji14]

@_agnieszka_ oj ten mąż to ma z tobą dobrze :) śniadanko naszykowane, pewnie się cieszy że sam z rana nie musi robić [emoji14]

Jeśli chodzi u mnie o rozmiary buta i wzrost to chyba już wspominałam :D 155 cm i 35/36 rozmiar obuwia :D dziecięce działy mnie również lubią HEHE

@Margana ooo nowa fryzura się szykuje??? :D zdrówka dla córci :)

Już jestem ciekawa jak u mojej bratowej :))) pewnie dopiero się zacznie akcja :)

p19u3e3khjws4lxw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Marika nie, nie. Odrosty i podciecie, nic nowego[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A ja sobie nie wyobrazam nie miec tv. Ale u mnie w ciagu dnia nie wlaczamy nic poza ewentualnie bajkami. Wszelkie filmy czy programy dopiero jak dzieci spia. Mam opcje, ze wszystko jest nagrane do 2 tyg wstecz i igladam co chce wlasnie poznym wieczorem i przesuwam reklamy. I nie lubie jak tv bebni caly dzien bez powodu.
O tak to fajnie z nagrywaniem[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Nie oglądałam, ale muszę obejrzeć :) Nie lubię horrorów właśnie za krew, flaki i inne obrzydliwości. Dla mnie to nie jest straszne tylko wywołuje mdłości [emoji14] Straszne są takie właśnie np thrillery psychologiczne, które trzymają w napięciu.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Obecność, obecność 2 itp są o egzorcyzmach :) polecam, znam na pamięć a i tak uwielbiam oglądać :)

reklama
Do góry