reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

1517148097-22a3dbc735dd5f89-aaaaaa.jpeg
kakaowe muffinki z czekoladą :)

p19u3e3kn2t0kbyo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

O Matko ale bym zjadła aaaaaaaaaaaaaaa wyglądają bardzo apetycznie mniaaaam

reklama
Co do wyprawki, mniej się o to martwię, bo jak zaczęliśmy myśleć o dziecku i przebakiwac o planach w 2016, kupiliśmy skarbonka świnke. Oczywiście bez opcji oodbierania. Wrzucamy do mnie tylko 5zl. Jest prawie pełna. Będzie na wózek, czyli najdroższe. A myślę że i na jakieś inne rzeczy starczy :) :)

Chwlailan się że nie mam nastrojów... Właśnie wracam z mężem z knajpy.. Dają tam najlepsze lody na świecie. Od rana o nich myślałam. Nie było wolnego stolika... Obróciłam się na pięcie i wyszłam stamtąd. Jestem zła jak osa. Zamknęłam się w sypialni i nich cały dom cierpi że nie zjadłam lodów...

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do wyprawki, mniej się o to martwię, bo jak zaczęliśmy myśleć o dziecku i przebakiwac o planach w 2016, kupiliśmy skarbonka świnke. Oczywiście bez opcji oodbierania. Wrzucamy do mnie tylko 5zl. Jest prawie pełna. Będzie na wózek, czyli najdroższe. A myślę że i na jakieś inne rzeczy starczy :) :)

Chwlailan się że nie mam nastrojów... Właśnie wracam z mężem z knajpy.. Dają tam najlepsze lody na świecie. Od rana o nich myślałam. Nie było wolnego stolika... Obróciłam się na pięcie i wyszłam stamtąd. Jestem zła jak osa. Zamknęłam się w sypialni i nich cały dom cierpi że nie zjadłam lodów...

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie troche martwie bo wykanczamy ten dom wiec tu sie obawiam ale najwyzej przytopujemy i tak nam niezle poszlo bo narazie bez kredytu

Do góry