reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

1517148097-22a3dbc735dd5f89-aaaaaa.jpeg
kakaowe muffinki z czekoladą :)

p19u3e3kn2t0kbyo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

O Matko ale bym zjadła aaaaaaaaaaaaaaa wyglądają bardzo apetycznie mniaaaam

reklama
Co do wyprawki, mniej się o to martwię, bo jak zaczęliśmy myśleć o dziecku i przebakiwac o planach w 2016, kupiliśmy skarbonka świnke. Oczywiście bez opcji oodbierania. Wrzucamy do mnie tylko 5zl. Jest prawie pełna. Będzie na wózek, czyli najdroższe. A myślę że i na jakieś inne rzeczy starczy :) :)

Chwlailan się że nie mam nastrojów... Właśnie wracam z mężem z knajpy.. Dają tam najlepsze lody na świecie. Od rana o nich myślałam. Nie było wolnego stolika... Obróciłam się na pięcie i wyszłam stamtąd. Jestem zła jak osa. Zamknęłam się w sypialni i nich cały dom cierpi że nie zjadłam lodów...

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do wyprawki, mniej się o to martwię, bo jak zaczęliśmy myśleć o dziecku i przebakiwac o planach w 2016, kupiliśmy skarbonka świnke. Oczywiście bez opcji oodbierania. Wrzucamy do mnie tylko 5zl. Jest prawie pełna. Będzie na wózek, czyli najdroższe. A myślę że i na jakieś inne rzeczy starczy :) :)

Chwlailan się że nie mam nastrojów... Właśnie wracam z mężem z knajpy.. Dają tam najlepsze lody na świecie. Od rana o nich myślałam. Nie było wolnego stolika... Obróciłam się na pięcie i wyszłam stamtąd. Jestem zła jak osa. Zamknęłam się w sypialni i nich cały dom cierpi że nie zjadłam lodów...

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie troche martwie bo wykanczamy ten dom wiec tu sie obawiam ale najwyzej przytopujemy i tak nam niezle poszlo bo narazie bez kredytu

Do góry