Margana
Fanka BB :)
U mnie tez[emoji5]U mnie dla odmiany sie sprawdzil [emoji4]
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez[emoji5]U mnie dla odmiany sie sprawdzil [emoji4]
Ja zjadlam zupe i nie moge sie zebrac do zrobienia drugiego, roladki z szynka i serem w sosie kurkowymChwilę mnie nie było i znów kilka str [emoji14] my już po obiedzie zupka szpinakowa ze śmietanką a na drugie udka duszone w sosie własnym, ziemniaki i sałatka z pomidora, a w piekarniku pieką się muffinki
Aaa głowa boli ciąg dalszy.. A wieczorem na kolacje w ciemności
A jeśli chodzi o remonty.. To my dalej czekamy na decyzję o przyznanie kredytu... I pewnie znów wszystko będzie na ostatnią chwilę :/ banki mają na wszystko czas...
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mniammmmkakaowe muffinki z czekoladą
27.06.17 Anastazja [*]
My jak braliśmy kredyt to dosłownie biegalismy po calej Warszawie bo trzeba było to zalatwić jak najszybciej bo my jeszcze dostaliśmy MdM więc baliśmy się ze sie skonczy przed decyzją... U Nas na szczęscie decyzja byla po 4 dniach roboczych. U mnie też mufinki w piekarniku. Bananowo-czekoladoweChwilę mnie nie było i znów kilka str [emoji14] my już po obiedzie zupka szpinakowa ze śmietanką a na drugie udka duszone w sosie własnym, ziemniaki i sałatka z pomidora, a w piekarniku pieką się muffinki
Aaa głowa boli ciąg dalszy.. A wieczorem na kolacje w ciemności
A jeśli chodzi o remonty.. To my dalej czekamy na decyzję o przyznanie kredytu... I pewnie znów wszystko będzie na ostatnią chwilę :/ banki mają na wszystko czas...
27.06.17 Anastazja [*]
Coreczka chce siostrzyczke Emilke[emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
U nas jak jeszcze płci nie znaliśmy to mowiliśmy ze jak dziewczynka to albo Laura albo Emilka Ale będzie StaśNo czyli bardzo ładnie
U nas jak jeszcze płci nie znaliśmy to mowiliśmy ze jak dziewczynka to albo Laura albo Emilka Ale będzie Staś