reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Marika92 @JustMe55 zgadzam się z Wami co do ubrań dla ciężarnych. [emoji8] trafilyscie w mój gust[emoji6]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

@Karla88 Jejku, piękny brzuszek. Ja co prawda dopiero 15 tydzień, i sama nie jestem jakaś mini, bardziej do tych okraglaczków należę. Wczoraj byłam po nowe biustonosze, bo mi się wszytsko wszędzie wylewa... i Pani w sklepie w szoku, piersi ogromne, a brzuszka zero... tzn widać ten mój... który tak hodowałam zaŻARCIE :D

Ja mam polowkowe 9 marca i wtedy będę w 19.4 tygodniu i myślę czy to nie za wcześnie znowu :-)
Ja idę w 19+0 :) mam nadzieję, że będzie wszystko ładnie widać :)

Już po. Kolejna wizyta 27 lutego(mogło byc tydzien wczesniej ale wtedy Ł pracuje wiec wolimy tydzien poczekac i być razem). Szyjka długa, zamknięta. Łożysko pięknie powędrowało do góry. Dzidzi kopało i ziewało, i co chwila zaslaniało buzię rączka. Przeczycie Nas nie mylilo- będziemy mieli chłopca! :)
Gratuluję! I kolejny chłopczyk :D Lekarz podał Wam długość i wagę? Ciekawe ilu z tych naszych chłopców urodzi się chłopcami :D

Ja raczej w tak krótkich spodniach w ciąży chodzić nie będę... Wolę sukienki i coś dłuższego.. Moja bratowa chodziła w poprzedniej ciąży w takich spodenkach latem.i wyglądała tragicznie
.. Wszystko jej się wrzynało.. Blee no chyba że takie odpowiedniej długości albo nie wygląda się jak słoń.. Jestem z tych co wyznają szacunek dla brzuszka i dla stanu w jakim się znajduje :), legginsy też raczej tylko w domu noszę [emoji14] a to styl jaki ja wyznaje w ciąży (wiosna / lato) :)
1516990102-18915b14ddae435a-aaaaaa.jpeg
1516990107-c23f21eddb34c511-aaaaaa.jpeg
1516990113-bf26e6eeb8856ffe-aaaaaa.jpeg
1516990123-13243d24bda8eaf1-aaaaaa.jpeg
ale owszem jak ktoś ma całą ciążę figurkę to mozw i spodenki krótkie ubrać, byle odpowiedniej długości [emoji14] i nie werżnięte w tyłek [emoji14]

p19u3e3kpcxq7v2m.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ta sukienka koralowa [emoji173] muszę coś podobnego kupić :)

Już po. Kolejna wizyta 27 lutego(mogło byc tydzien wczesniej ale wtedy Ł pracuje wiec wolimy tydzien poczekac i być razem). Szyjka długa, zamknięta. Łożysko pięknie powędrowało do góry. Dzidzi kopało i ziewało, i co chwila zaslaniało buzię rączka. Przeczycie Nas nie mylilo- będziemy mieli chłopca! :)
Super, gratulacje :-)

reklama
Wczoraj patrzę a na jednej brodawce mam krople jakby wody, nie dało mi to spokoju i nacisnęłam całą pierś i wypłynęło z całej brodawki i tak przy obu piersiach, czy to może być siara?

Do góry