reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Piękne brzuszki dziewczyny :) mój też już jest spory i okrągły dzidzie rosną ale nie przejmujemy się waga ciaza to taki jedyny okres kiedy waga cieszy jak rośnie później zrzucimy :)

reklama
Nie ma sie co przejmowac dodatkowymi kilogramami, robimy to dla dziecka. Po ciazy bedziemy sie glodzic :D
po ciąży po prostu wrócę do biegania ;)

A musiałam nabrać trochę tkanki tłuszczowej, bo przed ciążą miałam coś koło 18-19% - ok dla biegaczki, ale dla ciężarnej za mało

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja sobie postawiłam balsam na szafce nocnej, wiec od 2 dni smaruje codziennie, ale wydaje mi się ze chyba mam tendencje do rozstępów wiec najwyżej sie miło zdziwię :)

Za tydzien w sobote jedziemy do Karpacza na tydzien[emoji5] Mloda bedzie na nartach jezdzic[emoji3]
Wlasnie lubie w takich wyjazdach to, ze nie musze nic robic, nic zalatwiac, chodzic, dzwonic[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja również życzę Ci żebyś, oderwała się od codzienności i odpoczęła...!

Dziękuje.
Wlasnie Cepeliny!! Pyszne sa jadłam w Czechach, ale w Polsce nigdy.

Bo może właśnie musisz szukać pod inną nazwą :) Ogólnie w restauracjach z polską kuchnią występują, tylko też nie zawsze są dobre... mi babcia zawyżyła standard :D

Widać Twoje zdanie jest dla niego bardzo ważne [emoji16] napisz do niego list może bardzo potrzebuje Twojej pomocy [emoji16] wsparcia

f2w39n7303c24ozn.png

..gdybyś pisała, to ja Panu Prezydentowi mam również do przekazania kilka uwag :dry:

Ja mam dwie pary spodni ciaxowych z pietwszej ciazy. Musze przyniesc z piwnicy. A na razie wyciagnelam spodnie o rozmiar wieksze, ktore nosilam zanim schudlam[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja właśnie wczoraj, razem z ubrankami Frania, znalazłam 2 pary spodni ciążowych... muszę je zmierzyć, ale jakieś takie średnie mi się wydają... zmieścić raczej się powinnam ;)

Już po. Kolejna wizyta 27 lutego(mogło byc tydzien wczesniej ale wtedy Ł pracuje wiec wolimy tydzien poczekac i być razem). Szyjka długa, zamknięta. Łożysko pięknie powędrowało do góry. Dzidzi kopało i ziewało, i co chwila zaslaniało buzię rączka. Przeczycie Nas nie mylilo- będziemy mieli chłopca! :)

Witamy w klubie mam dziedziców! :D Gratulacje!

Ja raczej w tak krótkich spodniach w ciąży chodzić nie będę... Wolę sukienki i coś dłuższego.. Moja bratowa chodziła w poprzedniej ciąży w takich spodenkach latem.i wyglądała tragicznie
.. Wszystko jej się wrzynało.. Blee no chyba że takie odpowiedniej długości albo nie wygląda się jak słoń.. Jestem z tych co wyznają szacunek dla brzuszka i dla stanu w jakim się znajduje :), legginsy też raczej tylko w domu noszę [emoji14] a to styl jaki ja wyznaje w ciąży (wiosna / lato) :) ale owszem jak ktoś ma całą ciążę figurkę to mozw i spodenki krótkie ubrać, byle odpowiedniej długości [emoji14] i nie werżnięte w tyłek [emoji14]

p19u3e3kpcxq7v2m.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Przybijam piątkę! Super stroje, właśnie proste, na luzie i wcale nietrudne do znalezienia. Ja dzisiaj kupiłam na przecenie właśnie fajną kurtkę jeansową, trochę porwaną ;) I też miałam wątpliwości co do długich sukienek przy moim wzroście (163), ale może masz rację że wyciągają... mam tylko jedną długą w szafie :unsure: Muszę pomierzyć w sklepach i zobaczyć jak się czuję.. Póki co mieszczę się w normalne ubrania, mam dużo elastycznych sukienek, takich ołówkowych do kolana i kupiłam sobie takie krótsze sweterki po 20-30 pln na wyprz. w H&M ( w sensie że sweterek długości tego t-shirtu, nie znalazłam lepszego przykładu niestety i do tego ołówkowa spódnica ;) :
Ca4rDpHW8AAsrbq.jpg

Myslimy ze bedzie wygladac kwitnaco jak gwiazdy w tych sukienkach, a tak na prawde brzuch bedzie ciezki, bedziemy chodzic zgarbione bo plecy beda wysiadac, nogi opuchniete, upocone, zdenerwowane :D

Ej, ja nie zamierzam...! :p

Czekam z niecierpliwoscia :) ja robilam rano :) Zobacz załącznik 836973

Jaka zmiana, wow! :)

Załączniki

• Ca4rDpHW8AAsrbq.jpg
    Ca4rDpHW8AAsrbq.jpg
    69,4 KB · Wyświetleń: 316
@JustMe55 śliczny zestaw :) ja twierdzę że w ciąży można się na prawdę śliczne ubierać z szacunkiem dla siebie i dla brzuszka :)

p19u3e3kpcxq7v2m.png

27.06.17 Anastazja [*]

..i dla tych co wokół też- nawiązując do Twojej bratwoej! :D

Dokładnie i właśnie nie trzeba wcale kupować jakichś specjalnych ciuchów... ja np. w pierwszej ciąży kupiłam 3 koszulki z jakimiś niby zabawnymi ciążowymi napsiami, powiększane w rejonie brzucha i NIGDY ich nie założyłam... Wolę np. zwykły elastyczny top i na to rozpiętą koszulę, prawda? :)

Dokładnie i właśnie nie trzeba wcale kupować jakichś specjalnych ciuchów... ja np. w pierwszej ciąży kupiłam 3 koszulki z jakimiś niby zabawnymi ciążowymi napsiami, powiększane w rejonie brzucha i NIGDY ich nie założyłam... Wolę np. zwykły elastyczny top i na to rozpiętą koszulę, prawda? :)
Jestem jak najbardziej za :) myślę że u nas brzuszku pojawią się głowie na wiosnę a to cudowna pora na Mode więc może się bez problemu ubrać i to ładnie :)

p19u3e3kpcxq7v2m.png

27.06.17 Anastazja [*]

Dokładnie, zwłaszcza, że będzie lato ;)
Gdyby była zima, to spodnie jakieś bym potrzebowała, a tak będzie dużo łatwiej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry