reklama
po ciąży po prostu wrócę do bieganiaNie ma sie co przejmowac dodatkowymi kilogramami, robimy to dla dziecka. Po ciazy bedziemy sie glodzic
A musiałam nabrać trochę tkanki tłuszczowej, bo przed ciążą miałam coś koło 18-19% - ok dla biegaczki, ale dla ciężarnej za mało
Za tydzien w sobote jedziemy do Karpacza na tydzien[emoji5] Mloda bedzie na nartach jezdzic[emoji3]
Wlasnie lubie w takich wyjazdach to, ze nie musze nic robic, nic zalatwiac, chodzic, dzwonic[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Ja również życzę Ci żebyś, oderwała się od codzienności i odpoczęła...!
Dziękuje.
Wlasnie Cepeliny!! Pyszne sa jadłam w Czechach, ale w Polsce nigdy.
Bo może właśnie musisz szukać pod inną nazwą Ogólnie w restauracjach z polską kuchnią występują, tylko też nie zawsze są dobre... mi babcia zawyżyła standard
Widać Twoje zdanie jest dla niego bardzo ważne [emoji16] napisz do niego list może bardzo potrzebuje Twojej pomocy [emoji16] wsparcia
..gdybyś pisała, to ja Panu Prezydentowi mam również do przekazania kilka uwag
Ja mam dwie pary spodni ciaxowych z pietwszej ciazy. Musze przyniesc z piwnicy. A na razie wyciagnelam spodnie o rozmiar wieksze, ktore nosilam zanim schudlam[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Ja właśnie wczoraj, razem z ubrankami Frania, znalazłam 2 pary spodni ciążowych... muszę je zmierzyć, ale jakieś takie średnie mi się wydają... zmieścić raczej się powinnam
Już po. Kolejna wizyta 27 lutego(mogło byc tydzien wczesniej ale wtedy Ł pracuje wiec wolimy tydzien poczekac i być razem). Szyjka długa, zamknięta. Łożysko pięknie powędrowało do góry. Dzidzi kopało i ziewało, i co chwila zaslaniało buzię rączka. Przeczycie Nas nie mylilo- będziemy mieli chłopca!
Witamy w klubie mam dziedziców! Gratulacje!
Ja raczej w tak krótkich spodniach w ciąży chodzić nie będę... Wolę sukienki i coś dłuższego.. Moja bratowa chodziła w poprzedniej ciąży w takich spodenkach latem.i wyglądała tragicznie
.. Wszystko jej się wrzynało.. Blee no chyba że takie odpowiedniej długości albo nie wygląda się jak słoń.. Jestem z tych co wyznają szacunek dla brzuszka i dla stanu w jakim się znajduje , legginsy też raczej tylko w domu noszę [emoji14] a to styl jaki ja wyznaje w ciąży (wiosna / lato) ale owszem jak ktoś ma całą ciążę figurkę to mozw i spodenki krótkie ubrać, byle odpowiedniej długości [emoji14] i nie werżnięte w tyłek [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Przybijam piątkę! Super stroje, właśnie proste, na luzie i wcale nietrudne do znalezienia. Ja dzisiaj kupiłam na przecenie właśnie fajną kurtkę jeansową, trochę porwaną I też miałam wątpliwości co do długich sukienek przy moim wzroście (163), ale może masz rację że wyciągają... mam tylko jedną długą w szafie Muszę pomierzyć w sklepach i zobaczyć jak się czuję.. Póki co mieszczę się w normalne ubrania, mam dużo elastycznych sukienek, takich ołówkowych do kolana i kupiłam sobie takie krótsze sweterki po 20-30 pln na wyprz. w H&M ( w sensie że sweterek długości tego t-shirtu, nie znalazłam lepszego przykładu niestety i do tego ołówkowa spódnica :
Myslimy ze bedzie wygladac kwitnaco jak gwiazdy w tych sukienkach, a tak na prawde brzuch bedzie ciezki, bedziemy chodzic zgarbione bo plecy beda wysiadac, nogi opuchniete, upocone, zdenerwowane
Ej, ja nie zamierzam...!
Czekam z niecierpliwoscia ja robilam rano Zobacz załącznik 836973
Jaka zmiana, wow!
Załączniki
@JustMe55 śliczny zestaw ja twierdzę że w ciąży można się na prawdę śliczne ubierać z szacunkiem dla siebie i dla brzuszka
27.06.17 Anastazja [*]
..i dla tych co wokół też- nawiązując do Twojej bratwoej!
Dokładnie i właśnie nie trzeba wcale kupować jakichś specjalnych ciuchów... ja np. w pierwszej ciąży kupiłam 3 koszulki z jakimiś niby zabawnymi ciążowymi napsiami, powiększane w rejonie brzucha i NIGDY ich nie założyłam... Wolę np. zwykły elastyczny top i na to rozpiętą koszulę, prawda?
Jestem jak najbardziej za myślę że u nas brzuszku pojawią się głowie na wiosnę a to cudowna pora na Mode więc może się bez problemu ubrać i to ładnie..i dla tych co wokół też- nawiązując do Twojej bratwoej!
Dokładnie i właśnie nie trzeba wcale kupować jakichś specjalnych ciuchów... ja np. w pierwszej ciąży kupiłam 3 koszulki z jakimiś niby zabawnymi ciążowymi napsiami, powiększane w rejonie brzucha i NIGDY ich nie założyłam... Wolę np. zwykły elastyczny top i na to rozpiętą koszulę, prawda?
27.06.17 Anastazja [*]
Dokładnie, zwłaszcza, że będzie lato..i dla tych co wokół też- nawiązując do Twojej bratwoej!
Gdyby była zima, to spodnie jakieś bym potrzebowała, a tak będzie dużo łatwiej
reklama
G
gosc12
Gość
Popieram !! wstaw zdjeciePiękne brzuszki dziewczyny mój też już jest spory i okrągły dzidzie rosną ale nie przejmujemy się waga ciaza to taki jedyny okres kiedy waga cieszy jak rośnie później zrzucimy
Podziel się: