reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Marika92 @JustMe55 zgadzam się z Wami co do ubrań dla ciężarnych. [emoji8] trafilyscie w mój gust[emoji6]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

@Karla88 Jejku, piękny brzuszek. Ja co prawda dopiero 15 tydzień, i sama nie jestem jakaś mini, bardziej do tych okraglaczków należę. Wczoraj byłam po nowe biustonosze, bo mi się wszytsko wszędzie wylewa... i Pani w sklepie w szoku, piersi ogromne, a brzuszka zero... tzn widać ten mój... który tak hodowałam zaŻARCIE :D

Ja mam polowkowe 9 marca i wtedy będę w 19.4 tygodniu i myślę czy to nie za wcześnie znowu :-)
Ja idę w 19+0 :) mam nadzieję, że będzie wszystko ładnie widać :)

Już po. Kolejna wizyta 27 lutego(mogło byc tydzien wczesniej ale wtedy Ł pracuje wiec wolimy tydzien poczekac i być razem). Szyjka długa, zamknięta. Łożysko pięknie powędrowało do góry. Dzidzi kopało i ziewało, i co chwila zaslaniało buzię rączka. Przeczycie Nas nie mylilo- będziemy mieli chłopca! :)
Gratuluję! I kolejny chłopczyk :D Lekarz podał Wam długość i wagę? Ciekawe ilu z tych naszych chłopców urodzi się chłopcami :D

Ja raczej w tak krótkich spodniach w ciąży chodzić nie będę... Wolę sukienki i coś dłuższego.. Moja bratowa chodziła w poprzedniej ciąży w takich spodenkach latem.i wyglądała tragicznie
.. Wszystko jej się wrzynało.. Blee no chyba że takie odpowiedniej długości albo nie wygląda się jak słoń.. Jestem z tych co wyznają szacunek dla brzuszka i dla stanu w jakim się znajduje :), legginsy też raczej tylko w domu noszę [emoji14] a to styl jaki ja wyznaje w ciąży (wiosna / lato) :)
1516990102-18915b14ddae435a-aaaaaa.jpeg
1516990107-c23f21eddb34c511-aaaaaa.jpeg
1516990113-bf26e6eeb8856ffe-aaaaaa.jpeg
1516990123-13243d24bda8eaf1-aaaaaa.jpeg
ale owszem jak ktoś ma całą ciążę figurkę to mozw i spodenki krótkie ubrać, byle odpowiedniej długości [emoji14] i nie werżnięte w tyłek [emoji14]

p19u3e3kpcxq7v2m.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ta sukienka koralowa [emoji173] muszę coś podobnego kupić :)

Już po. Kolejna wizyta 27 lutego(mogło byc tydzien wczesniej ale wtedy Ł pracuje wiec wolimy tydzien poczekac i być razem). Szyjka długa, zamknięta. Łożysko pięknie powędrowało do góry. Dzidzi kopało i ziewało, i co chwila zaslaniało buzię rączka. Przeczycie Nas nie mylilo- będziemy mieli chłopca! :)
Super, gratulacje :-)

reklama
Wczoraj patrzę a na jednej brodawce mam krople jakby wody, nie dało mi to spokoju i nacisnęłam całą pierś i wypłynęło z całej brodawki i tak przy obu piersiach, czy to może być siara?

Do góry