reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny, a te ktore sa w ciazy po raz drugi, trzeci, czwarty, to juz wszystkie ruchy czujecie? Jak juz ktos pytal, to wybaczcie, ale nie zauwazylam. Sama jestem w 3 ciazy, dzis mam tydz 15+4 a ruchow wcale nie czuje.

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Wróciłam całkiem do "żywych" dziś kuchnia serwuje zupę pomidorową (no bo przecież wczoraj był rosół :D) a na drugie zapiekanka ryżowa z kurczakiem, pieczarkami, kukurydzą, brokułami w sosie pieczarkowym zasypana serem :)
Teraz tylko czekam na powrót mojego i wstawiam do piekarnika żeby się wszystko ładnie połączyło :)
1516891404-ef0b21a32ccfe9fe-aaaaaa.jpeg
1516891411-5573254a64b14c96-aaaaaa.jpeg
1516891416-3ba19c09ec3d347e-aaaaaa.jpeg
1516891421-0cf00e4f754dcdbd-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k04lxbptw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dziewczyny, a te ktore sa w ciazy po raz drugi, trzeci, czwarty, to juz wszystkie ruchy czujecie? Jak juz ktos pytal, to wybaczcie, ale nie zauwazylam. Sama jestem w 3 ciazy, dzis mam tydz 15+4 a ruchow wcale nie czuje.

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja w 3 ciąży i czasami wydaje mi się że czuję ruchy ale pewności nie mam (15+5)

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja mam 17+1 I też nie czuje. Drugie dziecko. Nie martwię się tym. Z córką czułam w 21 tygodniu. Mam jeszcze czas

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja też jestem w trzeciej i nie czuję ruchów. Mam tak położone łożysko, że się nie zanosi żebym szybko poczuła. Jestem w 15+3.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się powizytowo. Wszystko ok. Szyjka długa i zamknięta. Miałam tylko szybkie usg, wiec pomiarów nie robiła. Następna wizyta 5 marca i wtedy będę miała robione usg połówkowe i może wtedy się dowiem kto mnie zamieszkuje

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Super, ze wszystko ok[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja jestem w drugiej ciazy, dzis 16+0 i od 2 tygodni czuje, ale jeszcze nie za czesto.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ola i on ma dużą gondolę? Przy Twoim wzroście się dobrze prowadził? Mąż mi pozwolił wybrać wózek do 1000 zł, ale to chyba nie możliwe :/ Chyba, że znajdę fajny używany.

Powiem Ci, że jest tyle ofert, że na pewno coś znajdziesz do 1000zł. Ludzie sprzedają używane ale niektóre w stanie idealnym, a cena niższa :)

reklama
Ja jestem w drugiej ciąży, poprzednia zakończyła się w 19t w czerwcu i już czuję ruchy :) więc pewnie mam maluszka z przodu a łożysko z tyłu :) i raczej nie sądzę żebym pomyliła to z czymś innym bo wcześniej czegoś takiego nie czułam... Poprzednio poczułam ruchu w 18t.. Może jakiś wpływ ma także budowa ciała, nie wiem :)

p19u3e3k04lxbptw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry